Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlarrr mrb nasılsınzz gecmısı okuyamadım bayadr gıremedım maalesef
evıme hırsız gırdı elektronklerımız gıttı anca pc aldım :)
saglık olsun dıoruz napalım belkı basımızdan baska bı bela bolece gıttı
ee sızde ne var ne yok UMUTLUM-ZAZEZIM-EMOŞUM dosst kelımesı ıste sızın gıbı ınsanlara yaksıo canlarım benım
ben ve kızım iiyiz cok sukur 27 haftamız bıttı haftaya cuma kontrolumuz var
ruyamda bebısler goruorum vee bunu sburadakı arkadslarıma yoruorum

Son düzenleme:
merhaba bende bugün yumurta oluşmuşmuşmu die gittim ama nafile olmamış yumurta yine doktor iğneye geçelim gelecek aya dedi.rahim filmi istedi.çektiren varmı aranızda zor mu oluyor.birde fiyatı nasıl acaba.cevaplayabilenler olursa senirim.teşk.

sağol canımmm darısı sana inşallah diğer topiğede bakamadım, dün misafirlerim vardı bi türlü giremedim bugünde dışardaydım , 789 değerim canım, Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin.
Süperrrrrrr ALLAH tamamina erdirsin.sag salim kucagna alasin
inşallah canım çok sağol
ne güzel bi haber canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin inşallah.Bizlere de dua et
dularımdasınız canım, çok sağol Rabbim tüm isteyene nasip etsin.

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
142.EXORCİST_TREX................................. ........................serophene
143.ROSE78........................................ ...............................KLOMEN
144.SMALLANGEL..................................................................AŞILAMA

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

TARİORONAR............................
İLKNURR1984....................... .......15 ARALIK
HAYATATUTUN............................16 ARALIK
NAZİKLİ82..................................17 ARALIK
GAMZE81...................................17 ARALIK
ZEYNO_81..................................18 ARALIK
G.ERKL.......................................18 ARALIK
KİDY..........................................19 ARALIK
HULYA_41...................................25 ARALIK
MİRAY15.....................................27 ARALIK
PRETTY9217................................27 ARALIK
FİLİZİM.......................................29 ARALIK
EMRİVAKİ....................................29 ARALIK
YKPASUMAN................................30 ARALIK
GREENMOON................................31 ARALIK
ESRAERSOY.................................31 ARALIK
TİİN...........................................31 ARALIK

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22....................................3 OCAK
ESEMOS.......................................6 OCAK
BELGİSEL.....................................10 OCAK
CESU..........................................11 OCAK
GİDA_PİNAR.................................12 OCAK
BERRANUR...................................13 OCAK
FATMA1986.................................14 OCAK
SERSELO.....................................14 OCAK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hür*****e duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

smallangel ekledım lısteye canım tekrar tebrık edıorum neguzel cok sukur ılk seferde melegın geldı..

arkadaşlar ben bu hafta rahim filmi çektirdim ama doktorum korunun falan demedi ben de sormayı nasıl unuttuysam aranızda çektiren var mı ve doktorunuz korunmanızı söyledi mi ilk ay

Ben özel bir yerde çektirdim ve dijital sistem denen yeni sistemleri vardı. Hiç bir ağrım sancım olmadı, normal bir muayene gibi hissettim. Ama eski teknoloji olan yerlerde çok ağrı olabiliyormuş. Önerim çektirmeden dijital sistem mi diye sor, eğer eski sistemse oraya gitme. Yeni sistemli bir yerde çektirirsen kesinlikle canın yanmaz. Film çektirmeye yalnız gittim ve işim bitince kalktım hiç ağrı çekmeden tek başıma evime geldim. Yani çektireceğin yer önemli canım. Benim çektirdiğim yerde fiyatı 320 TL idi. Ama çok memnun kaldığım için fiyat bana fazla gelmedi.

arkadaşlar ben bu hafta rahim filmi çektirdim ama doktorum korunun falan demedi ben de sormayı nasıl unuttuysam aranızda çektiren var mı ve doktorunuz korunmanızı söyledi mi ilk ay

Bana doktor korun demedi aksine çalışabilirsiniz dedi. Bence doktorun demediyse bir sorun olmaz, olsa kesinlikle uyarırdı diye düşünüyorum.

