Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kılar merhaba az evel başka bir topicde bir arkadaşım ; topic kurucusu 8,5 aylık hamile idi. Bebeğini kaybetmiş..sadece bunu yazabilmiş nedenini yazamamış anlatırım demiş. Ama kaynanası ile birlikte yaşıyordu daha doğrusu hamile diye evinden onlara gelmişti..kızcağıza nefes aldırmıyordu aa herşeyine karışıyordu kız yazık kaç adır kendisiniyatak odasına kilitlemişti görmek istemediği için kadını uyyorum diyordu . Oraya bile girmeye kalkmıştı. Sanıyorum kistres ve üzüntüden oldu ....
çok sinirlendim ....ben de kaynanazedeyim. Kaynana yüzünde kocamla kötü oluyorum . O anam anam diyor ben anan haksız diyorum kavga ediyoruz ..karı amacına ulaşmış oluyor. Evde olacağımı bile bile evi arayıp dirliğimizi bozmaya çalışıyor...
Allah böyle insanlardan uzak etsin...bizlerle uğraşanlara allah ım öyle bir dert versin ki bizi unutsunlar.....dert sahibi olup gün yüzü göremesinler ...
çok moralim bozuk kızlar moral diye bişey kalmadı bittimbugün yine...
slm arkadasım bak ne dıycem kocanla kotu olma sen ona anan haksız desende o senı takmaz bak ben 1yıllık evlıyım baktım soleyınce olmuyo sustum esım olanları gordu ve sımdı onlarla gorusmuyoruz ıda bırdaha gıtmıyceksın dıyo korun ıstedıgı bır goz allah vermıs 2 goz meselesı oldu bana sus bak gorceksın esın ona nasıl cevap vercek takma kafana sakın

kızlar ya doktorumla konuştum bugün biliyorsunuz dış gebelik geçirdim yeni zaten tek yumurtalığım çalışıyordu onunda tüpü zarar görmüş muhtemelen şimdi adet görcükten sonra rahim film i çekicez dedi
şimdi bana yardım edin anestezi nasıl ne kadar sürüyo bittikten sonrası neler oluyo ?

NAsıl yani antiope. Sen de mi dış gebelik geçirdin? Nezaman gülüm. Ben de aynı dertten muzdaribim deesenağlama

kızlar ya doktorumla konuştum bugün biliyorsunuz dış gebelik geçirdim yeni zaten tek yumurtalığım çalışıyordu onunda tüpü zarar görmüş muhtemelen şimdi adet görcükten sonra rahim film i çekicez dedi
şimdi bana yardım edin anestezi nasıl ne kadar sürüyo bittikten sonrası neler oluyo ?

antiopem benim anestezi 15 dk sürmüştü.Esım odaya gırıp cıkman 15 dk sürdü dedi..Ama bu sıtede bazılarını okudum yarım saat sonra ayılanda varmıs.Sonra beni sedyeyle odaya aldılar 1 saat müşade altında aldımm tansıyonum normal olunca eve gönderdiler

Arkadaslar bugun ıgnenın 10.gunu ıgnenın 5.gunu dahıl sol tarafım sızlıyo sureklı agrıyo soldan yumurtlamıstım acaba tuttumu test yapsam cıkarmı bhcg mı yaptırayım yoksa ıdrar mı akıl verın ne olur

iğnenin 10.günü idrarda çıkmazz sevil beta hcg de cıkarr

kılar merhaba az evel başka bir topicde bir arkadaşım ; topic kurucusu 8,5 aylık hamile idi. bebeğini kaybetmiş..sadece bunu yazabilmiş nedenini yazamamış anlatırım demiş. ama kaynanası ile birlikte yaşıyordu daha doğrusu hamile diye evinden onlara gelmişti..kızcağıza nefes aldırmıyordu aa herşeyine karışıyordu kız yazık kaç adır kendisiniyatak odasına kilitlemişti görmek istemediği için kadını uyyorum diyordu . oraya bile girmeye kalkmıştı. sanıyorum kistres ve üzüntüden oldu ....
çok sinirlendim ....ben de kaynanazedeyim. kaynana yüzünde kocamla kötü oluyorum . o anam anam diyor ben anan haksız diyorum kavga ediyoruz ..karı amacına ulaşmış oluyor. evde olacağımı bile bile evi arayıp dirliğimizi bozmaya çalışıyor...
allah böyle insanlardan uzak etsin...bizlerle uğraşanlara Allah ım öyle bir dert versin ki bizi unutsunlar.....dert sahibi olup gün yüzü göremesinler ...
çok moralim bozuk kızlar moral diye bişey kalmadı bittimbugün yine...

Canım benim. Aslında burada önemli olan kaynana değil bence. İnsanları kafamıza fazla takıyor olmamız. Gereksiz oldukları halde bazı insanlara boş yere değer vermemiz. Sevilhanın da dediği gibi aman nolur onları takmamaya çalışın. Söz gümüşse, sükut altındır demiş atalarımız. Benim de kaynanam bana çok haksızlıklar yaptı. Boş yere hep iftira attı. Yeri geldi yavrumu bile benden soğutmaya çalıştı. Ama başaramadı. Çünkü Rabbim her zaman doğru olanın yanında bunu unutmayın. Kötüler kazanıyor gibi görünse de, aslında kaybedenler hep onlardır. Ve yaptıkları kötülükleri er ya da geç bu dünyada ödüyorlar emin olun. Hiç kafana takma, kendini de eşini de böyle konular yüzünden üzme derim gülüm sana. Sevgiler.

Arkadaslar bugun ıgnenın 10.gunu ıgnenın 5.gunu dahıl sol tarafım sızlıyo sureklı agrıyo soldan yumurtlamıstım acaba tuttumu test yapsam cıkarmı bhcg mı yaptırayım yoksa ıdrar mı akıl verın ne olur

Bence çok erken Sevilciğim. Balımın dediği gibi ancak kanda çıkar. Ama sabredebilirsen, sabretmeni öneririm canım. Allahım hayırlısını versin.

pekı sence bır fıkrın varmı neden sureklı sol tafafım agrıyo ıdrarada cıkmaya basladım gecen ay akıntım yoktu ama oda var umutlanmak ıstemıyom ama ne bılım umut fakırın ekmegı mısalı oldu

Aslında sık idrara çıkmak
akıntının artmasıı iyibir belirtii
artık 2007den beri üyelik uzman olduk :))ama hiç belliolmuyor bu işler sevilimm bazen yanıltıyorr bu belirtiler .Sabret az kalmış :)))dayanamam dersen kanda baktırr

cnm cok gecmiş olsun rahım fılmı cektırmedım ama kurtajda banada anestezi yaptılar fazla degıl 5/10 falan suruyo bunyeye baglı bana 2 kez yaptılar ikisindede uyandıgım için operasyon yapamadılar kendını fazla kasma ben cok kasmıştım zaten hemen uyuyosun sonrada bışey hıssetmıyosun onlar bıtınce senı uyandırıyorlar hakkında hayırlısı olsun bilgim dahılınde yazdım yanlışım olabılır.:sm_confused::uhm:

uzulmeyın neolur 6 ay yokmuş falan beynınızde yer edınmeyın cagla sıkelde dusuk yaptı nasıl hamıle kaldı ozaman hemen allahın ısı bu bence tam yol devam edın kendınız toparlayınkı yenısıne kavusun cok gecmıs olsun

sağol canım ya işte insan düşünmeden yapamıyo istiyoruz hemen her istediğimiz olsun

Back
X