günaydın kızlar bugün dün adetimin 3. günüydü ve bitti bıcakla keser gibi bitti hemde...acaba nedeni klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım için mi acaba bilgisi olan var mı...uzun zamandır bu kadar rahat adet dönemi geçirmemiştim sanırım prolaktin hormonun dengeye girmesi rahatlattı
ben günde 3 tane içiorum yüksek dozdan başlayacam dedi.yumoşlarımı biliyo ya ondan.valla doktorum kocamdan daha çok görüyo zaten beni :83: bakalım bu ay yumoş büyüyecek mi?
canım seninle ilaç tepkimelerimiz aynı gidiyor. benimde 3. günü bitti dediğin gibi iğnedede terleme ve üşüme olmuştu. ben bugün doktora gittim. ilaçların etkisi dedi hemen bitmesi.
selam kızlar şimdi doktordan geldim. benim kitle büyümüş 29 mm olmuş. 5 günde 4 mm daha büyümüş. doktor biyopsi yapılması gerek dedi. ama miyom olma ihtimalide var dedi. mr ve ca 125 istedi. miyomsa mr da çıkar dedi ama her şekilde biyopsi yapacak. yani kızlar salı günü ameliyat olacam. inşallah biyopsi sonucu temiz çıkar. ama şu anda bebekten vazgeçtim kendi derdime düştüm. allahım herşeyin hayırlısını versin.
günaydın kızlar bugün dün adetimin 3. günüydü ve bitti bıcakla keser gibi bitti hemde...acaba nedeni klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım için mi acaba bilgisi olan var mı...uzun zamandır bu kadar rahat adet dönemi geçirmemiştim sanırım prolaktin hormonun dengeye girmesi rahatlattı
anestezili çekinmem yazmışım anestezisiz aslaaa çekinmem kızlar(((((((((
slm kızlar nasılsınız ben hiiççç ii deilim berbatım bugün gittim rahim filmine kendimi o kadar şartlandırmıştım ki anesteziye doktora dedim anestezi yoksa bende çekinmem dedim ama aldı beni yarım saat dil döktü 30 senedir 2 hastaya anestezi verdim biri şizofrendi hiiiççç acımıcak dedi tamam deyiverdim ama içimi zaten geceden korku almıştı migrenim tuttu o denli.derken aldılar beni odaya doktor konuşturuo beni soru filan soruo ama nerde çalışıorsunuz dio onu bile 3 dk düşündüm neyse batikondan sonra basladı o mengene gibi şeyleri sokmaya valla acımıo diyen arkadasları tebrik ediyorum iki hemşire ellerimi tuttu artık hala yazarken gözlerim doluo böle bi acı yok yok yani ben hiiçç ameliyat bile olmadım hiç dikiş atılmamış bi insanım resmen 26 senelik hayatımın en kötü günüydü neyse doktor baktı geldi tıkalı tüpler dedi zaten o arada ben acıdan ağlıorum buda üstüne tuzu biberi oldu,biraz daha zorlayımmı tıkalı çünkü dedi hayırrrr aslaaa dedimm o ilacın acısı o aletin acısı çekinmeyen arkadasları korkutmak gibi olmasın bi daha çekineceksemde mecbur kalırsam yani, asla anestezili çekinmem tıkalı büyük ihtimal ordanda bi yıkıma uğradım çoookk moralim bozuk kızlar ben napıcam şimdi yaa diyorum yumurtam 3 er 5 er gelişio çatlıo nie olmuo demekki bundanmış şimdi bundan sonra ne yol izlenecek bilmiorum tıkalı olunca direk tüp bebek die biliorum ama doktor sen bu ay korunma bi şansını dene dedi ama umudum herşeyim kırıldı kızlar kötüyüm yani
anestezili çekinmem yazmışım anestezisiz aslaaa çekinmem kızlar(((((((((
Aynen normalde benimde 7 gün falan sürüyordu klomen ve çatlama iğnesi vurulduktan sonraki adetlerim hep 3gün:s
slm kızlar nasılsınız ben hiiççç ii deilim berbatım bugün gittim rahim filmine kendimi o kadar şartlandırmıştım ki anesteziye doktora dedim anestezi yoksa bende çekinmem dedim ama aldı beni yarım saat dil döktü 30 senedir 2 hastaya anestezi verdim biri şizofrendi hiiiççç acımıcak dedi tamam deyiverdim ama içimi zaten geceden korku almıştı migrenim tuttu o denli.derken aldılar beni odaya doktor konuşturuo beni soru filan soruo ama nerde çalışıorsunuz dio onu bile 3 dk düşündüm neyse batikondan sonra basladı o mengene gibi şeyleri sokmaya valla acımıo diyen arkadasları tebrik ediyorum iki hemşire ellerimi tuttu artık hala yazarken gözlerim doluo böle bi acı yok yok yani ben hiiçç ameliyat bile olmadım hiç dikiş atılmamış bi insanım resmen 26 senelik hayatımın en kötü günüydü neyse doktor baktı geldi tıkalı tüpler dedi zaten o arada ben acıdan ağlıorum buda üstüne tuzu biberi oldu,biraz daha zorlayımmı tıkalı çünkü dedi hayırrrr aslaaa dedimm o ilacın acısı o aletin acısı çekinmeyen arkadasları korkutmak gibi olmasın bi daha çekineceksemde mecbur kalırsam yani, asla anestezili çekinmem tıkalı büyük ihtimal ordanda bi yıkıma uğradım çoookk moralim bozuk kızlar ben napıcam şimdi yaa diyorum yumurtam 3 er 5 er gelişio çatlıo nie olmuo demekki bundanmış şimdi bundan sonra ne yol izlenecek bilmiorum tıkalı olunca direk tüp bebek die biliorum ama doktor sen bu ay korunma bi şansını dene dedi ama umudum herşeyim kırıldı kızlar kötüyüm yani
canlarımm hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim nisbhr cnm senindemi ilkinde tüplerin tıkalı çıkmıştı cnm çok kastım tabii kendimi nasıl acıo yaa o mengene gibi şeyin acısını geçtim havayla ilacı verince artık çığlığı bastım yaaarabbim kimsenin basına vermesin bu dert çok zor yaa aptal doktor o kadar ısrar etmese çekinmicektim gerizekalı yaa.bide bişe sorcam banyo filan yapma demedi bildgm kadarıyla banyo yapmamam lazım 1-2 gün demi.daha bide dioki manyak tüpler tıkalı biraz daha uğrasımmı 2 kere verdi ilacı bi 2 kere daha vercek asla dedim.sonra o zaman bekle dedi yarım saat sonra bidaha çekin rontgeni dedi karından sadece bekledim o çekildi.canlarım yaa eşim geldiki yanıma bembeyaz olmuş dioki kaçtane ayetel kürsi okudum bilemedim dio :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?