Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canlarım ben en son 18 eylülde kırmızıları gördüm 3 gündür sağ ve sol tarafım(kasıklarım) çok ağrıyor çokta akıntım var yumoşum çatladı diye düşünüyorum fakat hem sağ hemde sol kasığım ağrıyor ikisi aynı anda ağrımıyo ama... biraz sağ o geçiyo sonra sol iki taraftanda yumurtlama ihtimalim yok dimi:jeyyar:yoksa üşüttümmü ki ayyyakannehir

canlarım ben en son 18 eylülde kırmızıları gördüm 3 gündür sağ ve sol tarafım(kasıklarım) çok ağrıyor çokta akıntım var yumoşum çatladı diye düşünüyorum fakat hem sağ hemde sol kasığım ağrıyor ikisi aynı anda ağrımıyo ama... biraz sağ o geçiyo sonra sol iki taraftanda yumurtlama ihtimalim yok dimi:jeyyar:yoksa üşüttümmü ki ayyyakannehir

esemosum :))dinazorumm iki taraftan yumoşluyorrr olabilirsinn.yada üşütmedendir yerimsenibendikkat et kendine ayaklarını sıcak tut

sevilhancım selam, iğnen 10000 likmiydi
10000 dediğimiz bhcg değeri
yani çatlatması için 10000 bhcg veriyor ve yalnış bilmiyorsam bu yaklaşık 12gunde anca sıfırlanıyor.
yani 10.gunde kanda değer pozitif gibi görünebilir
ama aslında gebelik ollmayabilir.
biraz daha sabır güzelim

bende yarın kırmızı kartı görücem,bugunden belli, benim şimdi 1ay daha sabretmem gerekecek::(((((

benimde kırmızılar gelmek üzere kızlar....bize bu ayda hüsran...napalım hayırlısı.....ama bu ay ilaçsız adet olucam ona seviniyorum.....gamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-

minikcan slm canım
sen bu ay kullanmamışmıydın ilaç, ay ilaçsız adet olmak da cok güzel.
başka birşeyler içmişmiydin otlardan?

slm kıslarr ne olmussun yawww sız ???? ben topıge gırmeyı bıraktım hepınız bı bunalım melankolı halıne burunmussunuzzz sıze heyecaan gerekkkk bırakın boyle morall bozmayı bakın ne dıyecegım ben ılk bebısıme hamıle kalmayı basarayım sonrasında her yıl bır tane doguracagım valla :)))))))))))))) sızede tavısye edrım gunlerce dusundum bu klomenden ıntıkamımı ancak bu sekılde alırım heheheeee

ben pendikteyim canım bu ay şu ameliyatımı yapan bir dr a gideyim o demişti bana ameliytata sende sıkıntı var diye. Bir kaç aya ona gideyim diyorum. Bir görsün en azından tüm dosyam onda eğer bu tedavide ondada memmun kalmazsam senin dr ua giderim canım karşıda değilse.

Çok sağol canım tavsiyen için aklımada kalacak hep.

kız zeyhat sen pendıktemısın anaaa burnumun dıbınde :1shok:bende tuzladayım hihoyyyt

minikcan slm canım
sen bu ay kullanmamışmıydın ilaç, ay ilaçsız adet olmak da cok güzel.
başka birşeyler içmişmiydin otlardan?

canım ben bu ay son kez klomen kullandım eğer sorduğun buysa...ot içmedim...bakalım adet olucak mıyım....biraz pembe bişeyler geldi ama yarın belli olur...

minikcan senin adete daha 2gun yokmu?
bu duurmda yerleşme olasılığı var canım.
benimki ufaktan başladı:(seninki dilerim başlamaz bu ay.
kac ay kullandın klomeni?

minikcan senin adete daha 2gun yokmu?
bu duurmda yerleşme olasılığı var canım.
benimki ufaktan başladı:(seninki dilerim başlamaz bu ay.
kac ay kullandın klomeni?

canım benim normalde yarın olmam lazım..ama bende adet düzensizliği var...bu aksam hafif bir lekelenme tarzında pembe bişey geldi....zaten 2-3 gündür belimde çok ağrıyordu...neyse adet olursamda Allahtan napıyım...ben 5 ay kullandım klomeni....ama artık bu ay kullanmıcam biraz dinlenicem...

anladım canım benimde 2.ayım bitti.
dr lar en fazla 6ay veriyor herhalde dimi?
bu ay klomen verirse dr yanına bal-tarcın-çörekotu denicem

Back
X