Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

:))) 5 iz he..oh maşallah..hayırlısı olsun arkadaşçım..Allah hepimize versin..
bu arada arkadaşlar hem sizinle durumumun son halini paylaşmak istedim hemde sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim..çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar özellikle bu bilgilerimi size hitaben yazıyorum ben bizamanlar tüp bebek druna danışmaya gitmiştim..çok iyi bi insandı soruları yanıtlayan..hastası olmasanda kapısını çalsan ücretsiz bile yardımcı olan vb..o dr a tlf la durumu danışmak aklıma geldi..dr a anlattım durumu..iğneden sonra 5. günde betaHCG m 50 çıktı,sonra dün 20 ye düşmüş dedim..bana dün tebrik ederim hamilesin 1 haftalık dediler bugün değerin düşmüş diyolar dedim..dr güldü..nasıl yanii dedi..sen günlerini iğneyi vb söylediğin halde mi hamilesin dediler dedi..bende evet dedim adam şaşırdı..pregnly vb iğneler kanda 8-9 gün betaHCG olarak kendini gösterir..yanii sen kan verdiğinde çatlatma iğnenden sonraki 6. günmüş..50 çıkması çok normal dedi..pzt kan verseydin 80 çıkcaktı dedi :))) ve dün gittiğim dr ların hiçbiri bunu bilemedi + bana hamile teşhisi koydular + reçeteme gebelik yazıp hamile ilaçları yazdılar düşünebiliyo musunuz..bu tüp bebek dr u olduğu için çok net cvp verdi..şuanki değerlerin yanıltıcı dedi..çünkü 9 gün kanda iğnenin etkisi sürüyo zaten dedi yanii doğal olarak 50 den 20 ye düşme gibi bişey olamaz dedi..dün gitiğim dr ları uyardım iğnenin etkisi olabilir mi diye kanda betahcg yi iğne etkilemez dediler düşünebiliyo musunuz..yanii şuan gerçek değerim ne 50 ne 20..adetin gelince yap tahlili dedi..sizinde bilginiz olsun diye uzun uzun yazdım..iğne kullanan arkadaşlar sakın adet tarihinden önce betahcg yaptırmayın boşa sevinip üzülmeyin yıpranmayın sonra ben gibi..bilgisiz dr ların cehaletine kapılmayın..ve benden ufak bi tavsiye sakın her dr a güvenmeyin..

Aynı şeyi geçen ay bende yaşadım cnm benim de 17 den 5 e düşmüştü ben hamileyim diye havalara uçmuştum.Artık tek hamileliği anlamanın yolu beklemek sanırım

slm canlarım
güzel arkadaşlarım benim
uğrayamadım pek
fazlaca uykum var son günlerde
dün esk.de prof.a gittim
şu rahimimdeki yapışıklık için gittiğim histeroskopi olacağım dr.
yapışıklıktan hiç bahsetmedi düşünme onu dedi
iiki ameliyat yapmamışız bak hamile kaldın boşuna olurmuş ameliyat dedi
miniğimi tekrar gördüm
biraz daa belirginleşmeye başlamıştı
30 aralığa 2 li test için randevu verdi
çok şükür herşey yolunda
tabii sizi unutmuorum her duamda sizde varsınız
Rabbim herkese nasip etsin inş.

umutlum geçmişe tam bakamadım ama sanırım yok yazıldım
telafi edicem canım inş.

esomosumda takı kursuna gidiomuş
aman ne güzel yaaa süper stres atıcıdır
yapda resimlerini de koy kuzum buraya
görelim marifetlerini

kuzum senle msn den görüşürdük ama bikaç gündür senlede görüşemedik
iisindir inş. merakta bırakma

sevdam sen pek gelemiosun galiba
revna baya vaktini alıo
ii olunda onu bilmek yeter bize

serselom sende iisindir inş.
çok özledim sizlerle sohbeti

yeni gelen arkadaşlarımız sizlerde hoşgeldiniz
inş. sizlerde biran önce üstteki listeye geçersiniz

arkadaşlar bütün gün yazmasam da tüm yazdıklarınızı okuyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.
yahu bu ialçlardan zaten herşeye ağlayasım geliyor. birde burda yazılanlar da bazen beni üzüyor galiba.

