Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

siz ilk denemede hamile kaldınız mı?benden rahim filmi veya eşimden herhangi bir test istenmedi.doktorum güzel yumurtlama olmus dedi progesteron testine göre ama sonu gelmedi.klomeninde bu ay dozunu artıralım dedi.bende istemedim o ilaç bende çok kasık ağrısı yapıyor iyi gelmedi bana dedim.o zaman aşılama yapalım dedi.siz kaç ay yada kaç doz klomen kullandınız.adetimin 2. gunu beni bekliyor ama hala kararsızım gitmek konusunda (

--------------------------------------------------------------------------------

siz ilk denemede hamile kaldınız mı?benden rahim filmi veya eşimden herhangi bir test istenmedi.doktorum güzel yumurtlama olmus dedi progesteron testine göre ama sonu gelmedi.klomeninde bu ay dozunu artıralım dedi.bende istemedim o ilaç bende çok kasık ağrısı yapıyor iyi gelmedi bana dedim.o zaman aşılama yapalım dedi.siz kaç ay yada kaç doz klomen kullandınız.adetimin 2. gunu beni bekliyor ama hala kararsızım gitmek konusunda (

kuzucum merhaba canım naptın gıttınmı hastaneye bellı oldumu bebegınn cınsıyetı canım

cnm ben kloemnı uzun kulandım 5 ay kadr sonra dr degstım.ama ben asılama yaptrmadan once rahım cektrdım.oncedende esımede spermıyogrm testı yaptrmıstık esımde sorun yoktı.bnım tek tupum tıkalıydı.klomenı kullanırken kasık agrıları genelde yumurta gelıstıgı ıcın ve catladıgı ıcın agrı olur.
senın dr neden hıc bısy yapmadn asılma dedıkı oncebı rahım fılmını ceksın esıne test yapılsın bunlar onemlı soncta sasırdım dr bsy ıstemeden dırek asılama demıs yumurtan catlıo olabılı aam ya tuplerde bsy varsa kı inşş yoktr.yapışkanlık yada tıkalı olabılı fılm cakılırken acılma oıhtımalıde oluo.ben ılk asılamada hamıle kaldım cok skur sen dr ii ce konus bence sonucta tuplerde bsy varsa asılam bosa gdr emegıne yazık olmasın

tedavın hayırlı olsun arkadsım aramıza hosgeldın
beklenen adet tarıhını yazarsan lısteye eklerım
inşş en kısa zamandamelegın gelır cnm

en son 22.09.2010 da oldum. 3.günü klomene günde 2 kez olarak başladım. klomen adet süremi etkiler mi? ne zaman adet olcam ben şimdi?

kuzu84

bilemiyorum ki.bende doktora akıl veriyor gibi olmayım diye bişey soylemedim.belki aşılama tutmazsa yapar bunları.veya karar verdiğimde der bide rahim filmi çekelim diye.aşılama sadece 1 kez mi yapılıyor tutmazsa tekrar denenebiliyor mu?buarada hamileliğinizi tebrik ederim güle güle buyutun bebeğinizi.darısı başımıza olsun insallah :)

ben bide ilişkiden sonra hemen yıkanıyorum 8 aylık evliyiz acaba onunlada alakası olabilir mi diyorum.bırakın sabaha kadar durmasını yarım saat bile yatmıyorum.1 haftadır beklemeye basladım ilk defa

ben bide ilişkiden sonra hemen yıkanıyorum 8 aylık evliyiz acaba onunlada alakası olabilir mi diyorum.bırakın sabaha kadar durmasını yarım saat bile yatmıyorum.1 haftadır beklemeye basladım ilk defa

canım ilişkiden sonra belinin altına hafif yüksek yastık koy biraz yat hemen yıkanma ayrıca çok sıcak suylada yıkanma inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın...

kuzummmmmmm heyecanla seni bekliyorummmm ama şimdi tlfn geldi çıkmam gerekiyor bebişimizin durumunu ve cinsiyetini bana telefonla msj atarsan çok sevinirim canım...

insallah cnm.
guzel haberlerınle beklıyoruz.senın kadar bızde heyecanlıyız valla.hemen yaz gelınce arkadasım.

ben yeni üye olduğum için özel msj gonderemiyorm yeni adet tarihim 19 ekim listeye eklermisiniz...

yaa ben ilkayı erkete hıc duyömadım aam alla lalla D
mınnoşşlar napıooo ilkayyy nasıl gıdıoo
uykusuzluk ne alemde[/QUOTE]

İyiler canım çok şükür.Bu hafta 3 gün tek başıma baktım onlara,bi şekilde hallediyorum ama yorucu oluyor gerçekten ve yeterince ilgilenemiyorum yalnız olunca.Tek bebeğe bakmak gerçekten kolay olur,sakın gözün korkmasın.Olmadı dayarsın memeye susar:)Rüya çok fıkfıklanıyor bütün gün,sanki uykusunda konuşuyor:)Kimin yaramaz olacağı şimdiden belli yani.Ne zaman gün bitiyor farkında değilim,zaman çok çabuk geçiyor onlarla,pazartesi günü 1 aylık olacaklar.Geceleri kalkıyorlar tabi normal olarak,uykusuzluk fena.İnşallah zamanla düzene girer,yoksa ben uykusuzluktan bayılıcam:)))

1 yıldır oyalanıyoruz ne yapsak ne yapsak diye. aslında haklısın bir doktora tamamiyle güvenmek gerek. ama klomen kullanıp yumurta takibi yapılmayınca insan sinirleniyor.

klomeni ben 3 ay kullandım yumurt takibim yapılmadı.doktorların çoğunun derdi para zaten.aşılamada baya bir ücret aldıkları için aşılama onlara çok sıcak geliyor. bence arkadaşın dediği gibi rahim filmi çektirmende fayda var.

canım bozma moralini ben 1 yıdır bekliyorum sen daha yolun başındasın hayırlısı olsun. herşey olacağına varıyor sen üzülsen de üzülmesen de. o yüzden sıkma canını .

bu ay iki yumurtam oldu pazar aşılamam var.çok mutluyum.umarım hayırlısıyla bebeklerım olur.

bişey sorcam aşılamam pazar günü olacak.embriyoloji doktoru pazar benim için açacak hastaneyi sabah evde eşin spermlerini versin 1 saat daha geç gelmiş olursun dedi.pazar günü diye mi sallamadı yoksa evde vermenin bir sakıncası yok mudur?

bilmiyorum canım spermin verilir verilmez işlem görmesi gerekiyor mu. ben aşılama yaptırmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…