bende bu ay kullandım.sigorta karşılamıyor fiyatıda 80 tl :97:bu arada prengly iğnesinide bulumazsın şu an yok.eğerki bulursan sakın vurulma çin malı olabilirmiş doktorm bana bu yüzden tavsiye etmedi
kızlar dün doktora gittim hala büyüyememiş yumurtalarım sadece 15 mm olabilmiş br tanesi..pazartesi tekrar gidicem sabahtan inş. bu sefere büyürde iğnem vurulabilirim ve hamiş olabilirim..şu 3 ayda resmen psikolojim bozuldu yaa acaip derece sinirlerim bozuk herşeye parlayabiliyorum...Offf kızlar yaa inş. allahım daha fazla bekletmeden verir bebişlerimizi kucağiımıza hepimize bol bol sabır diliyorum...
Umutlum: Bu arada adetim 8-9 Ocak benide eklersen listeye sevinirim.
Hiç kimse tedavisinden vazgeçmesin anlıyorum çok yıpranıyo insan hep neden diyo kendine neden ben ama umuyorum allahım daha fazla bekletmeyecek ve dualarımız kabul edicek.
Hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.Darısı başımıza
merhaba arkadaşlar bugün doktordaydım 5 haftalık hamileymişim ikizden şüphelenmişti doktor ama tek çıktı kalp atışlarını ne zaman öğreniyoruz acaba doktorum 6 haftalıkta duyulur dedi
canım ptesine 20mm falan olur merak etme.ayrıca bende hep soruym kendime neden ben diye ama cevabı yok işte.
kızlar benide alın aranıza bende doktora gittim tahliller falan derken hiç yumurtlama olmuyormuş,yumurtlama sorunum varmış 1 haftadır glucophage kullanıyorum ona devam adet olduktan sonrada klomen kullan dedi doktor bittikten sonra bana gel dedii ilk tedavim benim ...
kızlar kötü haber kırmızıları gördümçok üzgünüm 2.klomen kullanışımdı.3 e başlıyacam.ama hiç istek kalmadı.
Yaa gülüm ben hala inanamıoru senin hamile olduğunaa. Hatta daha dün gibi müjdeyi verişin ama 2,5 aylık olmuşsun bilee. Sen nasılsın, yani kendini hamile gibi hissedebiliyor musun, inanabiliyor musun yanii.Hep diyorduk ya bir gün hamile olacaz ama buna inanamayacağız diyee. 3 lü taraman da süpeer çıkacak inşallah gülüm. Herşey yolunda gidecek ve minik yavrumuz gelecek.
cnm üzülme hayırlısı bölemiş demek..bak yeni aya yeni umutlar ins sonucunda da güzel hbrler.Bizde aynı durumdayız yalnız diilsin.Durmak yok yola devam
neden kimse uğramıyo buraya
Bende ne zaman girsem kimse yok cnm ya.
Ama bende senin gibiyim 3 klomen denedim doktor aşılama dedi.Ama eşimle biraz kendi haline bırakmaya karar verdik.
Ocak ayında rahim filmi çektirip bi kaç ay bekleyeceğiz.
Sen ne zamandır bebek istiyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?