Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr canımm evınız hayırlı ugurlu olsun allah gule gule oturmayı nasıp etsın ıns
sağol canım teşekkür ederim allah sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah...allah olmayanlara gönlünün muradını versin hayırlı evler bebişler evlilikler....
saol cnm bend bıde iltahap sorunu var parca parca geliyo cok fena üşütmüşüm ayaklarımı bol bol su iç dedı dr persembe gıdıcem bakalım benım ne kadar oldu bılmıyorum :1no2:bendede hiçbişey yok şuan canım allaha şükür.ben 7+3 oldum allahın izniyle.
gaz sorunu olabiliyomuş adet olmadığımı için karnımızdaki şişlik duruyo.
bende akıntı var.başkada bir sorunum yok.folik asite ve progestana devam.
şunuda söylemeden edemeyeceğim burada belli başlı kişiler var onların haricindeki yazıları tınlayan yok. sizede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
şunuda söylemeden edemeyeceğim burada belli başlı kişiler var onların haricindeki yazıları tınlayan yok. sizede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Ama tam ben de sana soracaktım, hayırdır ne oldu diyee, sen çoktaan gitmişsiin. :gitme:
sağol canım mesajıma cevap yazdığın için bu devirde hiç kimseye güven olmuyor bana psikolojik senin yüzünden olmuyor diyordu. psikolojimi alt üst etti.
saçmalamış o doktor benimde psikolijk anksiyete bozuklugu var ve doktorum 1 kere bana o yüzden olmuyor demedi.sen bakma ona iyi bir dr araştır yaşadıgın şehirdekaydirigubbakcemile5
sağol canım mesajıma cevap yazdığın için bu devirde hiç kimseye güven olmuyor bana psikolojik senin yüzünden olmuyor diyordu. psikolojimi alt üst etti.
şu an gittiğim doktora iyi diyorlar bi arkadaş gitmiş hemen hamile kalmış başka doktorlar olmaz tüp bebek olması gerekiyor demiş buna gittiği ay hamile kalmış herşey birazda nasip