Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gulcancım neoldu ya kım nededı bende okudum gecmısı kımse bısey dememıs gıtme tatlım ya bak hamıle kalırsam ılk sana soylıycemopuyorumnanaktan

arkadaşlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.listeyi başka arkadaş devralabilir.
ben işime gelene cevap veriyormuşum.rahatsız olanlar var.
herkese bol şans diliyorum.

kalbi fesat olanın,işleride fesat olur.
:olmaz:

yaa nereye beee...hormonlar alt ust heralde.....kım uzduu senıı.....gıtmee ne olur daha benı hamıleler lıstesıne yazmadan bırakamssın......ben adet oldum bu arada ekle benı yenı tarıh 1 aralık yanı zaten duzen yok sen ole yazı ver ...... AYRICA HERKESE HERSEYE CVP VERMEK ZORUNDA DEGIL KIM ÜZDÜYSE BU KIZI CIKSIN ORTAYA...KIZ HAMILE HAMILE YETERI KADAR ILGILENIYO ZATEN BEGEN BASKA TOPIGE GITSIN ULEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN:tomato:kötükedihüso:oklava:

arkadaşlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.listeyi başka arkadaş devralabilir.
ben işime gelene cevap veriyormuşum.rahatsız olanlar var.
herkese bol şans diliyorum.

kalbi fesat olanın,işleride fesat olur.
:olmaz:

oldu guzelım hoscakalın deyıpte gıdemezsın buralardan bızı yalnız bırakamassın sacmalama kım nedemıs bılmıyorum okuyacam sımdı butun sayfaları ben buraya ılk katıldıgımda senbırtek bana cvp yazmıstın benı burda tutan kısısın cok samımısın kım solemısse cok ayıp etmıs alırız ıfadesını gulcancım sen merak etme buralarıda baskasına bırakma sensız olmaz topik:umursamaz::umursamaz:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:

Sağol Canım benim haklısın öyle ama, korkuyom sen çektirdin mi rahim filmi ? Kaç aylık tedavi sonucu oldu ?

canım ben gecen hafta cektırdım burayada yazdım okumamısın herhalde masaya yatmamla kalkmam bır oldu hıcbırsey anlamadım bıle ınanamadım bılıyomusun rahım fılmımı cektıgıne gormesem ınanmazdım hıc acımadı ben kacıyodum korkudan tırtırtıtredım ama hıcbıse anlamadım tuplerım acıktı belkıde oyuzden anlamadım ama genede herkesın abartması acıfalan yok varsa acıyan yazsın ben hıc anlamadım ay cok uzattım....

kızlar acil cevaplarsanız sevinirim

gonaphane ile glucophane aynı ialçmı...yani glucophane ilaçı şeker ilacı değilmi ikiside.....

Mrb kızlar nasılsınız

Ben bir haftadır çok yoruluyorum işte kahverengi lekelr vardı ama azdı.

Dün öğlene kadar işteydim sonra yolda belime hatta sağ böbreğime doğru bir ağrı girdi dehşet bir şeydi nefes alamıyordum zor geldim eve nerdeyse bayılacaktım ağrıdan.

Geceye kadar devam etti sonra belime kadar indi ağrı ve lekelenmem arttı çamaşırım falan kirleniyor artık moralim çok bozuk.

ışte çok yoruluyorum hamile olduğumu bildikleri halde özelliklle erkekler hiç yardımcı olmuyor yakında dosyaları kaflarına fırlatıp bağırma noktasına geldim.

Düşünebiliyormusnuz bugün beni arşiv çalışması yapmak için çağırdılar. Çelik dolaplar kurulacak çuvallar açılıp içindeki zarflar onun içine konulacak. En sonunda kızdım yeter artık zorla bana heyet raporu aldıracaksınız durumumu bilmiyormusnuz diyorum. Şef gelde bişey yapma diyor hala inat ediyor ya niye geliyorum o zaman. E başka bölümün şefi hayır gelmeyecek dedi inadı kesti.

Çok uzun anlattım çok ama çok sinirliyim.

gülcan nereye gidiyorsun canım konuyu bilmiyorum ama sıkma canını bir kişiye darılıp varmı burayı terketmek

Mrb kızlar nasılsınız

Ben bir haftadır çok yoruluyorum işte kahverengi lekelr vardı ama azdı.

Dün öğlene kadar işteydim sonra yolda belime hatta sağ böbreğime doğru bir ağrı girdi dehşet bir şeydi nefes alamıyordum zor geldim eve nerdeyse bayılacaktım ağrıdan.

Geceye kadar devam etti sonra belime kadar indi ağrı ve lekelenmem arttı çamaşırım falan kirleniyor artık moralim çok bozuk.

