Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

selam herkese bende metforminle hamile kalmistim 3 ay cok rahat gecmisti ki malesef gectigimiz carsamba bebegimin kalbinin durdurgu artaya cikti kürtaj oldum ...yeniden baslayabilecegimi hic zannetmiyorum rabbim en kisa zamanda sizlere nasip etsin ins hoscakalin ( listeden silinirsem cok daha iyi olucak benim icin )

offf allahım ya yarın çatlatma iğnesi olacam ve ben bu iğneyi hiç bi yerde bulumudım ne şansız bi kızım ya ağrıda oturuyorm ben bi eczaneye gittik bir tane varmş bizden önce biri gelmş almş başka birine gittik ondada bizden on dakka gelen biri varmş onuda alıp gitmiş bugunkü nöbetçi eczanelere sordm yok erzurumdaki eczaneleri aradım ordada yok insan bu kadr şansız olabilirmi ya iğnenin olmadığı eczanel nöbetçiymş ve ben yarın sabah 8 de vurulmam lazım aksi taktirde bu ayda olmyıyacak offfffffffffffffffffffffffff

3 aydan beri uğraşıyorm ama hala olmadı bazılarında sinirci kulunmda olyor bazılarında hiç olmyor nasip işi inşlh seninki hemen olur

pregnly hiçbir ilde bulunmuyo canım..ben Antalyadayım Antalyada da yok..annemler İstanbul da..onlara sordurttum İstanbulda da yokmuş..çünkü 2008 den beri ilaç üretilmiyomuş..eczacılar 2011 Ocaktan sonra üreticek üretici firma demişlerde bizim için iş işten geçmiş olcak bize yaramıycak..ovitrel 80 TL..aynı iğne ama pahalı işte

canım ben prengliyi buldum umu doktorm çin malı olabilir diye almamı istemedi ben ovireli bulamadım ona canım sıkıldı şimdi vandaki nöbetçi eczaneleri arıyorm orda bi tane buldm kaynm vanda suan bize otobsle yolıyacak akşam elimizde olur inşlh

canım aklında olsun bu iğneler buz kalıbıyla birlikte satılıyor
yani kaynın yanında buz kalıbıyla göndersin
sende iğneni olana kadar buzdolabında sakla
gerçi şua havalar soğuk ama otoüste sıcak bi yere koyarlarsa belki uygun olmayabilir

çok geçmiş olsun üzüldüm ama nasip değilmiş birde doktorlar anomali olan bebeklerin düştüğünü ve öldüğünü söylüyor sağlıklı olmasaydı daha çok üzülürdün. herşeyin hayırlısı birkaç ay sil kafandan kendini toparlayınca tekrar başlarsın.ben daha hamile bile kalamadım yine hamile kalabiliyorsun.

evet kaynım demişti buz var diye offf inşlh bi yararını görürüm o kadr yorldmki artık uğraşmaktan acı çekmekten ve ağlamaktan artık herşeyin düzgün gitmesini istiyorm ama olmıyor hep aksilk engel.inşlh bi şey olmaz iğneme banada yararı olur zaten iğne elime gelene kadr rahatlamıyacagım dünden beri o kadr aksilk olduki iğne elime geçmiyeckmş gibi hissediyorm

tsk ederim böyle canı acımayanları duyunca cesaretleniyorum yarın saat 3 de randevum filmi çektiricem inş sonucu ii çıkar inş allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah hepinizede banada hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.Bende yarın klomeni kullanmaya başlayacağım2.siklus olarak ilk denememde olmadı.İnş. bu sefere olur.Prengyl'i ilk olarak sizden duyuyorum banada ovitrelle vermişti doktorum ve hatta haftaya tekrar yaptrıcam ovitrelleyi inş. olumlu olur...Şu çift çizgileri bende görebilirim artık:)

Slm kızlar benide alışmışınız aranıza ben ilk klomeni ekimde kullandım ama sonuç negatif bir ve dr bana son kontrolde bir daha gelmene gerek yok senle işimiz bitti dedi bende bir ay bekledim ve başka bir dr gittim ve bu dr da bana hormon testi yaptı (daha önce ki 2 dr da bana hormon testi yapmadı) ve prolaktin ve tsh yüksek çıkti ve yumurtaligimda küçük küçük kistler varmış ve o engel oluyormuş kist için klomen verdi 5gün ve günde bir tane kullandım prolaktin içimde dostinex verdi ve kontrolde drum beklediğinden de iyi sonuç veriyor dedi klomen ve şimdi regl 12. Günü kontroller devam ediyor inşallah daha fazla beklemeden hepimizin bebişleri gelir bu arada 2yıl 8 aylık evliyim ve bu ay 9.denemem

Son düzenleme:
merhaba benim de çikolata kistim vardı.2 gün önce kontrole gittim,doktorum temizlendiğini,çocuğa başlayabileceğimizi söyledi.klomen ve bir ilaç daha verdi,ismi E ile başlıo ama şimdi hatırlamıyorum.
bakalım ne olcak

kızlaer bugün 31. günüm ve normalde dün regl günümdü.2 gün arayla gebelik testi yaptım ama çıkmadı şu 2. çizgi

İlk defa bu kadar gecikme oluyor.Umarım bir sorun yoktur.

