Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kkısslaar...benim reglim biteli 4-5 gün oluyor ama hala akıntı var kahverengi ..ama ara ara oluyor. acaba kistim eriyor onun akıntısımı diyorum ne dersinniz???? ameliyatlı olduğum için de pedler rahatsız ediyor bıkıtım bezli çocuk gibi gezmekten :)

Benimda adetimin 17. günü aynı senin tarif ettiğin gibi geldi. Sonrada ne akıntı ne leke geldi. Benim akıntı çok çok açık pembe renkteydi

benden ılk basta yumurta akı gıbı sarkan akıntı geldı hatta bende acaba hamısmıyım derken kurulanırken bıde baktım pembelıkle bırlıkte nokta kadar kan ve suana kadar tık yok napıcaz bız ya bole kafayı yedım kafamçokkarıştı

kızlar merhaba bu topıkte yenıyım.hamış olyım diye uğraşıyorum. bu ay klomen kullandım. ardından da çatlatma iiğnesi yapıldı. şimdi sonuç bekliyoruz. inş hamiş olururm. kırmızılar gelmez inş bebiş gelir....
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

]Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Herkeze hayırlıı cumalar diliyorum.Cumanız mübarek olsun inşallahhhopuyorumnanaktan

günaydın kızlar cumalarımız hayırlara vesile olur inşallah bugün adetimin 3.günü hormon tahlilimi verdim beklemedeyim

Eşlerinize bıraktırmaya çalışın kızlar korkutun onlarıı sperm kalitesini büyük ölçüde etkiliyorr sigara

Back
X