Slm kızlar benide alışmışınız aranıza ben ilk klomeni ekimde kullandım ama sonuç negatif bir ve dr bana son kontrolde bir daha gelmene gerek yok senle işimiz bitti dedi bende bir ay bekledim ve başka bir dr gittim ve bu dr da bana hormon testi yaptı (daha önce ki 2 dr da bana hormon testi yapmadı) ve prolaktin ve tsh yüksek çıkti ve yumurtaligimda küçük küçük kistler varmış ve o engel oluyormuş kist için klomen verdi 5gün ve günde bir tane kullandım prolaktin içimde dostinex verdi ve kontrolde drum beklediğinden de iyi sonuç veriyor dedi klomen ve şimdi regl 12. Günü kontroller devam ediyor inşallah daha fazla beklemeden hepimizin bebişleri gelir bu arada 2yıl 8 aylık evliyim ve bu ay 9.denemem
slm canım hoşgeldin aramıza inş. en kısa zamanda güzel haber duyarız senden...
merhaba benim de çikolata kistim vardı.2 gün önce kontrole gittim,doktorum temizlendiğini,çocuğa başlayabileceğimizi söyledi.klomen ve bir ilaç daha verdi,ismi E ile başlıo ama şimdi hatırlamıyorum.
bakalım ne olcak
tedavin inş. güzel sonucu verir bu ay canım karamsar olma ve düşünmemeye çalış yavruna kavuşacağın günü hayal et sadece...
kızlaer bugün 31. günüm ve normalde dün regl günümdü.2 gün arayla gebelik testi yaptım ama çıkmadı şu 2. çizgi
İlk defa bu kadar gecikme oluyor.Umarım bir sorun yoktur.
canım bazen idrar testi göstermez eğerki geç döllenme ise hiç göstermez eğer belirtilerin varsa 1-2 gün daha bekleyebilirsen o zaman test yaptır yok bekleyemezsen bugün kanda baktır hemen çıkar inş. sonucun pozitif olur hadi bakalım bu haftanın hamişi de sen olursun inşşşş...
Ah benim canım,hepsi geçicek herkesin farklı dertleri var, kimi hamile kalamamaktan muzdarip kimide benim gibi düşük yapmaktan kimide doğum yapıp evladının hastalığından. Bunu yaşayan tek insan değilsin, kadınlar erkeklere oranla daha güçlüler ayrıca ben 7 defa o buz gibi odadan diğer annelerinin bebek sesleriyle çıktım. Naıl bir tramva anlatamam. Ama hepsi geçti birdaha asla hamile kalmayacağım bu sondu artık çocuksuz yola devam edeceğim diye ne isyanlar ettim anlatamam. Allah affetsin, oysa arkadaşımın 2 yaşındaki hidrosefalili bebeğini mezara koyduğunda anladım ki hata yaptım. Aslında tek hatamız sabırsız ve aceleci olmamız. Durumu akışına bırakmıyoruz. Ben şurdan örnek vereyim, benim asıl korkum bebeğimin ölmesi olduğu için, hep hamile kaldıktan sonra başlıyor sıkıntılarım. O yüzden hamile kalırken bu ay kaldımmı aman adetim geliyormu? endişeleri yaşamıyorum. Akışına bırakıyorum ve 7 defa düşük yapıp üst üste kalabildim çünkü aslında hamile kalmak umrumda olmadı, umrumda olan sadece kaldıktan sonra o minik kalp atışlarının sağlıklı şekilde süregelmeisydi. Diyeceğim o ki kendine kısır teşhisi koyma sakın mevlanın çok gücüne gider kulum benden umudunu kesti diye sakın ha Allahtan umut kesilmez baksana bana yaşadıklarımdan sonra hala umudum var. Sende güçlü ol çok takılma adet gününü bekleyerek geçirme günlerini akışına bırak, bir yandanda hayatı kaçırıyorsunuz çoğunuz bir gün bir çocuğun olduğunda bu günleri hatırlamaycaksın ve yeri gelecek onu azarlayacaksın. Kendinize bu kadar işkence yapmayın. Mevlam büyüktür. Hz. Yahyayı oku, hz zekeriyayı oku ve hz meryemi, onu erkeksiz menisiz anne sahibi yapan mevlamın sanamı evlat vermeye gücü yetmeyecek güzelim, sakın ha bunlar hepimiz için imtihan. Sabırla dua ile ve en önemlisi isyan etmeden hep hayırlısını isteyerek..
yaşadıkların gerçekten zormuş nekadar üzülmüşsün ve ne kadar yıpranmışsındır tahmin etmeye çalışıyorum bende 2 kere yaşadım çok büyük bir yıkım oluyor ben aynı zamanda hemen hamilede kalamıyorum kaldıklarımıda kaybedince yıkıldım ama sen 7 kere yaşamışsın ALLAH ım sana sabır versin daha zor bi süreçten geçmişsin inş sende bende başkalarıda böyle acıları bidaha yaşamaz...