Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
Kızlar adetin 3. günü başladım klomene
bugün adetin 9. günü dr. agittim
gene iğne olamadan yumurtlamışım yahu
adetim bile yeni bitti
bu kadar erken yumurtlayan var mı?
adetimin bitişi ile yumurtlama arasında çalışmaya bile vakit olmuyor
bi de aşılama yapılacaktı bu ay
dr hemen bugün ya da yarın dedi
çatlatma iğnesi de yapılmadı
Allah'tan hayırlısı bakalım
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****
Kızlar adetin 3. günü başladım klomene
bugün adetin 9. günü dr. agittim
gene iğne olamadan yumurtlamışım yahu
adetim bile yeni bitti
bu kadar erken yumurtlayan var mı?
adetimin bitişi ile yumurtlama arasında çalışmaya bile vakit olmuyor
bi de aşılama yapılacaktı bu ay
dr hemen bugün ya da yarın dedi
çatlatma iğnesi de yapılmadı
Allah'tan hayırlısı bakalım
Arkadaşlar normalde 24 ekimde adet olmam lazım bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı Anlaşılan hamile olamadım bu ayda ama yinede doktorun dediği gibi bekleyim diyorum birde kan testi yaptırayım diyorum tabiki adetim gecikirse....
Çok korkuyorum bu ay haile olmazsan rahim filmi çekecez, eşine bakacaz dedi. Burada da okudum rahim filmi hakkında yazılanları çok zormuş doktor değil diyor ama.Sonrasında da aşılama ya geçilecek. Bana aşılama hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar. Nasıl yapılıyo ne kadar?
Teşekkürler
hayırlısı olsun canım.sakın üzülme.herşeyin bir zamanı varmış.
rahim filmi istiyorsa doktorun yaptır.korkma nekadar korkmazsan herşey okadar kolay olur.nevar bunlarda çocukları nasıl doğurucaaz ozaman.
bencede eşinede baktır.tek taraflı olmuyor bu işler.
merhaba kızlar hepiniz yenisiniz sizlerle tanışmıyoruz ama hepimizin yolu bir
ben eskilerdenim ama artık girmiyorum o kadar bunaldımki hala hamiş kalamadım
çok yoruldum artık gine adet oldum yeni tarihim 22/11
bide bişey sormak istiyorum bilenler yazarsa aşılama yaptırcaz nasıl oluyor bilgim yok
detaylı bi şekilde anlatan olursa çok sevinirim ne kadar süreç falan gerekiyor cevap bekliyorum kızlar
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
valla öyle canım.çok şüküğr bugünlere kadar geldik.
hayırlısı olsun canım.sakın üzülme.herşeyin bir zamanı varmış.
rahim filmi istiyorsa doktorun yaptır.korkma nekadar korkmazsan herşey okadar kolay olur.nevar bunlarda çocukları nasıl doğurucaaz ozaman.
bencede eşinede baktır.tek taraflı olmuyor bu işler.
hayır ben çektirmedim ama inanki korkmamak herşeyin üstesinden gelir.bu tamamen senin vücut hassasiyetine bağlı,dirençli ol ve çektir.
benimki 8 aylık klomen tedavisinden sonra oldu.
Slm gülcancığım ve diğer arkadaşlar bildiğiniz üzere bu ay klomen kullanmadım ve dr. gitmeyi düşünmüyordum ama p.tesi öyle şiddetli bi kasık ağrım oldu ki geçer geçer diye bekledim geçmeyince dün gittim dr. p.tesi zaten tam ayın ortasındaydım dedim olur ama bu kadar ağrı neden başka bişiy olur korkusuyla gittim sonra dr. yat bakalım bi alttan bakalım dedi sonra dediği sağında mükemmel bi yumurta oluşmuş hemen onu bebeğe dönüştürelim bugün yarın iii çalışın dedi. Dedim dr. bugün 18. günüm neden çatlamamış dedi oluyo bazen böle o yüzden de ağrı yapabilir yani kızlar dua edin hamile kalayım klomensiz başarayım bu işi sevgiler.
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****