bende sevinmiştim oh ne güzel km0734 in değeri yüksek çıkmış hatta çoğuldur falan ne güzel diyordum
darısı başımıza diye düşünüyordum seni üzmek istemem arkadaşım ama ne bilim benim de moralim bozuldu. kendi kendime karar aldım vallahi ben cumartesi günü iğne vurulacağım ve kesinlikle adetim gecikmeden hiçbir test yapmayacağım ya. off ne zormuş yahu. millet çatır çatır doğuruyor kardeşim töbe töbe. inşallah bizimde olacak. bu ay iğne de olacağım için çok umutluyum. olmazsa rahim filmi çektireceğim zaten.

ben mesaj atmıştım özelden
yeni tarih 29aralık
bu ay ilaçsız,sonraki ay olmazsa gel,klomen yine dedi
yine olmazsa rahim filmi demişti ama,ben rahim filmini geciktirmek istemiyorum
nasip bakalım...:97:

ben üzülmedim çünkü dr ları daha bana hamilesin dediklerinde uyardım pregnly vuruldum diye..ama malesef dr olmuşlar donanım sahibi olamamışlar..bilgi donanımları yok..ben hasta olarak onları uyardım..ilaçtandır diye düşünüyorum ben dedim..yok yok kesin hamilesin dediler..düşünsene daha bebek rahime ulaşmadan değer 50..böyle bişey yanii mantığa aykırı..olursa da 4 üz 5 iz olması lazım hatta 6 ız :))) dr hatasının ben çokkkk kurbanı oldum..o yüzden dr ların dediklerine hemen inanmıyorum..dünde dedim şok oldum çok şaşırdım diye..ama bana kesin hamilesin dedi 3 ayrı dr..ben yinede bugün için yarın olsun dedim..hayırlısı neyse o olsun dedim..dr lara güvenim yok benim çünkü..hiçbizamanda olmadı ve olmıycak da..
eğer güzel tedavi görmek istiyosan kadın doğum için tüp bebek dr u bulup ona gidiceksin normal yumurta tedavisi için de..inanın diğer dr lar çok bilgisiz..bi dr nasıl olurda iğnenin kaç gün kanda kalcağını bilmez yaaaaa..adamlara ben diyorum iğnedendir diye bide bana yok yok diyo s...laklar..

slm kızlar benim progesteron 6 cıktı kızlar ne demek oluyor dr gitmiş ti gösteremedim

5 aydır her ay pregesteron yaptırdım.ilk ay 0.60 çıktı doktor yumurtlama olmamış dedi.daha sonra 23.30 14.70 18.70 ve bugunde 20.16 çıktı.doktorum eğer 5 in üstünde ise yumurtlama olmuş 15 in üstünde isede çok kaliteli yumurtlama olmuş dedi. yani 6 da yumurta çatlamış fakat çok iyi değil demek doktorum o şekilde söyledi.bu ay çalışma olduysa inşallah gebesindir.

bu arada klomen yükseltti benim değerimi ilaç kullanıyomusun.

Hapım bugün bitti benimde pazartesi günü kontrole gideceğim.Bakalım yumoşlar nasıl??

canım ilk bu ay kullandım cumarteside catlatma iğnesi yaptırdım gebelik testi ne zaman yapıcam senin değerlerin güzel neden habiş kalamdın dr.lar ne diyor
doktorum bekle her dönemde gebelik şansı yüzde 12 13 diyor moral vermeye calısıyor sanki bilmiyorum bende tüm tanıdıklarım karar verdikten 2 ay içinde gebe kaldı.doktorlar problem yok diyor ama eşim doktora gitmedi hiç...klomeni 5 aydır tek doz kullanıyorum bu senın için yeterli doz arttırmaya gerek yok dediler...

mrb arkadaşlar. sizlerin durmunuzu çok ii anlıyorum bende 7 ay uğraştıktan sonra minik kızıma kavuştum.üztelik ilk gittiğim dr bana yanlış tedavi uygulayıp yumurtlamamı tamamen bastırmış.daha sonra şans eseri başka bi dra gittim ve bana da klomenin bi benzeri serphone diye bi ilkaç verdi ilk ay serophene+ovitrele (çatlatma iğnesi) oldum ve hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim.kimyasal gebelikmiş.ikinci ay ara verdik malum üçüncü ay tekrar serophene verdi ve bu sefer çatlatma iğnesine bile gerek kalmadan 2 yumurtam çatladı.ve şimdi 31+6 günlük hamileyim allah kısmet ederse ocak sonu gibi geliyor kızım.ben bu ilaçda da olmasaydı bi müddet ara verip aklımdan çıkarmayı planlıyordum ama çok şükür geldi inancınızı kaybetmeyin derim ben.
birde ben çatlatma iğnesi olmadım ama o ay günde 2 fincan adaçayı içmiştim adaçayı östorojen hormonu salgılattığı için çatlatmasını kolaylaştırmıştı hatta drumda bunu onayladı aklınızda olsun.hepinize ii günler

mrb kızlar.bugün doktora gittim yumurtalarım 17 ve 15mm imiş.pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum.size şunu soracam.sizler kaçıncı gün çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz ve nereden göbekten mi?

