Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bendede hiçbişey yok şuan canım allaha şükür.ben 7+3 oldum allahın izniyle.
gaz sorunu olabiliyomuş adet olmadığımı için karnımızdaki şişlik duruyo.
bende akıntı var.başkada bir sorunum yok.folik asite ve progestana devam.

bendede hiçbişey yok şuan canım allaha şükür.ben 7+3 oldum allahın izniyle.
gaz sorunu olabiliyomuş adet olmadığımı için karnımızdaki şişlik duruyo.
bende akıntı var.başkada bir sorunum yok.folik asite ve progestana devam.
saol cnm bend bıde iltahap sorunu var parca parca geliyo cok fena üşütmüşüm ayaklarımı bol bol su iç dedı dr persembe gıdıcem bakalım benım ne kadar oldu bılmıyorum :1no2:
daha kımseye bışey sölemedım insanın sevıncını paylaşamaması ne kotu bışey hayırlısıyla keseyı görunce sölıycem haykırcam o zaman inşallah olaz diyenlere cekemeyenlere yuvamı bozmaya calısanlara.delikafadulden:oklava::sm_cool:hihoyyyt:hooray:

lanet olsun bu doktora aylardır hem paramı hem umudumu sömürmüş bugün doktorumu değiştirdim. meğer eskisi çok önemli ama küçük bir ayrıntıyı atlıyormuş. kadınlar kulubu sayesinde bilgilendim ve doktorumu değiştirdim. allahdan meraklı biriyim

çok moralim bozuldu bu ayda gitti güya doktorun dediğine göre bugün yumurtlama günüm ama baktılar yumurta çoktan çatlamış.gerizekalı hem yumurtalıkların çalışmıyor diyor hemde yumurtlama günümü hiç takip yapmadan normal bir kadının yumurtlama gününe göre ayarlıyor. çalışmıyor dediği o yumurtalar çoktan büyümüşde çatlamış bile hemde bugünden çok önce eşim onun dediği günler dışında bişey olacak korkusuyla yanıma yaklaşmadığı için aylardır boşa kürek çektik.

şunuda söylemeden edemeyeceğim burada belli başlı kişiler var onların haricindeki yazıları tınlayan yok. sizede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

sağol canım mesajıma cevap yazdığın için bu devirde hiç kimseye güven olmuyor bana psikolojik senin yüzünden olmuyor diyordu. psikolojimi alt üst etti.

sağol canım mesajıma cevap yazdığın için bu devirde hiç kimseye güven olmuyor bana psikolojik senin yüzünden olmuyor diyordu. psikolojimi alt üst etti.

saçmalamış o doktor benimde psikolijk anksiyete bozuklugu var ve doktorum 1 kere bana o yüzden olmuyor demedi.sen bakma ona iyi bir dr araştır yaşadıgın şehirdekaydirigubbakcemile5

bir tane yumurta oluşmuş vede çatlamış bu ay eşimi ikna etmiştim doktorun dediğ tarihte değilde adetten sonra gün aşırı yapmaya inş. tutmuştur o bir yumurta adetime çok var ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor karnımda şişlik var. erken mi olacam ki daha yeni bitmişti

saçmalamış o doktor benimde psikolijk anksiyete bozuklugu var ve doktorum 1 kere bana o yüzden olmuyor demedi.sen bakma ona iyi bir dr araştır yaşadıgın şehirdekaydirigubbakcemile5

şu an gittiğim doktora iyi diyorlar bi arkadaş gitmiş hemen hamile kalmış başka doktorlar olmaz tüp bebek olması gerekiyor demiş buna gittiği ay hamile kalmış herşey birazda nasip

delikafaduldendelikafaduldenbenımkıde tam oyle dıyorrr psıkolojık senın yuzunden olmuyor dıyorrrr uleyn bu dr ların alayı deluuu delikafaduldennurtopum sen harıccc heee:1rolleyes:

Back
X