Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

minikcan bende birkaç kere adacayı içtim ama düzenli kullanamadım.
sen herhalde düzenli içtin dimi?

alminascım valla bana da hamişsin gibi geliyor.
Allah gönlüne göre versin canım, inşallah gelir bebişin de tüpe,aşılamaya gerek kalmadan kavusursun

size bişi sorayımmı, bal tarcın corekotu yumurtayı klomenden daha önce geliştirip catlatmış olabilirmi?
catlama belirtilerim klomen kullandığım aydakinden daha önce oldu sanki

canım ben sabah aksam demleme poşette satılanlardan kullandım...

gelincim tamamlarsın inşallah 3 ayı Allahın izniyle.
benim kanki hamişti hiç anlamadık nasıl gecti 9 ay 2-3 hafta içinde kısmetse geliyor kızımız,
inşallah sen ve ezgide onun kadar sıkıntısız atlatırsınız 9 ayı.darısı da bizlerin başına.

arkadaşlar ben kacıyorum şimdi :utangac:
kendinize iyi bakın, görüşürüz.

benim kanki hamişti hiç anlamadık nasıl gecti 9 ay 2-3 hafta içinde kısmetse geliyor kızımız,
inşallah sen ve ezgide onun kadar sıkıntısız atlatırsınız 9 ayı.darısı da bizlerin başına.

ıyı geceler canım.

ıyıgeceler gulegule gorusuruz

ezgıcım dr ister 1 hafta sonra ister 1 ay içinde gel dedi 11 haftada 2 test varya bılmıyorum ben merak ettıgım için dayanamayıp bu hafta gıderım belkı esimde gıdelım dıyo o hıç gormedı daha işte oldugu için merak edıyo:emir_bebek:

canım eşinde merak ediyosa gidip bakın bence 11 haftaya kadar dayanamazsın kalp atışına bakın sonra testler için gidersin bu haftada daha belirgin oluyo kalp atışı

Back
X