haaa bide dr kanaman var mı dedi yok dedim..yanii düşük vb olsa kanamam olur..kimyasal gebelik olmaz çünkü daha rahime bile tutunmadan 50 çıkmazdı..karışık durum
Allah yardımcın olsun canım. Acayip bi şekilde koşturdular seni. Doktorlara güvenmeme konusunda ben de sana katılıyorum. Arada bir kaç tane işinin ehli vardır elbette ama onları da bulabilmek tamamen şans işi. Bence sen kafanı rahatlatmaya çalış, zaten adetin de yaklaşıyor, insallah gecikir de o zaman bidaha yaptırırsın kan tahlilini.
Zehracığııım sen benim canımsın. Yok yazılsan da hemencecik silerim örtmeniim. sen yeter ki iyi ol güzelim, arada sırada girip güzel haberleri paylaş yeter. Meleğini yine gördün demekkk. Kuzuya da her seferinde söylüorum gördükçe selamımı söyle diye, şimdi sana diyeyim tizesinnin selamlarını ileet emi? Selda nın bilgisayarla ilgili bi sorunu var o yüzden giremiyor birkaç günden bu yana. Sorun giderilince geleceğini söyle canım.
ben mesaj atmıştım özelden
yeni tarih 29aralık
bu ay ilaçsız,sonraki ay olmazsa gel,klomen yine dedi
yine olmazsa rahim filmi demişti ama,ben rahim filmini geciktirmek istemiyorum
nasip bakalım...:97:
Hemen yazıyorm canım. Kusura bakma msnde sorun vardı bir kaç gündür özel mesajları göremedim bu yüzden.
mrb kızlar.bugün doktora gittim yumurtalarım 17 ve 15mm imiş.pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum.size şunu soracam.sizler kaçıncı gün çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz ve nereden göbekten mi?
Merhaba canım. Pazar günü vuruldum iğnemi demişsin ama vurulacam mı demek isetedin acaba:26: benim doktorum 18 mm olduğunda çatlatma iğnesini yaptırıyordu. bunun günü yok yani. Yumurtan ne zaman yeterli olgunluğa ulaşırsa o zaman yaptırıyorlar iğneyi.

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
139.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
140.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
141.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
142.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
143.EXORCİST_TREX................................. ........serophene

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

ROSE78.......................................4 ARALIK
GİDA_PİNAR................................12 ARALIK
TARİORONAR............................
SERSELO....................................13 ARALIK
BELGİSEL....................................15 ARALIK
İLKNURR1984....................... .......15 ARALIK
HAYATATUTUN............................16 ARALIK
NAZİKLİ82..................................17 ARALIK
GAMZE81...................................17 ARALIK
ZEYNO_81..................................18 ARALIK
G.ERKL.......................................18 ARALIK
KİDY..........................................19 ARALIK
KM0734......................................19 ARALIK
HULYA_41...................................25 ARALIK
MİRAY15.....................................27 ARALIK
FİLİZİM.......................................29 ARALIK
EMRİVAKİ....................................29 ARALIK
YKPASUMAN................................30 ARALIK
GREENMOON................................31 ARALIK

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22....................................3 OCAK
ESEMOS.......................................6 OCAK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hür*****e duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

EMRİVAKİ ve YKPASUMAN sizleri de ekledim canlarım uğurlu listemize. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

evet canım yanlış yazmışım.vurulacam.kaçıncı güne denk gelmişti genelde onu sordum

Son düzenleme:
evet canım yanlış yazmışım.vurulacam.kaçıncı güne denk gelmişti genelde onu sordum

Tahmin etmiştim canım. Benim 11. güne de denk geldiği oldu, 17. güne de. Dediğim gibi yumurtanın büyüyüp büyümemesiyle ilgili iğne zamanı. Senin de pazar günü büyük yumurtan 21 mm civarı olur muhtemelen. Küçük olana da etkisi olur tabi iğnenin. Günde 2 mm büyüyor çünkü yumurtalar. İnşallah ikisi de bebek olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…