Ah benim canım,hepsi geçicek herkesin farklı dertleri var, kimi hamile kalamamaktan muzdarip kimide benim gibi düşük yapmaktan kimide doğum yapıp evladının hastalığından. Bunu yaşayan tek insan değilsin, kadınlar erkeklere oranla daha güçlüler ayrıca ben 7 defa o buz gibi odadan diğer annelerinin bebek sesleriyle çıktım. Naıl bir tramva anlatamam. Ama hepsi geçti birdaha asla hamile kalmayacağım bu sondu artık çocuksuz yola devam edeceğim diye ne isyanlar ettim anlatamam. Allah affetsin, oysa arkadaşımın 2 yaşındaki hidrosefalili bebeğini mezara koyduğunda anladım ki hata yaptım. Aslında tek hatamız sabırsız ve aceleci olmamız. Durumu akışına bırakmıyoruz. Ben şurdan örnek vereyim, benim asıl korkum bebeğimin ölmesi olduğu için, hep hamile kaldıktan sonra başlıyor sıkıntılarım. O yüzden hamile kalırken bu ay kaldımmı aman adetim geliyormu? endişeleri yaşamıyorum. Akışına bırakıyorum ve 7 defa düşük yapıp üst üste kalabildim çünkü aslında hamile kalmak umrumda olmadı, umrumda olan sadece kaldıktan sonra o minik kalp atışlarının sağlıklı şekilde süregelmeisydi. Diyeceğim o ki kendine kısır teşhisi koyma sakın mevlanın çok gücüne gider kulum benden umudunu kesti diye sakın ha Allahtan umut kesilmez baksana bana yaşadıklarımdan sonra hala umudum var. Sende güçlü ol çok takılma adet gününü bekleyerek geçirme günlerini akışına bırak, bir yandanda hayatı kaçırıyorsunuz çoğunuz bir gün bir çocuğun olduğunda bu günleri hatırlamaycaksın ve yeri gelecek onu azarlayacaksın. Kendinize bu kadar işkence yapmayın. Mevlam büyüktür. Hz. Yahyayı oku, hz zekeriyayı oku ve hz meryemi, onu erkeksiz menisiz anne sahibi yapan mevlamın sanamı evlat vermeye gücü yetmeyecek güzelim, sakın ha bunlar hepimiz için imtihan. Sabırla dua ile ve en önemlisi isyan etmeden hep hayırlısını isteyerek..

Herkese günaydınlar arkadaşlar. Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalaar.

