kızlar nasılsınız yahuu.. catlatma ıgnesınden sonra bugun 6. gunum
cok fena kasıklarımda dolgunluk var ve sureklı batmalar acımalar oluyor
yatarken desteksız kalkamıyorum sancım oluyor
daha once yazmıstım 6 tane yumurtam olmusta 23 mm olan bı tanesı catlamıstı en son
fazl yumurtadanmıdır sızce bu kadar erken ve bu kadar sancı
bı de ıdrarım da koku var akıntım da da
bu da kıst belırtısımı dıye de dusunup duruyom
daha 1 haftam var beklıom ama cokk sıkıcıı
slm ılkay uykusuzluk cok kotu dımı bende mahvoldum vallaİyiler canım çok şükür.Bu hafta 3 gün tek başıma baktım onlara,bi şekilde hallediyorum ama yorucu oluyor gerçekten ve yeterince ilgilenemiyorum yalnız olunca.Tek bebeğe bakmak gerçekten kolay olur,sakın gözün korkmasın.Olmadı dayarsın memeye susar:)Rüya çok fıkfıklanıyor bütün gün,sanki uykusunda konuşuyor:)Kimin yaramaz olacağı şimdiden belli yani.Ne zaman gün bitiyor farkında değilim,zaman çok çabuk geçiyor onlarla,pazartesi günü 1 aylık olacaklar.Geceleri kalkıyorlar tabi normal olarak,uykusuzluk fena.İnşallah zamanla düzene girer,yoksa ben uykusuzluktan bayılıcam:)))
saol cnmmmslm kızlarr gunlerdır sayfaya gıremıyordum meger tasınmıssınızzz ancak bulabıldımmm
ben ve kızım ıyıyız kızım yarın 2 aylık oluyorrr dr kontrolumuz varr asılarını olacakkk
esım yurtdısına gıttı yıne 15 gun yok kızımla basbasa kalıyoruzzz
epeydır gıremedım topıge esım cok rahatsız safrakesesınde tas varmıss dr apar topar amelıyat dedı kucagımda cocukla hastane koselerınde kaldıkk sasırdık ne yapsak seyahatı olunca amelıyatı erteledık o halde yola gıttı 22 saat ucus yolculugu vardı sımdı konustum cok sukur ınmıs aklım onda hep cok endıselıyım yabancı ulke hastalansa ne yapar ne eder dıye sureklı dua edıyorum valla( 10 kasımda amelıyat olacak enıstem yapacak ablamın kocası
Günaydın kızlar,
Kuzucum başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.Senin minik de göstermedi cinsiyetini demek :):) Biraz daha beklersiniz artık,
Alminascım eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun canım, İnşallah hastalanmaz oralarda, kızın da maşallah iyice büyümüştür
Günaydın kızlar,
Kuzucum başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.Senin minik de göstermedi cinsiyetini demek :):) Biraz daha beklersiniz artık,
Alminascım eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun canım, İnşallah hastalanmaz oralarda, kızın da maşallah iyice büyümüştür
sagol canım cok tsklerr evet ıyıce buyudu teyzesı 2 aylık olduu yarın kontrol ve asılarımız varr sen nasılsınn ıyımısın
1 yıldır oyalanıyoruz ne yapsak ne yapsak diye. aslında haklısın bir doktora tamamiyle güvenmek gerek. ama klomen kullanıp yumurta takibi yapılmayınca insan sinirleniyor.
Bende seninle aynı şikayetleri paylaşıyorum.Yürürken bile sancım oluyo.Batıyo sanki.
Benim de 1 haftam var umarım bunlar hamişlik belirtisidir...
adetın 2. yada 3. gunu gıdıosun cnm yumurtalarına bakıo sonra da yumurta gelıstırıcı iğne yada hap verıo.esın yanında olsun ıstersen gelsın ama o asılama gunu mecbur gelıcek sperm vermek ıcın :))hadı inşşşşşşş melegın gelırgünaydın arkadaslar.aşılama için adetin 2. gunu mu gidiliyor bilgisi olan varsa paylasırmısınız.ve eşimle mi gitmem gerekiyor yoksa yalnız mı.yani iğnelerin onunla bi alakası var mı
kuzu başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. bebeğinin cinsiyetini de öğrenirsin, yeter ki sağlığı yerinde olsun.
merhaba kızlar.ben cumartesı test yaptırdım.kan testi.0,5 cıktı.11. gunumde yaptırdım.yanı anlıcanız bende yok bırsey bu ayda((3 tane yumurtam vardı cok umutlanmıstım.artık adet olmayı beklıyorum.sanırım yarın olurum.moralım cok bozuk bu yuzden ((( barı 3 5 gıbı bır deger cıksaydı adet olana kadar bır umudum daha kalmıs olacaktı.ama 0,5 sıfır yanı benımde umutlar bıttı.esımın morali cok bozuldu. o kesın bu ay olur dıyordu.hatta soledım olmadı dıye ınanmadı.saka yapıyorsun bence sen dedı.yok dedım sana saka yapmak ıcın neler vermezdım dıyorum ama hala sole hadı kac dıyor ((baya bır zorladı sonra ınandı.com moralı bozuldu.benı tesellı ettı falan ama onun daha cok ıhtıyacı vardı sanırım (
merhaba kızlar.ben cumartesı test yaptırdım.kan testi.0,5 cıktı.11. gunumde yaptırdım.yanı anlıcanız bende yok bırsey bu ayda((3 tane yumurtam vardı cok umutlanmıstım.artık adet olmayı beklıyorum.sanırım yarın olurum.moralım cok bozuk bu yuzden ((( barı 3 5 gıbı bır deger cıksaydı adet olana kadar bır umudum daha kalmıs olacaktı.ama 0,5 sıfır yanı benımde umutlar bıttı.esımın morali cok bozuldu. o kesın bu ay olur dıyordu.hatta soledım olmadı dıye ınanmadı.saka yapıyorsun bence sen dedı.yok dedım sana saka yapmak ıcın neler vermezdım dıyorum ama hala sole hadı kac dıyor ((baya bır zorladı sonra ınandı.com moralı bozuldu.benı tesellı ettı falan ama onun daha cok ıhtıyacı vardı sanırım (
Moralinizi bozmayın cnm.Herşeyin hayırlısı demek daha zaman var.Sabrını kaybetme.
Birşey sormak istiyorum.11. günüm demişsin iğneden sonra mı 11 . gün. iğneden kaçgün sonra sonuç kesinleşir?ne zaman test yapmak lazım.
ewt cnm ıgneden sonra 11. gun yaptırdım.valla tam bılmıyorum ama kan testı kesın sonuc.herhalde olsa dedıgım gıbı en azından 5 falan cıkardı herhalde.ıgneden sonra 14. gun gecen sefer adet oldum.sanırım yarın olucam.en ıyısı adet gecınce test yapmak.adet olursak yapmayız en azından.ınsan cok uzuluyor cunku(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?