Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir canım senden nbr:1hug:ben varım naber kızlar
aynen benimde dışarda ama ben annemdeyim oturuyoruz beraber:)iyiyim napıyım takılıyorum esım dışarda canım sıkılıyo
alminasss yazdıgın tansiyon değerlerii değişikk yanlış yazmış olmayasınn böyle değer olmaz çünkü...
PEMBEMM DOKTORUM SEN,İ burda bulmuşkenn sorayımmmmm.Benim evde dr kullandııgı pompalıı tansiyom aletinden varr ölçüyorummm.Bu ara hep düşük 11-7 kafa dönüyorr..Fakatt sağ ve sol kolla ölçülünce değerler 1 kademe değişiyorr.Sence doğru olan hangi koll:kedi:
kızlar bu aşılama ve rahim filmi nasıl şeyler bir anlatsanızza ne zaman ne gibi durumda karar veriliyorrrrr?????
hayırrr gercek degerlerım yıllardır boyle duzelmedı gıttı bu tansıyonn dr umda sasırdı artık senın yuzunden meslegı bırakıp oto tamırcısı olacagım dıyor bırde benım vucut ısım yuksek atesım genelde 37 nın altına dusmez bakalım bu ay ne olacak pazartesı kontroum var yenı potasyum ve seker degerlerımı yazarım
Arkadaşlar hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olur inşallah.Ben de 2 gündür klomen kullanıyorum.İlk defa kullanıyorum.Beni de listenize alırmısınız?