siz ilk denemede hamile kaldınız mı?benden rahim filmi veya eşimden herhangi bir test istenmedi.doktorum güzel yumurtlama olmus dedi progesteron testine göre ama sonu gelmedi.klomeninde bu ay dozunu artıralım dedi.bende istemedim o ilaç bende çok kasık ağrısı yapıyor iyi gelmedi bana dedim.o zaman aşılama yapalım dedi.siz kaç ay yada kaç doz klomen kullandınız.adetimin 2. gunu beni bekliyor ama hala kararsızım gitmek konusunda(
kuzucum merhaba canım naptın gıttınmı hastaneye bellı oldumu bebegınn cınsıyetı canım
tedavın hayırlı olsun arkadsım aramıza hosgeldın
beklenen adet tarıhını yazarsan lısteye eklerım
inşş en kısa zamandamelegın gelır cnm
ben bide ilişkiden sonra hemen yıkanıyorum 8 aylık evliyiz acaba onunlada alakası olabilir mi diyorum.bırakın sabaha kadar durmasını yarım saat bile yatmıyorum.1 haftadır beklemeye basladım ilk defa
canımmm benım nebılım okudum bı tuhf oldum nekadr dogru ama dımı
Allahıma şükürler olsun
Rabbım sızlerede nasıp etsın en kısa zamanda inşşşş
amın cnm bugun gıtcez dr bakalım kızımızmı oğlumuzmu gelı:)
darısı sızın basınıza inşş
bencede arkadasım sureklı doktor degıstırmek ıyı deıl.en saglıklısı bırını sec ve artık ne derse guven.doktor hasta ılıskısı bu tedavıde onemlı bence.dedıgın gıbı herkes farlkı bırsey dıyor.sende karmakarısık olursun.
--------------------------------------------------------------------------------
siz ilk denemede hamile kaldınız mı?benden rahim filmi veya eşimden herhangi bir test istenmedi.doktorum güzel yumurtlama olmus dedi progesteron testine göre ama sonu gelmedi.klomeninde bu ay dozunu artıralım dedi.bende istemedim o ilaç bende çok kasık ağrısı yapıyor iyi gelmedi bana dedim.o zaman aşılama yapalım dedi.siz kaç ay yada kaç doz klomen kullandınız.adetimin 2. gunu beni bekliyor ama hala kararsızım gitmek konusunda(
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim. bende bu ay ilk defa klomen kullandım. yarın doktor kontrolüm var. bakalım bir ilerleme var mı göreceğiz. beni de listeye ekleyebilir misiniz? benim daha ilk ayım olduğu için mi o kadar etkileniyorum ki içten içe. herkese takmıyorum diyorum ama içten içe üzülüyorum. kardeşim de 8 ay kolemn kullanıp hamile kalabilmişti. o kadar bekledi bende beklerim diyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?