Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.listeyi başka arkadaş devralabilir.
ben işime gelene cevap veriyormuşum.rahatsız olanlar var.
herkese bol şans diliyorum.
kalbi fesat olanın,işleride fesat olur.lmaz:
merhaba arkadaşlar.çok merak ediyorum,duphaston kullananlar hap bittikten kaç gün sonra adet oluyorlar.paylaşabilirmiyiz.ben adetin 15. gün başladım,biteli beşgün oldu??
arkadaşlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.listeyi başka arkadaş devralabilir.
ben işime gelene cevap veriyormuşum.rahatsız olanlar var.
herkese bol şans diliyorum.
kalbi fesat olanın,işleride fesat olur.lmaz:
Sağol Canım benim haklısın öyle ama, korkuyom sen çektirdin mi rahim filmi ? Kaç aylık tedavi sonucu oldu ?
kızlar acil cevaplarsanız sevinirim
gonaphane ile glucophane aynı ialçmı...yani glucophane ilaçı şeker ilacı değilmi ikiside.....
Mrb kızlar nasılsınız
Ben bir haftadır çok yoruluyorum işte kahverengi lekelr vardı ama azdı.
Dün öğlene kadar işteydim sonra yolda belime hatta sağ böbreğime doğru bir ağrı girdi dehşet bir şeydi nefes alamıyordum zor geldim eve nerdeyse bayılacaktım ağrıdan.
Geceye kadar devam etti sonra belime kadar indi ağrı ve lekelenmem arttı çamaşırım falan kirleniyor artık moralim çok bozuk.
İşte çok yoruluyorum hamile olduğumu bildikleri halde özelliklle erkekler hiç yardımcı olmuyor yakında dosyaları kaflarına fırlatıp bağırma noktasına geldim.
Düşünebiliyormusnuz bugün beni arşiv çalışması yapmak için çağırdılar. Çelik dolaplar kurulacak çuvallar açılıp içindeki zarflar onun içine konulacak. En sonunda kızdım yeter artık zorla bana heyet raporu aldıracaksınız durumumu bilmiyormusnuz diyorum. Şef gelde bişey yapma diyor hala inat ediyor ya niye geliyorum o zaman. E başka bölümün şefi hayır gelmeyecek dedi inadı kesti.
Çok uzun anlattım çok ama çok sinirliyim.
zeyhat çım sen anlatınca ben daha çok sinirlendim ne kadar düşüncesiz insanlar öyle git rapor al yat evde valla ben senin yerinde olsam öyle yapardım![]()
alminas,deryaberil,zeyhat kızlar nerelerdesiniz.unuttunuz bizi..aşkkkkk olsuuunnnn.
sorma ben işlerim kalmasın diye geliyorum adamların yaptığına bak ya
ben hep duphastondan sonra 3. gun oldum
Zeyhatım geçmiş olsun çok dikkat et kendine.Kendini zorlama bence dikkat ett bebeğin herşeyden daha önemli rapor çıkartıp bol bol dinlen .Öpüyorum canım ALlaha emanet olŞeniz
Alminasım canım iyisindir inşallahhh öpüyorumm seniŞeniz