Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Benim dr :))yumoşlarıı güzell ve çok gördükce denedide denedii

zaten bu dr. deneme tahtasına çeviriyo insanları ama sonu ne olur hiç düşünmüyolar :olmaz:

benim agrip dr beni hamile kaldıramadı diye üzülüyordu her ay ,:) geçenlerde eşimi dışarda görmüş artık arkadaş gibi oldular eşimell.durumlar nasıl demiş .eşimde durumlar aynı demıs .Adama bak :)ben gelmişim aklına unutmuyorlar hastalarını:roflol:

benim agrip dr beni hamile kaldıramadı diye üzülüyordu her ay ,:) geçenlerde eşimi dışarda görmüş artık arkadaş gibi oldular eşimell.durumlar nasıl demiş .eşimde durumlar aynı demıs .Adama bak :)ben gelmişim aklına unutmuyorlar hastalarını:roflol:

bazı dr. unutmazlar canım benimde öyle vardı saplantılı dr. memleketi terk ettide kurtuldum :lepi:

bazı dr. unutmazlar canım benimde öyle vardı saplantılı dr. memleketi terk ettide kurtuldum :lepi:

Benimki terkedicek diyee korkuyorummm..Bulundugum sehırde 1 numaralı dr yaa o giderse ağlarım ben :((doktor hasta gibi değildikk bizz çok yakındık yaaa:1rolleyes::çok üzgünüm:

Benimki terkedicek diyee korkuyorummm..Bulundugum sehırde 1 numaralı dr yaa o giderse ağlarım ben :((doktor hasta gibi değildikk bizz çok yakındık yaaa:1rolleyes::çok üzgünüm:

canım benim inş. seninki gitmez o halde ben zaten değiştirmiştim dr. sonrasında gitti oda zaten zemuszemus şimdiki dr. iyi bakalım şimdilik :lepi:

arkadaşlar çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra ilişki kaç saat sonra önerildi

Canım öncelikle hayırlı olsun..soruna gelincede benim dr.um iğnenin vurulduğu gün ilişki yok diyordu....sonrasında peşisıra 3 gün ilişki diyordu.....ve sana şunuda söyliyim 24.ve 36.saatler arası en ideal saatler demişti ilişki için...

Çatlatma aŞımıda yaptırdııııımmmm.hadİ hayırlı olsun

hayırlı olsun canım inşallah bebişin gelir
doktor sana ne dedi
ne zman yumurta çatlarmış hamileysen ne zaman belli olurmuş
bende 6 sında gidicem iğneye merak ediyorum da...

ama bence çatlamadan önceki günlerde de birliktelik olmalı ki yumurta çatladığında spermler hazır olsun içerde....

hayırlı olsun canım inşallah bebişin gelir
doktor sana ne dedi
ne zman yumurta çatlarmış hamileysen ne zaman belli olurmuş
bende 6 sında gidicem iğneye merak ediyorum da...

ya ben aslında birkaç ayrı dr la görüşüyorum ve hepside farklı şeyler söylüyorlar.yani biri çatlatma iğnesinden 6 saat sonra ilişki ve ertesi gün dedi .diğeri ise 34 36 saatler arası ilişki olacak dedi.bende arada kaldım tabi.iki ayrı dr a gittiğimi iki dr umda bilmiyor onun için dönüp tekrar soramadım farklı şeyler söyleniyor diyemedim.hangisini yapsam bilmiyorum.hamileysem ne zaman belli olur da aynı karışıklıkta birinci doktorum beklenen adet tarihini bir gün geçince kanda belli olur derken diğer dr adetten sonraki 24.günden sonra anlamlı olur kanda değer bakmak lazım diyor.üüfffff kafam karışıyo hangisine takip edilmeye devam edeceğim yada böyle hangisinin dediğini yapacagım bilmiyorumkafamçokkarıştı

ya ben aslında birkaç ayrı dr la görüşüyorum ve hepside farklı şeyler söylüyorlar.yani biri çatlatma iğnesinden 6 saat sonra ilişki ve ertesi gün dedi .diğeri ise 34 36 saatler arası ilişki olacak dedi.bende arada kaldım tabi.iki ayrı dr a gittiğimi iki dr umda bilmiyor onun için dönüp tekrar soramadım farklı şeyler söyleniyor diyemedim.hangisini yapsam bilmiyorum.hamileysem ne zaman belli olur da aynı karışıklıkta birinci doktorum beklenen adet tarihini bir gün geçince kanda belli olur derken diğer dr adetten sonraki 24.günden sonra anlamlı olur kanda değer bakmak lazım diyor.üüfffff kafam karışıyo hangisine takip edilmeye devam edeceğim yada böyle hangisinin dediğini yapacagım bilmiyorumkafamçokkarıştı

valla bu doktorların bi dediği diğerininkiyle örtüşmüyor
iyi ve güvenilir bi doktoru olan biri bu konuda yardım etsin bize
zaten bende doktoruma sorucam ama akıl akıldan üstündür

kızlaaaaaaaaaaaaaaar mrb ben geldim doktora gittim bu akşam 14.günümdü çok mutluyum yumurtalarım büyümüş 3 adet yumurta varmış biri ufakmış diğeri 16mm diğeride 22mm olmuş doktor çok iyi dedi benim normalde 14.gün en fazla 13mm falan oluyodu bu ay klomenin dozajını arttırdık sabah 1,5 akşam 1,5 içtim ve yumurtalar süper olmuş 15. gün 17.gün ilişki önerdi ondan sonrada gün aşırı devam dedi inş allahım bu ay nasip eder

Canım merhaba.Bende 2 adet çikolata kist var.Çok dr gezdim birisi bana yumurtaların büyümüyor tedavi uygulamamız gerekebilir dedi.Yeri bana çok uzak o dr.Sen tedaviyi kimde gördün?Yardımcı olursan sevinirim hoşçakal

Canım ben hastanede ÇalıŞıyorum sÜreklı doktorumla beraberım genelde 36 saat dıyolar dedı ama 24 saat sonrada denenbılır yumurta ÇatladıĞında sperm orda hazır bulunur dedı tabı her doktorun gÖrÜŞÜ farklıdır ama ben sevıyorum doktorumu ılgısı alakası sÜper allahım nazarlardan korusun onu

valla bu doktorların bi dediği diğerininkiyle örtüşmüyor
iyi ve güvenilir bi doktoru olan biri bu konuda yardım etsin bize
zaten bende doktoruma sorucam ama akıl akıldan üstündür

aslında iki dr umda çok iyi alanlarında.hatta iki uzmanlıkları var .ikisinede güveniyorum esasında ama işte birinin söylediği diğerini tutmuyor.şimdi üçüncü dr a başlicam takip olmaya.ayın 15 ini bekliyorum.bu seferki prof.dr.bakalım bu ne dicek :)

Back
X