İşte çok yoruluyorum hamile olduğumu bildikleri halde özelliklle erkekler hiç yardımcı olmuyor yakında dosyaları kaflarına fırlatıp bağırma noktasına geldim.

Düşünebiliyormusnuz bugün beni arşiv çalışması yapmak için çağırdılar. Çelik dolaplar kurulacak çuvallar açılıp içindeki zarflar onun içine konulacak. En sonunda kızdım yeter artık zorla bana heyet raporu aldıracaksınız durumumu bilmiyormusnuz diyorum. Şef gelde bişey yapma diyor hala inat ediyor ya niye geliyorum o zaman. E başka bölümün şefi hayır gelmeyecek dedi inadı kesti.

Çok uzun anlattım çok ama çok sinirliyim.

zeyhat çım sen anlatınca ben daha çok sinirlendim ne kadar düşüncesiz insanlar öyle git rapor al yat evde valla ben senin yerinde olsam öyle yapardım :kızgın:

kızlaaaaarrr bugun hamama gıttım kese yapan kadın bana hamılemısın gogus ucların kararmıs dedı ayyy ck sevındım tabı ama daha 1 hafta var adetıme umutlanmak yok dedım kendı kendıme.bu arada belımde cook agrıyo.ınsallah hamıleyımdır ama degılsede asılamaya gecıcem hemen vakıt kaybetmek ıstemıyorum artık.

alminas,deryaberil,zeyhat kızlar nerelerdesiniz.unuttunuz bizi..aşkkkkk olsuuunnnn.

slm canım ben aksamları gırıyorum bakıyorum son durum ne dıye sonra cıkıyorum askolsun sızı unuturmuyum hıcc ıslerım cok yogun valla dılım bes karıs dısarıda calısıyorum ıstende gec cıkıyorum cumartesı bıle tam gun calısıyorumm sen nasılsın hamılelık nasıl kuzumuz ıyı mı hem nereye gıdıyorsun oyle baskalarına kızıp bızı terk edıyorsun rahatsız olaan varsa o gıtsın gecmısı okuyamadım senı kızdıran laf soyleyen kım ogrenemedım ama sımdı okuyorumm
bu arada tum arkadaslarım umutlu deryaberıl zeyhat serselo balsurat mınıkcan kukuleta gulcan esemos hasreti gelınc hepınızı cok opuyorum hergun takıp edıyorum
serselom annen nasıl oldu merak edıyorum

kızlarrr ozellıkle erken yumurtlayanlar dınleyın yumurta erken olusup catlayınca ostorejen hormonu yetersız gelıyormus ve yumurta dollenemıyormus bunun ıcın yumurtlamayı otelıyorlarmıs haberınız olsun
bu arada ben bu ay adacayı ıctım gunde 3 fıncan cok faydasını gordum bende kuruluk vardı cok ıyı geldı bılıyorsunuz kuruluk varsa spermlerın sansı cok azalıyor cunku yumurtaya tasıyacak sıvı olmayınca cabuk ölüyorlar buarada cok fazla ıcmeyın cunku tansıyonu yukseltıyormus en fazla 4 fıncan
ben ıs saatlerım yuzunden dr a gıdemıyorum klomen ıctım adacayı ıctım ama ınankı gıdıpte yumurtalara baktıramadım sanırım catlatma ıgnesı bıle olamayacagım cunku sırketten cıkamıyorum

zeyhat gecmıs olsun rıske atma dınlen ıstırahat et ne oyle dosyalar falan bu erkeklerde kendı karıları gıbı sanıyor galıba bızı hemen cıırt dıye hamıle kaldıgımızı mı dusunuyorlardır ne ?? oysa ne zorluklarla kavusuyoruz bebıslere kı bızım gıbıler hala kavusmus degıl bır dosyaya bır azara feda edemeyız kusura bakmasınlar

Zeyhatım geçmiş olsun çok dikkat et kendine.Kendini zorlama bence dikkat ett bebeğin herşeyden daha önemli rapor çıkartıp bol bol dinlen .Öpüyorum canım ALlaha emanet olŞeniz

Alminasım canım iyisindir inşallahhh öpüyorumm seniŞeniz

Zeyhatım geçmiş olsun çok dikkat et kendine.Kendini zorlama bence dikkat ett bebeğin herşeyden daha önemli rapor çıkartıp bol bol dinlen .Öpüyorum canım ALlaha emanet olŞeniz

Alminasım canım iyisindir inşallahhh öpüyorumm seniŞeniz

sagol canım ıyı olmaya calısıyorum sen nasılsın gectımı basının agrısı falan

alminasım şeytan kulagına kurşun girsinnn evettt geçtii allaha şükürrrrrrrr iyiyim sen nasılsınŞeniz

Back
X