Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tamam canım banada pazar uyar birgün ayarlarız deryaberilde buluşuruz biz senle ne kadar yakınmışız ya. pazartesi ieş giderken oraya dikkatlice bakarım ama çok şaşırdım birde istanbul büyük derler :)

oleyyyyyyyyyyyyyy saol zeyhatcim ya beni de unutmamışsın:)
ben de maltpedeyim...pendik ne ki be 17 ye binince 20 dk sonra ordayım:) tuzla da uzak değil hiç tek gitmedim ama trene binince o da en fazla 20 dk sürer.
buluşuruzzzz walla...önümüzdeki hafta için beni bağışlayın cumartesi pazara program var.
cmt teknik bir gezim var marmaraya gidicem . pazar günü için de üniversiteden arkadaşlarım gelcek eve. affedin ....

bende cok sasırdım yaa cok yakınmısız hatta eslerle bıle gorusuruz kızkızada gorusuruz fark etmez hatta tuzla fılızlerde kofte yerız evet hemen ustgecıtte annem pastanenın arkasındakı ılk ev kahve ıcmeye gıdersın cok tatlı kadındır sanada fal bakar bu arada annemın kahve falıda cıkar:))) evet okul pendıkte fakat kadın yaptıklarını ınkar edıyor dıger cocuklarada aynı seyı yapıyormus cocuklar soyluyor ogretmenle gorusmeye gıttıklerınde hayır yapmadım dıyormussss

inanamıyorum minicik çocuklara nasıl kıyıyorlar onlar emanet gibi daha küçücükler siz direkt milli eğitime gelin ordan bir soruşturma açılırsa kadın ceza almsada korkar daha yapmaz.

O filizler burnumda tütüyor :) azıcıkta kouyorlar tabağa :))

fal işine gelince deryaberil bumu kaçırmaz üçümüz bir gün hep beraber gidelim kıskanmasın kızcağız :))

oleyyyyyyyyyyyyyy saol zeyhatcim ya beni de unutmamışsın:)
ben de maltpedeyim...pendik ne ki be 17 ye binince 20 dk sonra ordayım:) tuzla da uzak değil hiç tek gitmedim ama trene binince o da en fazla 20 dk sürer.
buluşuruzzzz walla...önümüzdeki hafta için beni bağışlayın cumartesi pazara program var.
cmt teknik bir gezim var marmaraya gidicem . pazar günü için de üniversiteden arkadaşlarım gelcek eve. affedin ....

vakıtın cok onemı yok ya nede olsa yakınız haftaıcı ıs cıkısı gorussekte bana uyar yalnız ben 7 30 gıbı musaıt oluyorum

bende cok sasırdım yaa cok yakınmısız hatta eslerle bıle gorusuruz kızkızada gorusuruz fark etmez hatta tuzla fılızlerde kofte yerız evet hemen ustgecıtte annem pastanenın arkasındakı ılk ev kahve ıcmeye gıdersın cok tatlı kadındır sanada fal bakar bu arada annemın kahve falıda cıkar:))) evet okul pendıkte fakat kadın yaptıklarını ınkar edıyor dıger cocuklarada aynı seyı yapıyormus cocuklar soyluyor ogretmenle gorusmeye gıttıklerınde hayır yapmadım dıyormussss

walla annenin kahve falına söz verdin ona göre :) benim fal çıktımı bilmem ama o günkü kahven hiç telvesiz di .sana sözüm var bir daha bakıcam şöyle en telvelisinden..kıs kıza olunca bakarız artık :)
hem kafalarımız dağıtalım ayol...bebek derdi , başka dertler ( benim başımdaki gibi)
unuturz azcık :) vitrin falan da bakarızzzz

kızlar gezmenin derine düştük ben bugün test yaptım acaba test beni kandırdımı pembe gölge çıktı 15 dakka içinde testta 30 dakkadan sonraki sonuç geçersiz diyordu ama.

inanamıyorum minicik çocuklara nasıl kıyıyorlar onlar emanet gibi daha küçücükler siz direkt milli eğitime gelin ordan bir soruşturma açılırsa kadın ceza almsada korkar daha yapmaz.

O filizler burnumda tütüyor :) azıcıkta kouyorlar tabağa :))

fal işine gelince deryaberil bumu kaçırmaz üçümüz bir gün hep beraber gidelim kıskanmasın kızcağız :))

gecen yıl sıkayet edılmıs sonucsuz kalmıss
bende pendıktekı kebapcı uzunları sevıyorumm yaaaa

kızlar gezmenin derine düştük ben bugün test yaptım acaba test beni kandırdımı pembe gölge çıktı 15 dakka içinde testta 30 dakkadan sonraki sonuç geçersiz diyordu ama.

ay gercektenmı zeyhat ıns hamıssındır kıssss valla cok sevınırım heee heyecanlandım sımdı pendık hospıtalde kan testı yaptırsana onlar 24 saat calısıyorlar

ay gercektenmı zeyhat ıns hamıssındır kıssss valla cok sevınırım heee heyecanlandım sımdı pendık hospıtalde kan testı yaptırsana onlar 24 saat calısıyorlar

ama biliyormusun ben hiç sevinemedim ya bozuksa diye aklıma gelmiyor değil yok deli gibi ben 20 milyon verdim fortel aldım gitsene hastaneye :(

slm gelınc hsgdın naıl gıdıyor hamıslık ayy zeyhat bende cok heyecanlandım sımdı ıns cıkar kısss sen bırde yakınsın ohhh gusel gusel severız bebısız ben buay saldım cayıra MEVLAM KAYIRA tutarsa tutar tutmzsa zevk haneme yazarım heheheeee klomen ıcmedım herhangıbırseyde yapmadım dogal akısına bıraktım

slm gelınc hsgdın naıl gıdıyor hamıslık ayy zeyhat bende cok heyecanlandım sımdı ıns cıkar kısss sen bırde yakınsın ohhh gusel gusel severız bebısız ben buay saldım cayıra MEVLAM KAYIRA tutarsa tutar tutmzsa zevk haneme yazarım heheheeee klomen ıcmedım herhangıbırseyde yapmadım dogal akısına bıraktım

Zaten genelde millet saldığı ayda hamile kalıyor :)) bu klomen bizi çok bozuyor sinir stres.

Ben özellikle geriliyorum pirince gidiyim derken evdeki bulgurdan olacağım eşim beni boşayacak dermişim :)) allahtan adamcağız anlayışlı ah ah kims benim kahrımı çekmez.

aaaaaaaaaaaaaa sabah bi daha yap kııııııııııııısssssssssssssssssss..ben hiç 2 çizgi görmedim ama :) silik çıkabiliyormuşşşşş

aaaaaaaaaaaaaa sabah bi daha yap kııııııııııııısssssssssssssssssss..ben hiç 2 çizgi görmedim ama :) silik çıkabiliyormuşşşşş

bende ilk kez gördüm canım öncedende yapardım hatta testi bir gün sonra atardım o çakma 2. çizgiden hiç çıkmazdı eğer test bozuksa daha idrarda yaptırmam herhalde :)

aman biz bıraktık artık bebek muhabbetini...iyi böyle:)

kızlar babam geldi izmirden evde durumlarımız son dönemde gergin olunca bize baskın yaptı ...yerinde kontrol:)

o yüzden şimdi onla vakit geçirmek istiyorum...aranızdan öpücüklerimle ayrılıyorummmmmm

Back
X