arkadasım bır ıkı gun kuvette oturma banyo yaparken falan.48 saat kadarda ılsıkıye gırmeyın dedıler bana.doktorum korunma dedı.zaten fılm cekıldıkten sonra agrı oluyor bıraz ya ınsan dusunmuyor ılıskı falan.kendıne gelene kadar.ıste 2 3 gun dınlen.sonra korunma bence.arkadasların dedıgı gıbı fılmnden sonra hamıle kalma sansı cokmus doktorumda oyle dedı bana.
amin canımmm , dualarım sizinle, bu mutluluğu yaşadım ya artık daha çok dua ediyorum canım
Kuzucum sağol listeye eklemişsin yaa, hep hayal ediyordumm. Birde drun bebeğin ayını neye göre belirledi, yani son adet tarihinin ilk gününümü baz aldı yoksa aşılama yapılan tarihi mi ?
rıca ederım cnm nedemek buyukkk ı zevkle yazdımm valla
son regl gununden hesaplanıo cnm aynen dedıgın gıbı son adetın ılk gunu :))
Ben özel bir yerde çektirdim ve dijital sistem denen yeni sistemleri vardı. Hiç bir ağrım sancım olmadı, normal bir muayene gibi hissettim. Ama eski teknoloji olan yerlerde çok ağrı olabiliyormuş. Önerim çektirmeden dijital sistem mi diye sor, eğer eski sistemse oraya gitme. Yeni sistemli bir yerde çektirirsen kesinlikle canın yanmaz. Film çektirmeye yalnız gittim ve işim bitince kalktım hiç ağrı çekmeden tek başıma evime geldim. Yani çektireceğin yer önemli canım. Benim çektirdiğim yerde fiyatı 320 TL idi. Ama çok memnun kaldığım için fiyat bana fazla gelmedi.
cnm korkmana gerek yok zaten bitince o kadar da kötü değilmiş diyorsun ben özel bir yerde çektirdim çok az bi ağrım oldu bu kadar kolay olduğunu bilseydim bu kadar stres yapmazdım dedim çıkınca fiyat da 350 tl ydi
arkadasım bır ıkı gun kuvette oturma banyo yaparken falan.48 saat kadarda ılsıkıye gırmeyın dedıler bana.doktorum korunma dedı.zaten fılm cekıldıkten sonra agrı oluyor bıraz ya ınsan dusunmuyor ılıskı falan.kendıne gelene kadar.ıste 2 3 gun dınlen.sonra korunma bence.arkadasların dedıgı gıbı fılmnden sonra hamıle kalma sansı cokmus doktorumda oyle dedı bana.
merhaba kızlar benım gunum gectı ama hala adet olmadım.evde ıdrar testı yaptım degısık gunlerde 3 tane ama hepsıde negatıf.kesın kıst oldu yıne.bu ay tedavıye ara vermıstık kesın olusmadı benım yumos ve kıst oldu.cunku hıcbır belırtı yok.olsa zaten ıdrarda cıkardı.neyse pazartesı doktora gıdıcem ve asılamayı konusucam artık.adet olsun bıtsın asılama yaptırıcam bu ay sonu yada ocak bası nasıl denk gelırse artık.asılama yaptıran arkadaslar ılk seferınde tuttumu yoksa kac kere yaptırdınız acaba?cok ıstıyorum yaptırmak ama oda kesın tutucak dıye bırsey yok .o yuzden karar veremıyorum sız ne dersınız arkadaslar?ocakta bır yıl olacak dusuk yapalı.o zmndan berı denıyorum ama malesef hep negatıf((( :2:
cnm dur bakalım kist değildir belki ağrın falan varmı benim kistim olduğunda çok ağrım olmuştu
ben adet oldum listeye eklermisiniz 18 ocak yeni tarihim.klomende 5. ayım bu ay doktora gitmeyeceğim.klomeni 6 aydan fazla kullanmak örneğin 1 yıl sakıncalımı günde tek doz kullanıyorum.
Kidycim neden gitmiyorsun bu ay doktora???Belki klomenden başka bi ilaça devam edebilir tedavine..Bende klomen kullanıyorum bu 2.dönemim inş. bu sefere olur
ben adet oldum listeye eklermisiniz 18 ocak yeni tarihim.klomende 5. ayım bu ay doktora gitmeyeceğim.klomeni 6 aydan fazla kullanmak örneğin 1 yıl sakıncalımı günde tek doz kullanıyorum.
Geçmişş olsun gülüm. Dediğin gibi inşallahh Allah söyletmiştir ve hemencik hamile kalırsın. Ya gülüm ben öyle fazla gelgitler yaşıyorum ki anlatamam. Gerçi sen anlatmadan da anlarsın.umutlum bitanem tedavine ara verince kendini daha iyi hissedeceksen en azından birkaç ay ilk bahara kadar dinlendir kendini dinlenmek gerçekten iyi geliyor tamamen düzeldim ben eski umutsuz hallerimi en iyi sen biliyorsun şimdi daha iyiyim ve tedaviye hazırım ALLAH ımdan hayırlısını diliyorum başkada bişey demem sende kendini üzme sakın kıyamam sana...bu arada sonucumu aldım idrar yollarında enfeksiyon çıktı bir sürü ilaç kullanacam iyi oldu en azından bebişten önce bu işide halletmiş oldum ayyy bebişten önce dedim ALLAH söyletti heralde inşşşşşşşş önümüzdeki ay gelir bebişimde bu yazdığımı hatırlarım..
Allah tamamına erdirsin canım. Sağ salim doğurur, güle güle büyütürsün inşaallah.kızlarrrr inanamıyorummmm bende hamileyimmmm
kızlarrr mrb nasılsınzz gecmısı okuyamadım bayadr gıremedım maalesef
evıme hırsız gırdı elektronklerımız gıttı anca pc aldım :)
saglık olsun dıoruz napalım belkı basımızdan baska bı bela bolece gıttı
ee sızde ne var ne yok UMUTLUM-ZAZEZIM-EMOŞUM dosst kelımesı ıste sızın gıbı ınsanlara yaksıo canlarım benım
ben ve kızım iiyiz cok sukur 27 haftamız bıttı haftaya cuma kontrolumuz var
ruyamda bebısler goruorum vee bunu sburadakı arkadslarıma yoruorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?