inşallah balım ağzından bal damlıyor
canım regl tarihin ne zamandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah balım ağzından bal damlıyor
olsun evde okumanda guzel..canım benım..bız 10cuze gectık yaklasık olarak 180 185 arası bı sayfadayızdır ..inşallah kendı hatımını bıtırırısın canım.bız kadır gecesıne bıtırmeye calısıyoz..:1hug:
benim kolay kolay mide yanmam olmazdı arada bir olurdu 3 gündür sürekli oluyor eltim hamileyken sürekli midesi yanıyordu acaba bu bir belirti olabilir mi sizce
2 eylül canım
salı günü beta yaptırdım 0 çıktı canım ama progesteron çok yüksekti doktor bekliycez dedi daha günüme var ya idrar çıkmaz diye düşünüyorum yarın tekrar beta yaptırcam sırf meraktan
hadi bakalım inşallah çıkar klomen ve çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun
bu benim 2 ayımdı tedavi için ilk ay klomen + pregnyl kullandım
2, ayda yani ağustosta sadece klomen kullandım ve 2 yumoş oluştu ve süper çatlamış
düzenli olmasada incir kürü yaptım ama eşimin spermleri düşük çıktı onada düzenli değil ama keçiboynuzu kürü içirttim bekliyorum canım
daha benim adete 5 gün var gerçi simgenin eğer yanlış okumadıysam adetten 10 gün falan belli olmuş beta hcg si[/QUOT
canım benim esas derdim adet olamamam....dr.yarın bir ilaç versede adet olup hemen klomene başlasam....ama seninde az kalmış....simge evde gebelik testinde çift çizgi cıkınca kanda baktırmış zaten
daha benim adete 5 gün var gerçi simgenin eğer yanlış okumadıysam adetten 10 gün falan belli olmuş beta hcg si