cnm korkmana gerek yok zaten bitince o kadar da kötü değilmiş diyorsun ben özel bir yerde çektirdim çok az bi ağrım oldu bu kadar kolay olduğunu bilseydim bu kadar stres yapmazdım dedim çıkınca fiyat da 350 tl ydi

bana dr um ben sormadan bilgi verdi..korunmayın normal cinsel ilişki devam dedi..rahim filminden sonra hamilelik şansı da artıyo vb dedi..ama çekileli 2 ay oldu bende hala tık yok tabi orası ayrı

Bana doktor korun demedi aksine çalışabilirsiniz dedi. Bence doktorun demediyse bir sorun olmaz, olsa kesinlikle uyarırdı diye düşünüyorum.

tsk ederim cnm ben de öyle düşündüm ama internette araştırdım biraz korunun diyen doktorlarda olmuş ne yapacağımı şaşırdım o yüzden

bana dr um ben sormadan bilgi verdi..korunmayın normal cinsel ilişki devam dedi..rahim filminden sonra hamilelik şansı da artıyo vb dedi..ama çekileli 2 ay oldu bende hala tık yok tabi orası ayrı

cnm inş bu ay olur doktorum 3 ay kadar devam edin aynen şans artıyor dedi bana da olmazsa aşılama yapalım dedi klomen vermedi

Allah nazarlardan saklasın..Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dualarını bekliyoruz...Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah inş....

amin canımmm , dualarım sizinle, bu mutluluğu yaşadım ya artık daha çok dua ediyorum canım

Kuzucum sağol listeye eklemişsin yaa, hep hayal ediyordumm. Birde drun bebeğin ayını neye göre belirledi, yani son adet tarihinin ilk gününümü baz aldı yoksa aşılama yapılan tarihi mi ?

merhaba kızlar benım gunum gectı ama hala adet olmadım.evde ıdrar testı yaptım degısık gunlerde 3 tane ama hepsıde negatıf.kesın kıst oldu yıne.bu ay tedavıye ara vermıstık kesın olusmadı benım yumos ve kıst oldu.cunku hıcbır belırtı yok.olsa zaten ıdrarda cıkardı.neyse pazartesı doktora gıdıcem ve asılamayı konusucam artık.adet olsun bıtsın asılama yaptırıcam bu ay sonu yada ocak bası nasıl denk gelırse artık.asılama yaptıran arkadaslar ılk seferınde tuttumu yoksa kac kere yaptırdınız acaba?cok ıstıyorum yaptırmak ama oda kesın tutucak dıye bırsey yok .o yuzden karar veremıyorum sız ne dersınız arkadaslar?ocakta bır yıl olacak dusuk yapalı.o zmndan berı denıyorum ama malesef hep negatıf((( :2:

gebelikte belirti olmayabilir. fakat günün kaç gün geçti. benimde 1 gün geçti ama testler negatif bekliyorum umutla umudunu kaybetme bence. daha önceki gebeliğin doğal mı olmuştu?

ewt normal yolla olmustu.gecen ayın 13 unde adet olmustum ama pkolu oldugum ıcın 34gunde falan adet oluyorum.hanı en gec 17 sı falan olmam lazımdı ama ayın 19 uoldu hala yok malesef.ılk gebelıgımde goguslerım bomba gıbı olmustu:))ordan anlamıstım.hıc belırtısız nasıl olur ama ya ılla anlarım gıbıme gelıyor.hatta hamıle olsam kesın anlardım cnm.ne bılım valla ben yıne kıst dıyorum.gorcem pazartesı artık beklemekten baska yapıcak bırsey yok malesef(

tsk ederim cnm ben de öyle düşündüm ama internette araştırdım biraz korunun diyen doktorlarda olmuş ne yapacağımı şaşırdım o yüzden

arkadasım bır ıkı gun kuvette oturma banyo yaparken falan.48 saat kadarda ılsıkıye gırmeyın dedıler bana.doktorum korunma dedı.zaten fılm cekıldıkten sonra agrı oluyor bıraz ya ınsan dusunmuyor ılıskı falan.kendıne gelene kadar.ıste 2 3 gun dınlen.sonra korunma bence.arkadasların dedıgı gıbı fılmnden sonra hamıle kalma sansı cokmus doktorumda oyle dedı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…