Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar ben test yaptırmaya gıdıyorum kanda baktırcam dua edin gercek olsun:Saruboceq:
Hadii hayırlısııııııı gelin dualarım seninlee.Rabbim yüzünü güldürsünn inşallahhhhihoyyythihoyyythihoyyyt
:çok üzgünüm:umutluyu çok merak ediyorum inş. bir sorun yoktur:Saruboceq:
hihoyyythihoyyytBende çok merak ediyorum aklım hep ondaydı bayram tatilinde gelemeiği için:çok üzgünüm:
balım önümüzdeki ay banada test yaptır diye ısrar et sen uğurlu geliyorsun kıızopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytDinazorumm tamam şüphelenirsem yaptırtıcam sanada test:jeyyar:
benım artık tedavım bıtı arkadaslar normal yolla denıyoruz.ikinci cizgi pembeydi.klomen kullanmadım.dau edın bana eger varsa dusuk falan olmasın.hakkımızda hayırlısı.

Dualarımız seninle inşallahhh hamilesindirrr sağlık şekildedir

herkese günaydın.
alminas başarılar dilerim.inşşallah günün güzel geçer.
serselo,cansam,zehra tuğba regli olmuşsunuz.üzülmeyin sakına yola devam.
zayhatcım nerelerdesin merak ettik seni.spermiogram testi sonucunuz süper bundan daha iyisi olamaz.hatta fazla bile hareketli.inşallah bu ay tutar canım.[/B]

Alanyadaydım canım dün geldim hemen topiğimize baktım alışmışım size bende seninde kandada çıkmış hadi bakalım inşallah 9 ay güzel sağlıklı ve mutlu bir yolculuk geçirisin.

arkadasım merhaba benımde 11aydır cocugum olmuyo du esımden suphelendım benım herseyım normal cıktııcın bu ay esımın testlerı yapıldı sperm sayısı 138 mılyon cıktı super otesı dedı doktor ama olmayınca olmuyo ıste sen rahım fılmı cektırdınmı bana doktor cekelım dıyo ben cok korkuyorum hele esımın sonuclarını gorunce kesı kanallarda sorun vardır dedı ama kactım halada gıtmedım doktoraaaa ayyyyyy cokuzattımmmmmmmakannehirakannehirakannehir

Benim rahim filmi çekildi septum vardı aldı doktor tüpler falanda açıktı. Ama bence çektir için rahat eder. Ben bile çektirdiğim halde acaba bir daha çektirsemmi diye düşünmüyor değilim. Eğer çok korkuyorsan narkozlu çektir. Ben narkozsuz çektirmiştim biraz dişini sıkarsan tamamdır.

benım artık tedavım bıtı arkadaslar normal yolla denıyoruz.ikinci cizgi pembeydi.klomen kullanmadım.dau edın bana eger varsa dusuk falan olmasın.hakkımızda hayırlısı.

:Saruboceq:inş. kötü bişey yoktur canım sen vakit kaybetmeden doktora git... hayırlı haberlerle dönersin inş.

arkadaşlar merhaba nıslsınız? rüfeyda sera sabırsızlıkla bekliyorum snein kinin sonucunu. kızlar aklıma takılan bir şey var lütfen cevap verin. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım oalmamıştı bu aya başladım klomeni biteli 7 gün oldu adetimden 12 gün geçti ama yumurtam 8 mm büyür mü ilerleyen günlerde klomeni 7 gün kullandım bide aklım çok karışık istanbulda anadolu yakasında önerebileceğiniz dr var mı?

ayy rufeyda evet ya 1 günün kalmış.inşallah sende güzel haberler verirsin.istersen test yap sabah,ama 1 gün geçsin derim ben.

