Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayseyildirim sağlıklı mutlu yıllar dilerim
kızlar tünaydınnnnnn
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Maaşallah topiğimizde 2 hamişiz var...gülcan ve zeyhat ne güzel....başkaları gibi hamile olduklarını öğrendiklerinde topiği terketmediler...hala bilgi vermeye çalışıyorlar ve burdalar...öpüyoruz ikinizide...Şeniz
:teytey::teytey:doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında bebişine kavuşursun inş..benimde bugün evlilik :hooray:yıldönümüm eşime hediye olarak :ecrin_bebek:bebiş haberi vermeyi çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:isterdim 4 yıldır hep hayal kuruyorum evlilik yıldönümünde hamiş olduğumu haber :sm_cool:verirken ama nasip olmadı hayırlısı neyapalım vakti değilmiş:enbuyukkk:
canlarım sizlere bişey danışıcam
reglimin 3.gününden başlayarak günde 2 tane klomen aldım
salı günü doktorum yumurta kontrolü yaptı 3 tane sonra 10000 lik pregnyl oldum şimdi 5.günüm ve kasıklarımda sanki regl olacakmışım gibi bir ağrı var
normalmi sizlerdede oldumu
ayse yıldırım doğum günün kutlu olsun umarımbebişin en kısa sürede gelir
slm kıslarr nasılsınız bakalım
ben varım kızlar
bugün preglyni olalı 5 gün oldu karnımda regl olacakmş gibi bi ağrı var normalmi bilmiyorum
Esemosum, Alminasım, Deryaberilim nerelerdesiniz yahuu. Ayol bi giden, bi daha gelmiyo bee.