yaşasın listedeyim umarım herkese uğurlu gelir ve hamilelik bilgileri paylaşmaya başlarız ,maşallah listeye onyüzbinmilyon kere :lepi:
umarım en kısa zamanda hamileler kısmına geçeriz hepimiz hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşasın listedeyim umarım herkese uğurlu gelir ve hamilelik bilgileri paylaşmaya başlarız ,maşallah listeye onyüzbinmilyon kere :lepi:
bende artık beklemedeyim reglin gelmemesini bekleyeceğim :)
umarım en kısa zamanda hamileler kısmına geçeriz hepimiz hihoyyyt
tsk ederım yok bulamadılar malesef bunyeden kaynaklı dıyor bakalım bslenmeme falan dıkkat edıyorum ısten ayrıldım evdeyım uyku duzenımı falan ayarlıyoruz stresten uzak durmaya calısıyorum bebek olayını halletmem lazım artık yasım 33 sonra gec olur yapaamam
nacizane tavsiyem bir değişiklik yap canım ve evde dene bu seferyerimseniben ya da gittiğin yere yastığını,çarşafını falan götür kendi yatağınmış gibi :1closedeyes:
heey gulcangulcan bısey sordum cvp ver ne olur ben yenı sayılırım ama sen bılıyosundur hıc ole test negatıf cıkıpta daha sonra hamıle olan varmı. acabaaaa.hıc ole okudunmu.hatırlıyomusunmafoldumben
bebek de en büyük stres konusu hepimiz yaşıyoruz rahat olmaya bak ben de bazen çok geç oldu diyorum ama görüyorum insanlar 40 ından sonra 2-3 çocuk yapıyor biz daha çok genciz kafana takma canım ben de 35 im 2. yi düşünüyoruz uzun zamandır
esım ısı ıcın cok seyahat edıyor bende evde yalnızım dıye benıde alıyor yanına o gunduzlerı toplantısını yapıyor bende otelde falan takılıyorum sehırı dolasıyorum aksam uzerı esım gelıyor butun tarıhı yerlerı unlu restaurantları gezıyoruz hos oluyor sadece arabada gıtmek sıkıntı yaratıyor bende onumuzdekı ay da çin e gıdecekmıs senıde goturecegım dıyor 24 saatten fazla ucak suruyormus ben gelmem dedım
ne guzel senın yıne bır cocugun var allah uzun omurler versın
kılzar dün baya kilo konusu geçmiş.bende baya taktım bu aralar çünkü doktorda vermen lazım dedi pco'lu olduğum için.ama dün öğrendimki ablam 2 aylık hamileymiş.hemde kendisi nerdeyse 115 kilo vardır.ayy sinirden öldüm ya.
ya kilo olunca heralde pco daha çok devreye giriyo ve hamileliği etkiliyor,yada kiloyla filan alakası yok.
anlamadım gitti ya.hemde ikinci çocuğu ablamın bu.ilk çocuğundada kiloluydu.offf ya.ben nasıl kilo vericem.glukofende bir işe yaramıyor sanırım.
Selam kızlar aranıza yeni katıldım.ama uzun zamandır takip ettiğim bi site. Bende sizler gibi gün sayanlardanım.
evet canım %20 olasılıkla böyle olabiliyor.çok okudum burdada idrar testinde çıkmamış,kandada çıkmamış ama 2-3 hafta sonra tekrar baktırdığında baya yüksek değerlerde hamile olduğunu öğrenenler var.sanırım bu hormonun kana ve idrar geçmesiyle alakalı.
Selam kızlar aranıza yeni katıldım.ama uzun zamandır takip ettiğim bi site. Bende sizler gibi gün sayanlardanım.
ne güzel ya bence git kaçırma bu fırsatı ayrıca ben tatillerde daha az stres olduğu için hamilelik şansının arttığını düşünüyorumalkisalkisalkis