Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bana filimde röntgen işinı verdikleri için radyasyon alıyorsun önümüzdeki ay kesinlikle korun dedi hatta hem filmi çeken doktor hemde kendş doktorum öyle dedi.ikinci ay devam ederiz dedi.

dün takibe gittim tekrar doktor baktı ovulasyon oluşmuş, rahim içi kalınlığı da bebeğin yerleşmesi için çok iyi, yeterli dedi, ilişki zamanımızı sordu, o da çok uygunmuş, olmuş olabilir dedi çooook heyecan ve merak içinde bekliyorum, 10 gün sonra kanda hcg baktırıcam inşallah... dua ediyorum hem kendim hem tüm isteyenler için...

herkese merhabalar allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar vermesi duam ile
kızlar ben ilk bu ay klomen kullandım 17 kasım bayramın 1. günü adet oldum. 13 aralıkta adet olmam gerekiyodu buğün 19 u ben beklemedeyim karnımda hala adet olabilme durumlarında olan hafif hareketler var bnm agrılı adet olmaz sızıntı olur. ama nedense ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum. hamilelik belirtileri naasıl. bide gebe hesaplama tarihini geçmiş adet tarihimi 13 aralık mı 17 kasım mı yazılacak

rıca ederım cnm nedemek buyukkk ı zevkle yazdımm valla
son regl gununden hesaplanıo cnm aynen dedıgın gıbı son adetın ılk gunu :))

rıca ederım cnm nedemek buyukkk ı zevkle yazdımm valla
son regl gununden hesaplanıo cnm aynen dedıgın gıbı son adetın ılk gunu :))

demek son adetin ilk gününden hesaplanacak kuzucum ,14 kasımdı son adet tarihim o zaman 1 ay +5 günlük mü diyeceğim ben:26: birde benim geceleri aşırı karın ağrım oluyor, çok korkuyorum sende böyle bişeyler olmuşmuydu, drum günde 20 bardak su içmen lazım dedi o zaman azalır ağrın dedi, çok korkuyorum bişey olacak diye

teşekür edrim belgisel.bana doktor bi yer önerecek ama dediğin gibi ben önce sorayım.çok sağol cevabın için

teşekürler ilgilendiğiniz için.beni rahatlattınız.parası biraz fazla ama ne yapalım sağlık için bebek içinde yaptırmam lazım..tekrar teşk ederim

Son düzenleme:
aranızda iğneyle hamile kalan varmı.kaçıncı ayınızda hamile kaldınız.yan etkilerini bileniniz varmı.dahamı etkili oluyor iğne.klomenle oluşmayan yumurta iğneyle oluyormu.çok canım sıkkın.lütfen dua edin.morale ihtiyacım var.konuşmaya ihtiyacım var.ama arkadaşımda az.çünkü bu durumu herkese anlatamıyosun.psikoloğmı gitsem ne :) yani anlayacağınız vahim bi durumdayım.desteğinizi bekliorum sevgili hamile bayanlar :) yada motive etkisi güçlü olanlar..

çok saol cnm çoğu doktor da öyle demiş başka cevaplayan arkadaşlar da olmuş saolsun ben de korunmamaya karar verdim inş bu filmden sonra olur yoksa aşılamaya sıra gelicek

cnm dur bakalım kist değildir belki ağrın falan varmı benim kistim olduğunda çok ağrım olmuştu

ben adet oldum listeye eklermisiniz 18 ocak yeni tarihim.klomende 5. ayım bu ay doktora gitmeyeceğim.klomeni 6 aydan fazla kullanmak örneğin 1 yıl sakıncalımı günde tek doz kullanıyorum.

klomen kullananlar doktor eşinizden ne zaman spermiyogram istedi benim 6 ay olacak daha istemedi cvp yazarsanız sevinirim.:111::106:

ben adet oldum listeye eklermisiniz 18 ocak yeni tarihim.klomende 5. ayım bu ay doktora gitmeyeceğim.klomeni 6 aydan fazla kullanmak örneğin 1 yıl sakıncalımı günde tek doz kullanıyorum.

