Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
selam ben geldim zemuszemus kızlar ben 3 gündür sabah akşambal terçın çörek otu karışımı kullanıyorum ve adet miktarında fazlalaşma var bu karışımı kullanıp böyle bir durumu olan oldu mu?
bugün progesteron tahlili baktırdım 13.25 çıktı bu ay ilaç kullanmadım kendi halinde çatladı doktorum izinli değerim iyi diye düşünüyorum inşallah hamileyimdir gerçi dün akşam popomun üzerine hızlı bir şekilde düştüm akşamdan bu yana hem belim hemde kasıklarım ağrıyor inşallah bebiş tutunmaya başladıysada bişey olmamıştır
kardelenseval merhaba bende pazartesi rahim filmi çekileceğim kısmetse ben pek korkmuyorum ama sanırım zaman azaldıkça hafiften hafife heycan olmaya başladı özelden mümkünse bana anlatırmısın nasıl ve neler olduğunu?
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
selam ben geldim zemuszemus kızlar ben 3 gündür sabah akşambal terçın çörek otu karışımı kullanıyorum ve adet miktarında fazlalaşma var bu karışımı kullanıp böyle bir durumu olan oldu mu?
canım bugun kaçıncı günün oluyorr .Bence varsa çıkarrr yapsana :)eğerki leke şekl,inde devam ediyorsa büyük ihtimal gebelik olabilirr.Neden adet sökülmesinkkii.Ya testt yap yada doktoru mutlaka ara klomenıı baslıcaksın çöünkü
canım bugun kaçıncı günün oluyorr .Bence varsa çıkarrr yapsana :)eğerki leke şekl,inde devam ediyorsa büyük ihtimal gebelik olabilirr.Neden adet sökülmesinkkii.Ya testt yap yada doktoru mutlaka ara klomenıı baslıcaksın çöünkü
cnm ya napıyım korkuyorum yıne bişey cıkmıycak dıye offff gıdıp alıyım ama cıkarmı genelde sabahkı ıdrarda cıkıyo dıyolar şimdi varsa cıkarmı gıdıp alıp gelıyım bakım yoksa dr arıyım zaten msj gndrdm dr bakım ne yazıcak delikafadulden