Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tşk edrm canım darısı her isteyenin başına olsun ama yinede emin diilim sanki yaaa

sevraaaa :teytey::teytey:tebrik ederim canım ALLAH ım sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin canım :dance::dance:çooook sevindim ayağını bi güzelce sürüde arkandan hamişlerrrr gelsin bu hafta:utangac::utangac:değerin gayet güzel artmış birgünde bence hiç tereddüt yaşama ve doktorunu araa.s.

damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKİM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKİM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKİM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM

HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİ BEKLİYORUZ.

gülcan gülcan canım ben aslında hala regl olmadım ama öööle tıkır tıkır düzenli adet gören biri de değilim hani.test yapmayı bile düşünmedim canım o yüzden...35 günü geçerse yapmayı düşünüyorum..duruma göre yeni tarihimi veririm canım..

gülcan gülcan canım ben aslında hala regl olmadım ama öööle tıkır tıkır düzenli adet gören biri de değilim hani.test yapmayı bile düşünmedim canım o yüzden...35 günü geçerse yapmayı düşünüyorum..duruma göre yeni tarihimi veririm canım..

inş. bu ay tutmuştur bebişin canım varmı bi belirtin:uhm:

kızlar size bişey soracam benim kırmızıların geliş tarihi 18 ekim ama her ay 3 gün öne atar benim tarih ben hafta sonu istanbula düğüne gidicem ama gitmeden neolur ne olmaz diye test yapmak istiyorum idrar testi en erken adete kaç gün kala gösterirki

sevraaaa :teytey::teytey:tebrik ederim canım ALLAH ım sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin canım :dance::dance:çooook sevindim ayağını bi güzelce sürüde arkandan hamişlerrrr gelsin bu hafta:utangac::utangac:değerin gayet güzel artmış birgünde bence hiç tereddüt yaşama ve doktorunu araa.s.

tşk ederim esemoşcum allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah aradım dr umu onunda söylediği şey inşallah bu ay olacak dedi ama lütfen pazartesiye kadar hiç birşey bakma artık dedi pazartesi ultrason yapcak sanırım.hala emin diilim yani

kızlar size bişey soracam benim kırmızıların geliş tarihi 18 ekim ama her ay 3 gün öne atar benim tarih ben hafta sonu istanbula düğüne gidicem ama gitmeden neolur ne olmaz diye test yapmak istiyorum idrar testi en erken adete kaç gün kala gösterirki

benim doktorum gecikmenin 3.günüden sonra çıkar diyor idrarda

bazen düşünüyorum hiç hamiş kalamıcam hiçbirzaman anne olamıcam diyorum sonra kk da geçmiş sayfalara bakıyorum hemen hemen hepsi şu anda hamiş yada bebişleri doğmuş.. ondan sonra tekrar umutlanıyorum içim kıpır kıpır oluyor kendime söz veriyorum hiç takmıcam üzülmücem diye sabrımı son noktasına kadar kullanıyorum ama kırmızılar geldiğinde ben kendimi nekadar şartlandırsamda ağlıyorum ewet biliyorum ALLAH ım evlat sahibi olmak isteyen herkesi birgün bu arzusuna kavuşturacak ama dönem dönem zayıflıklarımız oluyor onun için herzaman ve birkez daha hakkımızda hayırlısı neyse o olsun en doğru en hayırlı zamanı ALLAH bilir bekleyip sabredecez:Saruboceq:

kızlaaarrrrrr bhcg sonucum 29,19 olmuş 24 saatte yaa varmıdır acaba kendi dr uma diilde başka bi dr tanıdığı aradım sordum hadi hayırlı olsun folik başla dedi ben zaten kullanıyorum folik bir senedir.ya acaba varmıdır.inanamıyorumki

canım iğnenin etkisi olamaz bu sonuç artık muhtemelen hamilesin tebrikler ama tabiki daha görünmez daha yerleşmeye uğraşıyordur. şimdi hergün katlanacağını düşünürsen 10 gün sonra kese görünür zaten yarın idrar testi yapsan ondada çıkar hayırlı olsun :)

Bana İĞne bugÜn yapılacak ben bugÜnde ÇalıŞsam nolur kızlar İllakİ 36 saat sonramı olcak

ilk 36 saat sonraki çalışmayı kaçırma bence canım... bazı arkadaşlar öncede çalıştı istersen dene yani mağdem iğneni oldun sen hiç boş durma güzelim inş. yavrun bu ay gelir

inş. senin gelmez canım kırmızılar ben her ay görmekten çok sıkıldım delikafadulden:1shok:

ahhhh keşke dicemde benim göğüsler kocaman oldu elimi değemiyorum belimdede bi ağırlık var tutulmuş gibi yani her ay ki :çok üzgünüm:kırmızıların belirtisi...

idrarda hemen çıkmıyor adet tarihini 1 hafta geçmesi gerekiyormuş.önde kanda belli bi seviyeye çıkıp sonra idrarda atılıyormuş hormon inş hamilesindir

ben şimdilik kaçıyorum kızlar biraz dışarı çıkacam arkadaş çağırdı 4 aylık bebişi var onu seveyim biraz...

Back
X