Kidycim neden gitmiyorsun bu ay doktora???Belki klomenden başka bi ilaça devam edebilir tedavine..Bende klomen kullanıyorum bu 2.dönemim inş. bu sefere olur

Kidycim neden gitmiyorsun bu ay doktora???Belki klomenden başka bi ilaça devam edebilir tedavine..Bende klomen kullanıyorum bu 2.dönemim inş. bu sefere olur

bende her ay tek yumurta oluşuyor çatladığı pregesteronda belli oluyor.gitmeden ilaç kullansam kist yapma olasılığı yok çünkü kist varsa büyütüyor geçen ay klomeni kullandım sonra gittim doktora bişi demedi.ben sordum gerek yok tek doz kullanıcaksın uzun bi süre dedi.başka tedaviye geçmeyeceğini söyledi.3 günü rahime 12. gün ve 14. gün yumurtaya bakıyo 21.günde pregesteron hep aynı başka bişey yapmıyor sıkıldım ezberledim artık ara vericem bu ay.

Sakıncalı diye biliyorum canım.Benim doktorumda 4 ay kullanacağımı söyledi..Ben bu ay ilk defa kullandım ve bir daha kullanmak istemiyorum......
Adetim 29 aralıkta ama öle aman aman bi belirti yok.Hamile kalan arkadaşlar sizlerde belirti oldumu?

Kızlar ben yeni adet tarihimi bilmiyorum 14. ünde lekelenmelerim başladı hala devam ama adet değil ilginç bir durum. Benide çıkarın bir sonraki adetimden sonra yeni adet günümü belirlerim.

Geçmişş olsun gülüm. Dediğin gibi inşallahh Allah söyletmiştir ve hemencik hamile kalırsın. Ya gülüm ben öyle fazla gelgitler yaşıyorum ki anlatamam. Gerçi sen anlatmadan da anlarsın. Bir de son zamanlarda acayip baş dönmelerim var. Acile gidiyoruz tansiyonum yüksek. Yiyiyorum serumu, ordan eve gidip yatıyorum. Kulak burun boğaza ya da nörolojiye git diyorlar. Gidiyorum onlar da birşey bulamıyor. Bir de önceden bi rahatsızlığım olduğu için bizi fazlasıyla tedirgin ediyor bu rahatsızlık. En son gittiğimde doktor yumurtan oluşmamış deyince iyice tepem attı. bi dünya hormon alıyorum yine de olmuyor. Demek ki olacağı yokmuş demeye başladım. Tüp bebek düşünmez misiiniz dedi. Eşim düşünmüyor bir tane olunca dedim. Yani bu kadar cevap vermeyince tüp bebeğe yönlendireyim diyecektim dedi... :2: Ben bu kadar bebekk için uğraşırken kendim de rahatsızlanıyorum, oğlumla da fazla ilgilenemediğiimi düşünmeye başladım. Hatta kendi hayatıma hiç bakamıyorum, bunu da farkettim. Eşim zaten zorlamayalım, hayırlısı neyse o olsun diyordu biliyorsun. Sanırım ben artık bebek istemiyorum Emineciğim. Pes ettimm. Buraya kadarmış ne diyeyim. Hatta buraya girmeyi bile düşünmüyorum ama birden de bırakılmıyor. Sizlerden ayrılmak, kopmak hiç kolay değil.
kızlarrrr inanamıyorummmm bende hamileyimmmm
Allah tamamına erdirsin canım. Sağ salim doğurur, güle güle büyütürsün inşaallah.

Canıım beniiim. O senin iyiliğin tatlıım. Kızımız da sen de hep iyi olun inşallah gülüüm. Yeter ki sağlık sıhhat olsun, gerisi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…