arkadaslar mrb ovitrelle/pregnyl bu 2 iğnelerden hangisini devlet karsılıo ben bu ay ilk kez 5 gün klomen 3 gün merional iğne kullandım yarın dr a gidcem büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vericek bu arada benim sağlık güvencem emekli sandığı bilgilendirirseniz sevinirim..ya da devlet karsılamıyosa fiyatı nedir ?
hamiş haberini görünce birden konuya daldım merhaba demedim kimseyee hepinize selammmm...
umutlumm kuzummm zazezim serselomm ve aklıma gelen gelmeyen kader arkadaşlarım nasılsınız bakalım inş. gönlünüzdeki güzel haberi en kısa zamanda alırsınız benim gibi bebiş isteyenler hamiş arkadaşlarımda sağlıklı rahat hamişlik geçirirler inşş..
hepinizi ösledim yine ben bugün kursa gitmedim hastaneden geliyorum sol kasığım çok şiddetli ağrıyordu kan verdim sonucunu 3,5 ta alacam ultrasondada sağ tarafımda 12mm yumurta vardı bugün adetimin 12 günü klomen felan kullanmıyorum ama bana küçük gibi geldi yumoşum gelişmeme sorunum devam ediyor sanırım neyse hayırlısı
umutlum bitanem tedavine ara verince kendini daha iyi hissedeceksen en azından birkaç ay ilk bahara kadar dinlendir kendini dinlenmek gerçekten iyi geliyor tamamen düzeldim ben eski umutsuz hallerimi en iyi sen biliyorsun şimdi daha iyiyim ve tedaviye hazırım ALLAH ımdan hayırlısını diliyorum başkada bişey demem sende kendini üzme sakın kıyamam sana...bu arada sonucumu aldım idrar yollarında enfeksiyon çıktı bir sürü ilaç kullanacam iyi oldu en azından bebişten önce bu işide halletmiş oldum ayyy bebişten önce dedim ALLAH söyletti heralde inşşşşşşşş önümüzdeki ay gelir bebişimde bu yazdığımı hatırlarım..
kızlarrrr inanamıyorummmm bende hamileyimmmm
arkadaşlar ben bu hafta rahim filmi çektirdim ama doktorum korunun falan demedi ben de sormayı nasıl unuttuysam aranızda çektiren var mı ve doktorunuz korunmanızı söyledi mi ilk ay
Geçmişş olsun gülüm. Dediğin gibi inşallahh Allah söyletmiştir ve hemencik hamile kalırsın. Ya gülüm ben öyle fazla gelgitler yaşıyorum ki anlatamam. Gerçi sen anlatmadan da anlarsın.Bir de son zamanlarda acayip baş dönmelerim var. Acile gidiyoruz tansiyonum yüksek. Yiyiyorum serumu, ordan eve gidip yatıyorum. Kulak burun boğaza ya da nörolojiye git diyorlar. Gidiyorum onlar da birşey bulamıyor. Bir de önceden bi rahatsızlığım olduğu için bizi fazlasıyla tedirgin ediyor bu rahatsızlık. En son gittiğimde doktor yumurtan oluşmamış deyince iyice tepem attı. bi dünya hormon alıyorum yine de olmuyor. Demek ki olacağı yokmuş demeye başladım. Tüp bebek düşünmez misiiniz dedi. Eşim düşünmüyor bir tane olunca dedim. Yani bu kadar cevap vermeyince tüp bebeğe yönlendireyim diyecektim dedi... :2: Ben bu kadar bebekk için uğraşırken kendim de rahatsızlanıyorum, oğlumla da fazla ilgilenemediğiimi düşünmeye başladım. Hatta kendi hayatıma hiç bakamıyorum, bunu da farkettim. Eşim zaten zorlamayalım, hayırlısı neyse o olsun diyordu biliyorsun. Sanırım ben artık bebek istemiyorum Emineciğim. Pes ettimm. Buraya kadarmış ne diyeyim. Hatta buraya girmeyi bile düşünmüyorum ama birden de bırakılmıyor. Sizlerden ayrılmak, kopmak hiç kolay değil.