sorma canım ya bayramın 1. günü sabah yaptım silik çizgi vardı
2. gün ögleden sora yaptım tek çizgi
çok fazla içecek tüketmiştim ama
sonra o teste dün sabah yine biraz idrar damlattım yine ikinci çizgi belirdi gibi oldu
ay durum berbat yani karmakarışıgım
meraktan ölmek üzereyim
şimdi de yarın sabahı bekliyorum eşim hassas test alıcak bakalım inşallah hamişimdir yaaa

arkadaşlar merhaba nıslsınız? rüfeyda sera sabırsızlıkla bekliyorum snein kinin sonucunu. kızlar aklıma takılan bir şey var lütfen cevap verin. geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım oalmamıştı bu aya başladım klomeni biteli 7 gün oldu adetimden 12 gün geçti ama yumurtam 8 mm büyür mü ilerleyen günlerde klomeni 7 gün kullandım bide aklım çok karışık istanbulda anadolu yakasında önerebileceğiniz dr var mı?

canım dua et emi:):CüvCüv:
inşallah sende bu ay güzel haberi verirsin inşallahhhhhhhhh:CüvCüv:

canım senin test yap dedigin hamiş oluyo bende şafak 1
son 1 gün ya ben napim şimdi
meraktan ölecem laelaelaelaelae

sorma canım ya bayramın 1. günü sabah yaptım silik çizgi vardı
2. gün ögleden sora yaptım tek çizgi
çok fazla içecek tüketmiştim ama
sonra o teste dün sabah yine biraz idrar damlattım yine ikinci çizgi belirdi gibi oldu
ay durum berbat yani karmakarışıgım
meraktan ölmek üzereyim
şimdi de yarın sabahı bekliyorum eşim hassas test alıcak bakalım inşallah hamişimdir yaaa

Uladelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden silik çizgii diyosunnn o zamannn var bişilerrrrrr ..Şunu düzgün anlatt:mymeka:idrarı damlatınca hemenmii çıktıı??????

rengii çokmu siliktiiiii???

resmini çekip eklesen foruma hadi koşş bak döverim:mymeka:partde kutlama yapıcaz hadii

Uladelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden silik çizgii diyosunnn o zamannn var bişilerrrrrr ..Şunu düzgün anlatt:mymeka:idrarı damlatınca hemenmii çıktıı??????

rengii çokmu siliktiiiii???

resmini çekip eklesen foruma hadi koşş bak döverim:mymeka:partde kutlama yapıcaz hadii

ama o silik çizgi igneden de olabilir diye kafam karıştı
ertesi gün gündüz yaptım tek çiizgi çıktı
sonra o testi 2. kez kullandım yine ikinci çizgi belirdi sanki biraz
sonra eşim testleri attırdı kafayı yicen sen diye valalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
aynı testi 2. kez kullandım o derece yani düşün

ama o silik çizgi igneden de olabilir diye kafam karıştı
ertesi gün gündüz yaptım tek çiizgi çıktı
sonra o testi 2. kez kullandım yine ikinci çizgi belirdi sanki biraz
sonra eşim testleri attırdı kafayı yicen sen diye valalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
aynı testi 2. kez kullandım o derece yani düşün

2.kez kullanmak olmaz:olmaz:

Bence testi tekrarlar derimm ve damlatır damlatmaz bak 10dk sonrası geçersizz:)gerçi ben 3 defa silik çizgi görmüştümm hemde hemen cıkan :)fostuuu

2.kez kullanmak olmaz:olmaz:

Bence testi tekrarlar derimm ve damlatır damlatmaz bak 10dk sonrası geçersizz:)gerçi ben 3 defa silik çizgi görmüştümm hemde hemen cıkan :)fostuuu

yarn sabah bi hassa test yapim diorum bakalım inşallah hamişimdir yaaaaaa
içine ne doguyo balım dogruyu söle heee

bismilllahirrahmanirrahim.... ya noluyo 5 dk. başka yere bakim dedim topic patlamış.. kızlar çoook çoook tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. rufeyde serra bence hamilesin ayyy süper yaa...

Back
X