- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
Klomen kullanmıyorum yine çıkamıyorum buralardan
canım bu kadar güzel arkadaşlık varken insan bırakabilirmi buralara gitmede zaten kal aramızda balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb cnm inşallah hayırlısı olur hakkında amin.:Saruboceq:mrb bende ay kullanmaya başlıcam klomen inşallah faydalı olur... Allah bütün isteyenlere bebişlerini nasip eder inşallah tez zamanda...
kızlar merhaba bu topıkte yenıyım.hamıle kalamayanlardaydım sımdı klomen kullananlardayım.benımdr rumda bu ay baslatıcak kolmene.onunla hamılev kalan cok kısı varmıs ınsallah bızlerde bıran once kalırız.klomenle ılgılı pek bısey bılmıyorum tavsıye edecegınız bıseyler varmı acaba
alminascım hoşgeldin nasılsın benim kociş yok yıne bende takılıyom sıkıldım:sinifsinif:Şeniz
iyiyim alminas sen nasılsın
Alminas komşuymuşuz nerdeyse :) ben tuzlada filizler diye bir restorant var oaraya arada eşimle gidiyorum :)
kiss deryaberil askolsun seni diskalifiye edermiyim herkes baska sen baska :)))
zeyhat benim evim filizlere cok yakin hemen sahildeyim ins uygun oldugunda gorusur tanisirz bizderyaberil ile tanistik gorusuyoruz oda maltepede oturuyor