mrb ılknurcum nerelerdsın
ekledım cnm
Merhaba kızlar Eylülde bende klomen kullandım. 24 Eylülde yumurta takibine gittiğimde 3 tane yumurtam olduğunu boyutlarının da 18-17-15 mm olduklarını öğrendim. Dr'um gayet güzel, 3 gün bekleyin sonra 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Gayet güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah tutmuştur. Havalar çok soğuk değil Bursadayım ben. Kolay kolay üşümemde ama bugün donuyorum hasta da değilim, birde solkasığım ara ara ağrı giriyo gidiyo. Beklenmeyenim 12-13 Eylül. Acaba oldu mu akannehir
gunaydın kızlar
yazdıklarını tek tek okudum cok tesekkur ederım dün cvp yazamadım anaannemı dün kaybettık bugun cenazemız var Allahım kımseye yasatmasın kanser hastasıyı hastalıgını bılmıyodu cok cektı son gunlerınde( mekanın cennet olsun canım anaannem
benım küçük melegim yan yatıodu oyuden göremedık cınsıyetını yıne
dr pipi gördum sankı ama kesın degl yan yaatıo dedı yanı yıne ogrenemedık artık 1 ay sonra ya kaldı.s
hepınızı öpuyorum..lısteye aksam acak ekleyebılrım kızlar kusura bakmayın olurmu
tedvın hayırlı olsun arkadsım
beklenen reglı tarıhı verırsen ekıme eklıyım seni
Merhaba kızlar Eylülde bende klomen kullandım. 24 Eylülde yumurta takibine gittiğimde 3 tane yumurtam olduğunu boyutlarının da 18-17-15 mm olduklarını öğrendim. Dr'um gayet güzel, 3 gün bekleyin sonra 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Gayet güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah tutmuştur. Havalar çok soğuk değil Bursadayım ben. Kolay kolay üşümemde ama bugün donuyorum hasta da değilim, birde solkasığım ara ara ağrı giriyo gidiyo. Beklenmeyenim 12-13 Eylül. Acaba oldu mu akannehir
gunaydın kızlar
yazdıklarını tek tek okudum cok tesekkur ederım dün cvp yazamadım anaannemı dün kaybettık bugun cenazemız var Allahım kımseye yasatmasın kanser hastasıyı hastalıgını bılmıyodu cok cektı son gunlerınde( mekanın cennet olsun canım anaannem
dr pipi gördum sankı ama kesın degl yan yaatıo dedı yanı yıne ogrenemedık artık 1 ay sonra ya kaldı.s
hepınızı öpuyorum..lısteye aksam acak ekleyebılrım kızlar kusura bakmayın olurmu
gunaydın kızlar
yazdıklarını tek tek okudum cok tesekkur ederım dün cvp yazamadım anaannemı dün kaybettık bugun cenazemız var allahım kımseye yasatmasın kanser hastasıyı hastalıgını bılmıyodu cok cektı son gunlerınde( mekanın cennet olsun canım anaannem
gunaydın kızlar
cnm tedavın hayırlı olsun
eger beklenen adet tarıhını soylersen lısteye eklerım
inşş en kısa zamanda kavusursun melegıne
sağolasın canım normalde 27 ekim ama aşılama tarihine göre değişebilir aşılama tarihi de pazartesi belli olacak sanırım.
gunaydın kızlar
bitanem başınız sağolsun
Rabbim günahlarını affeylesin sizlerede sabır versin inş.
Başınız sağolsun.
canım basınız sağolsun
başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin
kaydirigubbakcemile3
cnm basın saolsun.cok uzuldum gercekten.Mekanı cennet olsun ınsallah.
başınız sağoılsun. Mekanı cennet olsun inş. sağlıklı olsun da bebişin cinsiyetini görürsünüz inş. Allahsağlıcakla kucağınaalmayı nasip etsin canım.
bişey sorcam aşılamam pazar günü olacak.embriyoloji doktoru pazar benim için açacak hastaneyi sabah evde eşin spermlerini versin 1 saat daha geç gelmiş olursun dedi.pazar günü diye mi sallamadı yoksa evde vermenin bir sakıncası yok mudur?
cnm ben asılama oldum spermler yıkanıo esım merkezde varmıstı.cunku vucut sıcaklıgında olması lazım yanı sız evden goturceksınız spermlerı hem zaman gecmıs oluo hemde onu vucut sıcklıgında koruman lasım.sutyenın ıcıne koy bence en ii sıcaklık orası
pazar gününe gelmesi kötü oldu biraz yıkama yapacak doktor erken gelmek istemedi.mecburen evden getircez.
çok gerginim hayırlısıyla bebeğim olur inşallah, işim rast gider umarım.
bana dua edin kızlar,
gunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?