Kızlarrr yenı konu açamak istıorum ama beceremıorumbu konu hakkında bılgısı olan bana yardımcı olabılırmı
Canım ben çıktıktan sonra yazmışsın sanırım. Ama şimdi de sen yoksuun. Uyuyorsun dimii. Uykucu minnoşuum. :80:umutlummmmmmm senle ben varızz
Canıım teşekkür ederim samimi duyguların için. Diyorum ya, burada hepimizin derdi aynı. Bu yüzden de görünmez bir bağ var aramızda. Önceleri ilaca cevap verirdi bünyem, artık onu bile yapmıyor. Ne yapayım, sanırım bu bir işaret. Daha fazla uğraşma diyor bence Rabbim. Hayatta olanlara sağlık sihhat versin Allahım, olan evladıma uzun ömür versin.umutlu22 arkadaşım senin yazdıklarını okurken sanki kendimi okuyorum ama benim 4 yıl oldu aynı şeyler bir sürü ilaç iğne bu ay eşimle tüp bebek düşünmeye başlamıştık ama nasip hiç beklemediğim bi anda oldu ne olur umudunu kaybetme rabbim dularını duyuyordur eminim
Ben de özel hastaneye giderken doktorum çıkartmıştı raporu. Gonal f yazmıştı cünkü iki kutu. Şu göbekten yapılan iğnelerden. Onlar çok para tutuyor. Sadece çatlatma iğnesi için çıkaracaklarını sanmıyorum canım. Çünkü ben iğneleri devlet %50 sini karşıladığı halde 700 liraya almıştım. Çatlatma iğnesi de vardı tabi bunların içinde. Raporu da sınırlı çıkartabiliyormuşsun sanırım. 2 hakkı varmış bildiğim kadarıyla bir hastanın. Bu yüzden de sadece çatlatma iğnesi için harcamak istemeyebilir doktorlar bu hakkını. Prengly kolay kolay bulunmuyor eczanelerde. Yeter ki yumurtan olsun güzelim, napalım 80 liraya kıyacaz artık. Bu yolculuk öyle zor bi yolculuk kii. Hem maddi hem de manevi olarak tüketiyor insanı. Allah yardımcın olsun.cnm tskler ben özel bi tıp merkezine gidiyorum drum orda calıstığı için acaba orda rapor filan veriyorlar mıdır
canım çok geçmiş olsunn
ama inan benimde içime öle doğuo
söylediklerin bir bir çıkıcak
enfeksiyon tedavin biticek ve hamile kalıcaksın Rabbimin izniyle
Allahım inş. eminemle serabımında gönlündekileri ver (amin)[/B]
canımmmm gözün aydınn
çok sevindim çok güzel bi haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş.
canım ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım
dr.um korunun falanda demedi
sadece çekildikten sonraki bikaç gün birlikte olmamıştık
zaten o günlerde ovulasyona denk gelmio
ben reglin 9. günü çekilmiştim
ve bidaa regl olmadım
darısı başına inş.
canımmm çooook ii anlıorum seni
eğer herşeyi bıraktığında daa mutlu daa huzurlu olucaksan hiç düşünme
önce senin sağlığın
Rabbim oğluna uzun sağlıklı ömürler versin gerisi boş
hep hormon alıoruz bu yaşlarımızda ilerde bunların acısı çıkıcak
vericek olan Rabbim ilaçsız tedavisizde verir
hepsinde bir hayır var
ama tedaviyi bıraksan bile bizi bırakmak yok ona göre
canım konuyu açmak istediğin bölüme gir
orda sol üstte konu aç die bi button var
ona tıklarsan açabilirsin canım
Canım üzme kendini. Yalnız değilsin inan. Ben ilaç içmeme rağmen iki ay yumurtlayamadım. Senin canın sağolsun. Madem istiyorsun listeden ismini sileyim. Yeni adet tarihin belli olunca söylersin, yine ekleriz. Hakkında hayırlısı olsun Nazlıcığıım.merhaba kızlar
benı lısteden sılermısınız? ben yumurtlamamısım bıle bu ay.ılac verdı doktor onu ıcıcem.asılamaya gecıyoruz artık bız.ınsallah hayırlısı olur(((cok uzgunum.bır hafta gecınce adetım cok umutlanmıstım ama malesef olmadı yıne (((allah hepımıze sabırlar versın..
Evet canım çok şükür benim bir tane evladım var. Ben her defasında diyorum zaten, Allahım öncelikle hiç yavrusu olmayanlara ver diye dua ediyorum. Ama neticede ben de ikinci bebeğin hasretiyle yanıp tutuştum yıllardır. Üstüne bir de oğlum kardeş diye diye manevi baskı uyguladı üzerimde ister istemez. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hayırlı olanı versin.umutlu canım yazdıklarını okudum da senin bir evladın var bide bizim gibi olmayanları düşün.seni de anlıyorum.ama senin hayata tutunman için çok önemli bir sebebin var evladın.bana bazen hayat okadar boş geliyoki.
