Tahmin etmiştim canım. Benim 11. güne de denk geldiği oldu, 17. güne de. Dediğim gibi yumurtanın büyüyüp büyümemesiyle ilgili iğne zamanı. Senin de pazar günü büyük yumurtan 21 mm civarı olur muhtemelen. Küçük olana da etkisi olur tabi iğnenin. Günde 2 mm büyüyor çünkü yumurtalar. İnşallah ikisi de bebek olur canım.
Aramıza hoşgeldin canım. Seni de ekledim uğurlu listemize. İnşallah en yakın zamanda üst listeye (hamileler listesi) geçersin.ayy canım çok teşekkürler ilgin için.beni de listeye eklermisin tarihim 27 aralık.aslında doktor yarın akşam vurdur dedi ama benim akşam gitme şansım yok.pazar sabahı giderim.sorun olmaz heralde.sence?
Evet Zehracığıım benim haberim var olaylardan. Sen üzülme diye hırsızlık neyim demedim. Bu insanların gözü dönmüş artık tatlım yaa. Güpegündüz girmişler kızcağızın evine. Allahlarından bulsunlar. Yazık iki canıyla nelere üzüyorlar Seldacığıımı. Allahım beterinden saklasın ne diyelim. Cana gelmesin yeter ki.umutlumm canımmm benimmm
kuzumu merak ediodum kaç gündür msj attım şimdi
salı günü gündüz dışarı çıkmış kuzum
o sırada hırsız girmiş eve
herşey gitti dio laptoplarda gitmiş
kapıları yapılıomuş şimdi dışarı çıkar çıkmaz laptop alıcam dio
ayyy çok üzüldüm neyse bubla gelsin geçsin
bide rahatsızlanmış biraz
ama iiymiş şimdi
haber veriim istedim merak etmiin die sizde
Merhaba arkadaşım. Eğer yarın yeterli büyüklüğe ulaşmadıysa 2 gün sonra tekrar çağırır. Yumurtan büyüyene kadar bu kontroller devam eder. Yeterli büyüklüğe ulaştığında da çatlatma iğnesini verir.klomen bitti benimm yarın yumurtalıklarımın istenilen olgunlukta olup olunmadığıana bakılacak inş. olur olursa ne zaman yapar sizcee bilginiz varmı?dua edin arkadaşlar
Aramıza hoşgeldin canım. Seni de ekledim uğurlu listemize. İnşallah en yakın zamanda üst listeye (hamileler listesi) geçersin.
Evet Zehracığıım benim haberim var olaylardan. Sen üzülme diye hırsızlık neyim demedim. Bu insanların gözü dönmüş artık tatlım yaa. Güpegündüz girmişler kızcağızın evine. Allahlarından bulsunlar. Yazık iki canıyla nelere üzüyorlar Seldacığıımı. Allahım beterinden saklasın ne diyelim. Cana gelmesin yeter ki.
Merhaba arkadaşım. Eğer yarın yeterli büyüklüğe ulaşmadıysa 2 gün sonra tekrar çağırır. Yumurtan büyüyene kadar bu kontroller devam eder. Yeterli büyüklüğe ulaştığında da çatlatma iğnesini verir.
Aramıza hoşgeldin canım. Seni de ekledim uğurlu listemize. İnşallah en yakın zamanda üst listeye (hamileler listesi) geçersin.
Evet Zehracığıım benim haberim var olaylardan. Sen üzülme diye hırsızlık neyim demedim. Bu insanların gözü dönmüş artık tatlım yaa. Güpegündüz girmişler kızcağızın evine. Allahlarından bulsunlar. Yazık iki canıyla nelere üzüyorlar Seldacığıımı. Allahım beterinden saklasın ne diyelim. Cana gelmesin yeter ki.
Merhaba arkadaşım. Eğer yarın yeterli büyüklüğe ulaşmadıysa 2 gün sonra tekrar çağırır. Yumurtan büyüyene kadar bu kontroller devam eder. Yeterli büyüklüğe ulaştığında da çatlatma iğnesini verir.
Canııım olur mu öyle şeyy. Sen de düşüncelisiindir. Bebişin var die üzmek istemedim ben seni. Yeter ki siz iyi olun, mutlu olun gülüüm.ayyyy düşünceli arkadaşım benim
ben senin kadar düşünceli olamadım valla pat die söyledim
merak etmiin sizde die
evet ne vicdansız insanlar var
Rabbim ıslah etsin hepsini
çok teşekkürler canım inş hepimiz geçeriz
umutlumm canımmm benimmm
kuzumu merak ediodum kaç gündür msj attım şimdi
salı günü gündüz dışarı çıkmış kuzum
o sırada hırsız girmiş eve
herşey gitti dio laptoplarda gitmiş
kapıları yapılıomuş şimdi dışarı çıkar çıkmaz laptop alıcam dio
ayyy çok üzüldüm neyse bubla gelsin geçsin
bide rahatsızlanmış biraz
ama iiymiş şimdi
haber veriim istedim merak etmiin die sizde
slm canlarım
güzel arkadaşlarım benim
uğrayamadım pek
fazlaca uykum var son günlerde
dün esk.de prof.a gittim
şu rahimimdeki yapışıklık için gittiğim histeroskopi olacağım dr.
yapışıklıktan hiç bahsetmedi düşünme onu dedi
iiki ameliyat yapmamışız bak hamile kaldın boşuna olurmuş ameliyat dedi
miniğimi tekrar gördüm
biraz daa belirginleşmeye başlamıştı
30 aralığa 2 li test için randevu verdi
çok şükür herşey yolunda
tabii sizi unutmuorum her duamda sizde varsınız
Rabbim herkese nasip etsin inş.
umutlum geçmişe tam bakamadım ama sanırım yok yazıldım
telafi edicem canım inş.
esomosumda takı kursuna gidiomuş
aman ne güzel yaaa süper stres atıcıdır
yapda resimlerini de koy kuzum buraya
görelim marifetlerini
kuzum senle msn den görüşürdük ama bikaç gündür senlede görüşemedik
iisindir inş. merakta bırakma
sevdam sen pek gelemiosun galiba
revna baya vaktini alıo
ii olunda onu bilmek yeter bize
serselom sende iisindir inş.
çok özledim sizlerle sohbeti
yeni gelen arkadaşlarımız sizlerde hoşgeldiniz
inş. sizlerde biran önce üstteki listeye geçersiniz
iyi akşamlar arkadaşlar bugün doktordaydım 2 başarısız klomen denemem sonucu rahim filmi çektiricem bu ay çok korkuyorum ama kaçış yok daha sonra 2-3 ay bekleriz dedi rahim filminden sonra belki gebelik olabilir dedi umarım kanallarda sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?