• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

olsun evde okumanda guzel..canım benım..bız 10cuze gectık yaklasık olarak 180 185 arası bı sayfadayızdır ..inşallah kendı hatımını bıtırırısın canım.bız kadır gecesıne bıtırmeye calısıyoz..:1hug:

tşk ederim.ben 123.sayfadayım.dün ve bugün okuyamadım inşallah size yetişirim.

salı günü beta yaptırdım 0 çıktı canım ama progesteron çok yüksekti doktor bekliycez dedi daha günüme var ya idrar çıkmaz diye düşünüyorum yarın tekrar beta yaptırcam sırf meraktan

benim de 4-5 eylül hayırlısı bakalım
ben de her ay göğüslerimi kontrol etmekten helak olmuştum ama bu ay ilk kez klomen kullandım ve rahatım bilmem neden önceki aylarda güde belki 15 defa yoklardım bu ay aklıma bile gelmiyor belki bu sitede sizlerle konuştuğum içindir.
hayırlısı inşallah canım peşpeşe müjde veririz inşallah

hadi bakalım inşallah çıkar klomen ve çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun

bu benim 2 ayımdı tedavi için ilk ay klomen + pregnyl kullandım
2, ayda yani ağustosta sadece klomen kullandım ve 2 yumoş oluştu ve süper çatlamış
düzenli olmasada incir kürü yaptım ama eşimin spermleri düşük çıktı onada düzenli değil ama keçiboynuzu kürü içirttim bekliyorum canım

bu benim 2 ayımdı tedavi için ilk ay klomen + pregnyl kullandım
2, ayda yani ağustosta sadece klomen kullandım ve 2 yumoş oluştu ve süper çatlamış
düzenli olmasada incir kürü yaptım ama eşimin spermleri düşük çıktı onada düzenli değil ama keçiboynuzu kürü içirttim bekliyorum canım

hadi bakalım inşallah

valla bende ayın 18inde beta hcg yaptırmıştım ve 0 cıkmıstı...2 gün öncede evde gebelik yaptım o da tek cizgi....ama yarın randevum var ve dr.um gelmeden beta hcg tekrar yaptır demişti..mecbur yarın tekrar yaptırcam.....sonuc yine 0 ama dr.un dediğini yapmamış olmıyım diye mecbur yaptırcam...halada adet olamadım 1 hafta gecti o da ayrı bir konu zaten....

daha benim adete 5 gün var gerçi simgenin eğer yanlış okumadıysam adetten 10 gün falan belli olmuş beta hcg si[/QUOT

canım benim esas derdim adet olamamam....dr.yarın bir ilaç versede adet olup hemen klomene başlasam....ama seninde az kalmış....simge evde gebelik testinde çift çizgi cıkınca kanda baktırmış zaten

işte 0 değilde betanın biraz yükseldiğini görsem umudum daha da artacak bakalım gerçi eşim erken bakılmasına karşı çıkıyor günü geçsin öyle diyor yoksa o da ümitleniyor olmayıncada üzülüyor ama bana belli etmiyor

Back
X