Merhaba Fatmacığım. İlk olarak gebelik testi yaptırdın mı diye sormak istiyorum. Ferlutal kullanırken de hamile kalmış olabilirsin. Ben kalmıştım yanii. Bir defasında da ferlutal kullanmama rağmen adetim sökülmemişti, 15 gün olsun biteli tekrar gel dedi doktor. Sonra gittiğimde doğum kontrol hapı verdi günde iki tane kullandım. O ilacç bittikten sonra adet görebilmiştim.
Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza. Muhtemel adet tarihini söylersen seni de eklerimm uğurlu listemize.
Canım cöö deyip kaçmışsın. Evet Seldacğımın başına öyle bi iş geldi maalesef. Allahım başka dert vermesin ama bu da çok zor. Korkusu üzüntüsü yeter yani insana. Sanırım sen iyisin Emineciğim. Ama artık erteleme ve doktora başla artık. Tamam kafanı dinledin bol bol takılar da yaptıın. Artık gelsin bebiiişş.
selam arkadaşlar...
İyigeceler..ÖZlem ben aranıza yeni katıldım..
Klomen kullananlar varmı aranızda ?????
Buradaki hemen hemen herkes ya klomen kullanıyor ya da eşdeğer bi ilaç canım. Sanırım sen de aramıza katıldın ve klomen kullanıyorsun. Klomenle ilgili bi sorun varsa yardımcı olmaya çalışırız. Muhtemel adet tarihini verirsen seni de uğurlu listemize ekleriz Özlemciğim. Ben Serophene kullanıyorm canım. Ama 3 defa klomn de kullanmıştım.
Merhaba canım. O listede sadece klomenle hamile kalanların ismi yok. Kullananlar da var. Sanıyorum sen de kullanıyorsun. Beklenen adet tarihini söylersen seni de o uğurlu listeye ekleriz canım. Ve inşalllahh hemencik hamile kalırsın da üstteki hamileler listesine geçersin
Canım duygularının böyle karışık olması çok normal bence. Çünkü son günlerde epey hırpalandın. Ama bak sonunda herşey güzel olacak. benim bebek için uğraşmaya başladğım 33 ay oldu güzelim. Benim de dönem dönem pes ettiğim olmadı değil. Hatta hamile olduğunu duyduğum insanları bile sevmemeye başladığım da oldu. Bebeği olanlara gidemedim bi süre. Bu bizim yaşadğımız öyle bir hasret kii, Rabbim kimselere çektirmesin. Çook şükür ki benim bir tane oğlum var. Onunla avutuyorum kendimi. İnşaallahh Allahımdan diliyorum ki isteyen herkesin kuçağına bol bol bebekk versiin. Bu karmaşık durumu bi atlatsan gerisi gelecek ben buna inanıyorum. Öncelikle adet tarihini beklemelisin güzelim. Eğer günün geçerse de test yaptırırsın. Bebek yoksa da hayırlısı böyleymiş demek lazım. Ben geçen yıl bi hamilelik yaşadım ama düşükle sonucçlandı. Öylesi daha kötü oluyor bana inan. Hele de bi kürtaj yaşadım ki sorma gitsin. Doktor kontrollerinden bile korkuyorum artık. Anlayacağın hepimizin derdi aynı canım. Burada olmamızda ki amaç da dertlerimizi paylaşmak, yaslanabileceğimiz bir çok omuz olduğunuu bilmek.
Allah yardımcın olsun Seydaam. Ne denir, nasıl denir bilmiyorum canım. Rabbim sabır versin.
İnşalllahh görürsün o çift çizgiyi canım. Adet olman gereken zamanı söylersen seni de listeye ekleyeyim, adetine kadar birlikte geri sayalım.
Hoşgeldin canım. Tabii ki seni de alırız aramıza. İnşallahh öncelikle bol bol yumoşun olur, sonra da içleri bebek dolar. Adet tarihini ver ki seni de listeye ekleyelim.

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
142.EXORCİST_TREX................................. ........serophene

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

ROSE78.......................................4 ARALIK
GİDA_PİNAR................................12 ARALIK
TARİORONAR............................
SERSELO....................................13 ARALIK
BELGİSEL....................................15 ARALIK
İLKNURR1984....................... .......15 ARALIK
HAYATATUTUN............................16 ARALIK
NAZİKLİ82..................................17 ARALIK
GAMZE81...................................17 ARALIK
ZEYNO_81..................................18 ARALIK
G.ERKL.......................................18 ARALIK
KİDY..........................................19 ARALIK
KM0734......................................19 ARALIK
HULYA_41...................................25 ARALIK
MİRAY15.....................................27 ARALIK
PRETTY9217................................27 ARALIK
FİLİZİM.......................................29 ARALIK
EMRİVAKİ....................................29 ARALIK
YKPASUMAN................................30 ARALIK
GREENMOON................................31 ARALIK

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22....................................3 OCAK
ESEMOS.......................................6 OCAK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hür*****e duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

Canım cöö deyip kaçmışsın. Evet Seldacğımın başına öyle bi iş geldi maalesef. Allahım başka dert vermesin ama bu da çok zor. Korkusu üzüntüsü yeter yani insana. Sanırım sen iyisin Emineciğim. Ama artık erteleme ve doktora başla artık. Tamam kafanı dinledin bol bol takılar da yaptıın. Artık gelsin bebii

umutlumm canım benim fazla giremeiyorum canım haklısın cöööööööö deyip kaçıyorum ama şu bilgisayarın başına oturuncada ilk buraya uğruyorum ve her seferindede inş. yeni bir hamişimiz vardır diyerek ilerliyorum...ben iyiyim canım çok şükür kırmızıları gördüğüm gün şöyle bi ağlıyorum sonra yeni ay yeni umut diyorum ve başlıyorum inş. bu ay doktora gidebilirim eşimin işleri çok yoğun olduğu için erteliyoruz biliyorsun eşimdede bi sorun çıktı 5 yıldan sonra doktorlar yeni farketti onun için eşimle birlikte gitmem gerekiyor hayırlısını diliyorum herzamanki gibi halime şükrediyorum ve bekliyorum..ama hep diyorumya bence ikimiz aynı anda bebiş haberi verecez ben öyle hissediyorum yada öyle olmasını çok istiyorum sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…