sağol canımmm darısı sana inşallah diğer topiğede bakamadım, dün misafirlerim vardı bi türlü giremedim bugünde dışardaydım , 789 değerim canım, Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin.ilk ben tebrik edeyim seni..tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım arkadaşım..Allah tamamına erdirsin inş..kan testin kaç çıktı?değerin yanii..bende şimdi diğer topikte sana yazdım sonucu bekliyorum hayırlı haberlerle inş diye burdan haberi vermişsin..çok sevindim..tekrar tebrikler canım..
inşallah canım çok sağolSüperrrrrrr ALLAH tamamina erdirsin.sag salim kucagna alasin
dularımdasınız canım, çok sağol Rabbim tüm isteyene nasip etsin.ne güzel bi haber canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin inşallah.Bizlere de dua et
canım 1yıldır istiyorduk , prolaktin seviyem yüksekti, birde rahim ağzında yaram vardı, doğal bir aşılama yaptı drumuz çok şükür tuttu ilk aşılamada .Rabbim sizlere de nasip etsin.kızlarrrr inanamıyorummmm bende hamileyimmmm[/QUO çok sevindim gebeliğin hayırlı olsun. ne kadar sonra hamile kaldın bide hangi yollarla anlatırmısın
inşallah cnaımmm , çok sağoltebrikleeerrr çok mutlu oluyorum bu haberleresağlıkla kucağına al inşallah..
ben de 2 gün önce ovitrelle i vurdum, ertesi gün de ilişkiye girdik dr un söylediği gibi, bugün dr a tekrar gidiyorum yumurta çatlamış mı diye bakıcak galiba... bekliyorum heyecanla adet tarihim gelince kan vericem...
ayy cnmmm cok swevındımm yaaa
bak bayadr gıremedıodum gırdım ve coook guzel bı hbr aldımm
Allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasıp etsın tatlımmm
evet canım ya senin gibi ilk aşılamada tuttu çok şükür, çok sağol cnaım. Sanada çok büyük geçmiş olsun canım, cana geleceğine mala gelsin.
benide listeye eklermisinizzz
kızlarrrr inanamıyorummmm bende hamileyimmmm
merhaba bende bugün yumurta oluşmuşmuşmu die gittim ama nafile olmamış yumurta yine doktor iğneye geçelim gelecek aya dedi.rahim filmi istedi.çektiren varmı aranızda zor mu oluyor.birde fiyatı nasıl acaba.cevaplayabilenler olursa senirim.teşk.
arkadaşlar ben bu hafta rahim filmi çektirdim ama doktorum korunun falan demedi ben de sormayı nasıl unuttuysam aranızda çektiren var mı ve doktorunuz korunmanızı söyledi mi ilk ay
merhaba bende bugün yumurta oluşmuşmuşmu die gittim ama nafile olmamış yumurta yine doktor iğneye geçelim gelecek aya dedi.rahim filmi istedi.çektiren varmı aranızda zor mu oluyor.birde fiyatı nasıl acaba.cevaplayabilenler olursa senirim.teşk.
arkadaşlar ben bu hafta rahim filmi çektirdim ama doktorum korunun falan demedi ben de sormayı nasıl unuttuysam aranızda çektiren var mı ve doktorunuz korunmanızı söyledi mi ilk ay
Bana doktor korun demedi aksine çalışabilirsiniz dedi. Bence doktorun demediyse bir sorun olmaz, olsa kesinlikle uyarırdı diye düşünüyorum.
bana dr um ben sormadan bilgi verdi..korunmayın normal cinsel ilişki devam dedi..rahim filminden sonra hamilelik şansı da artıyo vb dedi..ama çekileli 2 ay oldu bende hala tık yok tabi orası ayrı
Allah nazarlardan saklasın..Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dualarını bekliyoruz...Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah inş....
merhaba kızlar benım gunum gectı ama hala adet olmadım.evde ıdrar testı yaptım degısık gunlerde 3 tane ama hepsıde negatıf.kesın kıst oldu yıne.bu ay tedavıye ara vermıstık kesın olusmadı benım yumos ve kıst oldu.cunku hıcbır belırtı yok.olsa zaten ıdrarda cıkardı.neyse pazartesı doktora gıdıcem ve asılamayı konusucam artık.adet olsun bıtsın asılama yaptırıcam bu ay sonu yada ocak bası nasıl denk gelırse artık.asılama yaptıran arkadaslar ılk seferınde tuttumu yoksa kac kere yaptırdınız acaba?cok ıstıyorum yaptırmak ama oda kesın tutucak dıye bırsey yok .o yuzden karar veremıyorum sız ne dersınız arkadaslar?ocakta bır yıl olacak dusuk yapalı.o zmndan berı denıyorum ama malesef hep negatıf((( :2:
tsk ederim cnm ben de öyle düşündüm ama internette araştırdım biraz korunun diyen doktorlarda olmuş ne yapacağımı şaşırdım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?