Henüz alıştığımı söyleyemiycem çünkü anlamıyorum pek çok şükür iyi geçecek sanırım .
Size hergün dua ediyorum ,her sevincimde her düşünüpte aklıma geldiğimde eşimle beraber hemde allh olmayanlara da versinn ,bu mutluluğu tattısın diye dua ediyorum .:Saruboceq:
Lütfen dualarınızı edin tedavinizi olun ve sabırla bekleyin . Ben de 1 sene bekledim ve kendiliğinden oldu . Aama diyorumya ya incir ya soğan ya klomen (ilerleyen aylardada etksii sürüyormuş çünkü) birşeyler işe yaradı ama ne tam olarak bilemiyorum . Sakın umutsuz olmayın .Hep söylüyorum . Birgün mutlaka olacak allhın izniyle sırasıyla..
Kendinize ii bakın . Bu arada daha önce de yazdım Balım ı merak ediyorum şuan ne yapıyorr hangi tedavidee? bir ses çıkmadı . Tedavilerinize devam edin sonra aara verseniz bile o ilaçların etkisi sürüyorr bunu doktorum da söyledii. Tekrar sevgimle. Allhım bu güzel günlerde hamile olarak en içten duygumla hepinize diliyorum .. kaydirigubbakcemile5
sağol canım iyi dileklerin için.inşallah güzel geçer hamileliğin.
balım bu ay tedavi almadı vede çalışmadı hala galiba.buay herşeye ara verdi.kaydirigubbakcemile3