Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
günaydın ayşe aslında 72 saat sonra yaptırmam lazımdı iki katına çıkarsa gebelik düşünülüyo biliyosun ama ben elbette yarını bekleyemedim.sabah yine ben açtım labaratuarı.verdim yine bhcg.bakalım artık iki katına falan çıkmaz bugünde en azından düşüyomu yükseliyomu ona göre ümitlenirim
günaydın ayşe aslında 72 saat sonra yaptırmam lazımdı iki katına çıkarsa gebelik düşünülüyo biliyosun ama ben elbette yarını bekleyemedim.sabah yine ben açtım labaratuarı.verdim yine bhcg.bakalım artık iki katına falan çıkmaz bugünde en azından düşüyomu yükseliyomu ona göre ümitlenirim
inşallah yükselmiştir canım
bende bu ay klomen kullandım biraz araştırdım doktorlara sordum 10 günde etkisi çıkar vücuttan dediler
senden güzel haberler alacağımı düşünüyorum hem banada yol göstermiş olursun
hemen yaz olurmu inşallah bebişin göbüşündedir
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****
minikim tomografi temiz sünüzit yok :1ninca:ama baş ağrısı devam .Nörolojiye gidicem birde göz doktoruna allahım nedir benim bu drlardan çektigim saysam agzınız acık kalır bu yıl ne dr gıttımı
minikim tomografi temiz sünüzit yok :1ninca:ama baş ağrısı devam .Nörolojiye gidicem birde göz doktoruna allahım nedir benim bu drlardan çektigim saysam agzınız acık kalır bu yıl ne dr gıttımı