Gülüüm nasılsın. Kurs nasıl gidyor. Hani resim ekleyecektin yaptığın takılarla ilgiili. Sağlığın nasıl oldu, ilacçlar iyi gelmiştir inşallah.
ayyyyy zehracımmm senin ağzından bal damlıyor güzel gözlüm bizim için düşündüklerine sevindim hamişlerin duası daha çabuk tutar derler göbüşünde masum bir melek olduğu için sen serap la bana bol bol dua et...
bu arada senin hamişlik nasıl gidiyor canım varmı bulantın felan kaç haftalık oldun serap ında dediği gibi bizi bilgilendir canım merakta kalıyoruz...
canım çok geçmiş olsunn
ama inan benimde içime öle doğuo
söylediklerin bir bir çıkıcak
enfeksiyon tedavin biticek ve hamile kalıcaksın Rabbimin izniyle
Allahım inş. eminemle serabımında gönlündekileri ver (amin)[/B]
canımmmm gözün aydınn
çok sevindim çok güzel bi haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş.
canım ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım
dr.um korunun falanda demedi
sadece çekildikten sonraki bikaç gün birlikte olmamıştık
zaten o günlerde ovulasyona denk gelmio
ben reglin 9. günü çekilmiştim
ve bidaa regl olmadım
darısı başına inş.
canımmm çooook ii anlıorum seni
eğer herşeyi bıraktığında daa mutlu daa huzurlu olucaksan hiç düşünme
önce senin sağlığın
Rabbim oğluna uzun sağlıklı ömürler versin gerisi boş
hep hormon alıoruz bu yaşlarımızda ilerde bunların acısı çıkıcak
vericek olan Rabbim ilaçsız tedavisizde verir
hepsinde bir hayır var
ama tedaviyi bıraksan bile bizi bırakmak yok ona göre
canım konuyu açmak istediğin bölüme gir
orda sol üstte konu aç die bi button var
ona tıklarsan açabilirsin canım
kızlarr klomen ile çatlatma iğnesi kullandımm.adetim iki gün geçti.test yaptım ikinci çizgi çok açık belirdi.sizce hamilemiyimm
Beni anlayacağınızı biliyordum Zehracığım. Şimdi senin yazını okurken düşündüm. Bir tek rahim filminde aklım kaldı. Yani hiçbir doktor da çektirelim demedi. Vardır elbet bir bildikleri. Senin hamilelik nasıl gidiyor güzelim? Dün özelden mesaj atacaktım sana, sonra aklımdan çıkmış. Arada kendinden haber ver lütfen. Bulantın var mı, sancın var mı, bunları merak ediyorum tatlım. kolay mı bunca zaman sonra sevdiğim biri hamiş kalmıış. Selda yı da her seferinde soru yağmuruna tutuyorum. Ne yapıyo, tekmeliyo mu, bulanıyo mu vs... Hamile kalmak kolay mı örttmenim. bana nee bir bir anlacaksınıız :79:
ayyyyy zehracımmm senin ağzından bal damlıyor güzel gözlüm bizim için düşündüklerine sevindim hamişlerin duası daha çabuk tutar derler göbüşünde masum bir melek olduğu için sen serap la bana bol bol dua et...
bu arada senin hamişlik nasıl gidiyor canım varmı bulantın felan kaç haftalık oldun serap ında dediği gibi bizi bilgilendir canım merakta kalıyoruz...
merhaba kızlar
benı lısteden sılermısınız? ben yumurtlamamısım bıle bu ay.ılac verdı doktor onu ıcıcem.asılamaya gecıyoruz artık bız.ınsallah hayırlısı olur(((cok uzgunum.bır hafta gecınce adetım cok umutlanmıstım ama malesef olmadı yıne (((allah hepımıze sabırlar versın..
kızlarr klomen ile çatlatma iğnesi kullandımm.adetim iki gün geçti.test yaptım ikinci çizgi çok açık belirdi.sizce hamilemiyimm
Büyük olasılıkla hamilesin canım. Bugün testi tekrarlayabilirsin ya da hastaneye gidip kan tahlilinde baktırırsın kesin sonucu almak için. Şimdiden hayırlısı olsun.kızlarr klomen ile çatlatma iğnesi kullandımm.adetim iki gün geçti.test yaptım ikinci çizgi çok açık belirdi.sizce hamilemiyimm
Yaa pes ettim neyim diyorum da, hala da uğraşmak istiyorum sanırıım.canım mutlaka dr.ların bi bildiği var ama
madem aklıan takıldı
bebek işini rafa kaldırmadan bide son defa rahim filmi çektir
ondan sonrada seyrine bırak
olmazmı canım?
nolur bunu bi değerlendir
beni sormuşsun iim çok şükür
hiç bulantım falan olmadı şimdiden sonrada olmaz die düşünüorum
arada bi reflü rahatsız edio onun haricinde hamile olduğum aklıma fazla gelmio
bide rahimdeki yapışıklıktan dolayı erken doğum riskim varya
kendime çok kabullendirmişim bunu
pek heycanlı falanda diilim inadına aşırı sakinim
Rabbime havale ettim herşeyi
hayırlısı ondan diorum
canım benim inan hep dua ediorum
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.
sata göre 11 haftalık olduk ama usg de 1 hafta geriden gelio
yani 2.5 ayı bitirdik inş.
hiç bi sıkıntım yok inş. sonuna kadar böyle devam eder
sende sonuçların çıkınca bizi bilgilendir
ayrıca yaptığın cicilerinde resmini istioruz unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?