günaydın arkadaşlar.dünde sordum ama kimse beni görmedi heralde.benim bu ay 2. serephone kullanışım.günde 2 tane kullandım 17 mm yumurtam oldu ertesi gün çatlatma iğnesi kullandım.yumurta büyüklüğü yeterli mi sizce?bidahaki ay günde 3 tane mi alsam ilacı?lütfen yardım edin
günaydın arkadaşlar.dünde sordum ama kimse beni görmedi heralde.benim bu ay 2. serephone kullanışım.günde 2 tane kullandım 17 mm yumurtam oldu ertesi gün çatlatma iğnesi kullandım.yumurta büyüklüğü yeterli mi sizce?bidahaki ay günde 3 tane mi alsam ilacı?lütfen yardım edin
Sana da günaydın Prettyciğim. Benim doktorum 18 mm olduğunda çatlatma iğnesini vurduruyordu. Senin de 17 mm olan yumurtan ertesi gün 19 mm olmuştur ve yeterli büyüklüğe gelmiştir. Yumurtalıkların ilaca cevap vermiş neden dozunu arttırmaya çalışıyorsun ki? Doktorun gerekli görürse arttırır. Benim iki ay üst üste ilaca cevap vermedi yumurtalarım, bundan sonra 3 tane alırsın demişti doktorum. Onlar için önemli olan bir tane yumurtayı sağlıklı bir şekilde büyütebilmek. İnşallah o tek yumurtan sana evlat olur.
Eğer doktor çatlatma iğnesi verdiyse yeterli görmüştür. Geçen ay benim 3 yumurtam oluşmuştu, en büyüğü 19 mm di. Diğerlerini sormadım ama ultrasonda daha küçük olduklarını gördüm. 19 mm ile mukayese edince bana 14-15 mm gibi geldi ve o gün çatlatma iğnemi oldum. Doktorum hepsinin döllenebileceğini söyledi. Demek ki daha küçük yumurtalar bile döllenebiliyor. Yani seninki de benim bildiğim kadarıyla yeterli. İnşallah bu ay hamile kalırsın.
canım ben adet oldum beni silebilirsin
canım mutlaka dr.ların bi bildiği var ama
madem aklıan takıldı
bebek işini rafa kaldırmadan bide son defa rahim filmi çektir
ondan sonrada seyrine bırak
olmazmı canım?
nolur bunu bi değerlendir
beni sormuşsun iim çok şükür
hiç bulantım falan olmadı şimdiden sonrada olmaz die düşünüorum
arada bi reflü rahatsız edio onun haricinde hamile olduğum aklıma fazla gelmio
bide rahimdeki yapışıklıktan dolayı erken doğum riskim varya
kendime çok kabullendirmişim bunu
pek heycanlı falanda diilim inadına aşırı sakinim
Rabbime havale ettim herşeyi
hayırlısı ondan diorum
canım benim inan hep dua ediorum
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.
sata göre 11 haftalık olduk ama usg de 1 hafta geriden gelio
yani 2.5 ayı bitirdik inş.
hiç bi sıkıntım yok inş. sonuna kadar böyle devam eder
sende sonuçların çıkınca bizi bilgilendir
ayrıca yaptığın cicilerinde resmini istioruz unutma
bende bu ay kullandım.sigorta karşılamıyor fiyatıda 80 tl :97:bu arada prengly iğnesinide bulumazsın şu an yok.eğerki bulursan sakın vurulma çin malı olabilirmiş doktorm bana bu yüzden tavsiye etmedi
Evet canım çok şükür benim bir tane evladım var. Ben her defasında diyorum zaten, Allahım öncelikle hiç yavrusu olmayanlara ver diye dua ediyorum. Ama neticede ben de ikinci bebeğin hasretiyle yanıp tutuştum yıllardır. Üstüne bir de oğlum kardeş diye diye manevi baskı uyguladı üzerimde ister istemez. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hayırlı olanı versin.
Gülüüm nasılsın. Kurs nasıl gidyor. Hani resim ekleyecektin yaptığın takılarla ilgiili. Sağlığın nasıl oldu, ilacçlar iyi gelmiştir inşallah.
kızlarr klomen ile çatlatma iğnesi kullandımm.adetim iki gün geçti.test yaptım ikinci çizgi çok açık belirdi.sizce hamilemiyimm
Selam canıım hoşgeldiin.selam kızlarrrr...:26:
umutlu 22
cnm evet karsılamıomus olsun aldım yaptırdım pek de pahalı diilmiş klomen+meriol iğne+çatlatıcı iğne kullandım bu ay ilk kez.Evet zor bi yolculuk basından anladım ben 2 kez çikolata kisti ameliyatı oldum sora kist tekrarladı doğum kontrol hapı kullandım evlenince bıraktım suan cok sükür kist filan yok.Bu ilaclarla 2 tane yumurtam olusmus dün iğnemi yaptırdım bakalım 36 saati beklioz..Ya insan hemen olcakmıs gibi hevesleniohakkımızda hayırlısı listeye benide yazabilirsiniz belki uğur getirir.
Geçmiş olsun tatlım kıymatlım. Valla ben de bilmiyorum ki bitanem resim nasıl ekleniyor. Kuzucuğum anlar o işlerden. Ya da Alminasım anlar. Benim şimdi sırada beyin anjiyom var tatlım. K.B.B. doktoruna gittim, meniere hastalığı varmış ben ondan olmuşum. Ve bunun caresi yokmuş. :44: Çok şükür ki böyle şeyler de genelde beni buluyoo :90: Baş dönmeleriimin sebebini bulduk yani. Sebepsiz infertilite gibi bişiibitanem biraz nezle oldum bugün gidemedim kursa resim eklemekle ilgili zehrayada söyledim ben beceremedim yardım edinnnnn bana resim ekleyim..sağlığım iyi çok şükür şimdilik ağrım sızım yok canım sen nasılsın rahim filmi çektireceksin dimi... doktorlara bakma sen bi tane evladın var diye film çekmiyorlar bende bir kere hamile kaldım diye çekmiyorlardı sonra karar verdi doktorum çekti sol tüpümde tıkanma çıkmıştı hatırlarsan açıldı ve ben 6 ay sonra hamile kalmıştım sonucu iyi olmadı ama en azından doktorlarında yanılabildiğini bende gördük onun için sende bi rahim filmi çektir ondan sonra dinlenmeye çekil tatlım...
evet cnm aldım iğneyi dediğin gibiymiş.Ya iğne olduğumdan beri ( daha 24 saat bile olmadı) kasıklarımda ağrı var illa 36 saat gectikten sora mı çatlıyor.Ya erken çatlayıp bizde 36 saati beklerken kaçırırsak
yok canım kaçırmayız herhalde zaten spermler bizde üç gün kalıyormuş öle biliyorm o üç gün içinde bir yumurtanın içine girer inşl rabbim izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?