balım geçmiş olsun canım,
sevra tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin inş...
tşk ederim canım ben iisimi dr uma sorayım gerçi söz vermiştim baktırmicam günüm geçmeden die ama napalım dayanamadım derim artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balım geçmiş olsun canım,
sevra tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin inş...
tşk edrm canım darısı her isteyenin başına olsun ama yinede emin diilim sanki yaaa
damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKİM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKİM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKİM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM
HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİ BEKLİYORUZ.
gülcan gülcan canım ben aslında hala regl olmadım ama öööle tıkır tıkır düzenli adet gören biri de değilim hani.test yapmayı bile düşünmedim canım o yüzden...35 günü geçerse yapmayı düşünüyorum..duruma göre yeni tarihimi veririm canım..
Sevra adete kaÇ gÜn kala yaptırdın beta
sevraaaa :teytey::teytey:tebrik ederim canım ALLAH ım sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin canım :dance::dance:çooook sevindim ayağını bi güzelce sürüde arkandan hamişlerrrr gelsin bu haftadeğerin gayet güzel artmış birgünde bence hiç tereddüt yaşama ve doktorunu araa.s.
kızlar size bişey soracam benim kırmızıların geliş tarihi 18 ekim ama her ay 3 gün öne atar benim tarih ben hafta sonu istanbula düğüne gidicem ama gitmeden neolur ne olmaz diye test yapmak istiyorum idrar testi en erken adete kaç gün kala gösterirki
kızlaaarrrrrr bhcg sonucum 29,19 olmuş 24 saatte yaa varmıdır acaba kendi dr uma diilde başka bi dr tanıdığı aradım sordum hadi hayırlı olsun folik başla dedi ben zaten kullanıyorum folik bir senedir.ya acaba varmıdır.inanamıyorumki
benimde belim ağrımaya başladı geliyor benim kırmızılarakannehir
Bana İĞne bugÜn yapılacak ben bugÜnde ÇalıŞsam nolur kızlar İllakİ 36 saat sonramı olcak
inş. senin gelmez canım kırmızılar ben her ay görmekten çok sıkıldım delikafadulden:1shok:
benim doktorum gecikmenin 3.günüden sonra çıkar diyor idrarda
kızlar size bişey soracam benim kırmızıların geliş tarihi 18 ekim ama her ay 3 gün öne atar benim tarih ben hafta sonu istanbula düğüne gidicem ama gitmeden neolur ne olmaz diye test yapmak istiyorum idrar testi en erken adete kaç gün kala gösterirki