evet cnm bana yarım saat dil döktü benn hiiççç acıtmam falan çekindim işte.yok cnm kapalı görünüo tüpler dedi sonuç pazartesi belli olcak ben acımdan ağlıorum geldi bide öle söleyince iice bitirdi beni moralmen çöktüm sanki tüm umutlarım söndü gitti sanki hiç anne olamıcam gibi bi his geldi içime aynen öle cnm 350tl verdim diorum ya acımasaydı tek 1000de verirdim ama beni öldürdü kabus gibiydi((((((((
Canim niye yarin verilcek anlamadim...cekildi an film cikiyoo bi rapor yazilcak oda on dklik iss pes dogrusu bende hasta oldumm bide devlet hastanesinin tadina bakalimm
canim niye yarin verilcek anlamadim...cekildi an film cikiyoo bi rapor yazilcak oda on dklik iss pes dogrusu bende hasta oldumm bide devlet hastanesinin tadina bakalimm
anne olucaksinnnn emin olll ama ne zaman allah bilirr umudunu kaybetme bak bende hadta oldumm yarin doktora gidicemm..hepimizin derdi ayni bende iki yildir hasta yollarindayimmm napalim cekecekk cilemiz varmidsd
cnm yaa napalım rabbim büyük ama tıkalı deyince dünyam başıma yıkıldı işte ne bileyim yaa rabbim senin emeğinide boşa çıkarmaz inşallah
İi akşamlar kızlar sizinle paylaşmak istediğim icin yazıyorum bende klomenle hamile kaldım bir çok doktora gittim cocuğum olsun die hiçbiride bana yumurtlamada sorun olduğunu solememisti o kadar uzuluyodumki anne olamicam die sizin gibi meger yumurtlamamda sorun varmış en son gittiğim doktorum soledi ve klomen verdi belkide sansliyimki ilk ayda yumurtamı 7.75 ten 18 e çıkardı onunla hamile kaldım ve klomen kullandığım ay hiç düşünmedim illaki cocuk die ve sonuçta hamile kalmışım şimdi 2.5 aylığım ve isteyen herkese Allah versin hayırlısını demek istediğim suki düşünmeyin düşününce olmuo stres oluo insan rahat olun o ay inanının meleğiniz size gelio su anda belkide kiziosunuz bende bu sekilde akıl verenlere çok kiziodum paylaşmak istedimm sadece yaşadıklarımı Allah hepinize versin inşallah
cnm amaann sorma ya 19 mayıs die yarım gün çalışıolarmış bende 11de çekindim 12de tatil oldular o yüzden pazartesi çıkar dedi amaann cnm ya çalıştığım için gidemiorum devlete yoksa üniversite hastanesi var kadın doğum hastanesi var her türlü işlem yapılıo ama şimdi bile düşünüorum ameliyat olursam ne dicemde izin alcam die bilmesini istemiorum kimseye:))))))))))))
arkadaslar merhaba gecen ay klomen kullanmaya basladım 19mayıs adet gunumdu ama olmadım bugun aksam ustu adet sancısı gıbı bı sancı gırdı belıme baktım kı pembe bır akıntım olmus bende buyuk bır hayal kırıklıgına ugradım adet oluyorum sandım ama sımdı ne sancım var nede kanamam acaba klomen ıse yaradı da hamılemı kaldım bu sekılde hamıle kalan var mı? Yada yarın adet mı olucam kafam cok karısık ya bu ay kendımı o kadar hazırlamıstım kı hamılelıge pempelerı ve sancıyı yasayınca cok uzuldum umarım adetım olmazda klomenın faydasını gormus olurum....
canım ılac falan ıcme hamıle olabılırsınn..
Hafıf bı pembe yada koyu kahverengı gıbı bı kanaman olursa yerleşme kanaması olurmus ben yasamadımm,ama yasayanalrı cok okudum..
ınsallahh hamılesındırr canımm
bak sakın uzulme eger senın bebgın sana tupun kapalıda gelmıyosa onada sukrettt ..
Nedenı bellı tedavısı cok basıt 5 dk lakoroskopıye grıyosun gobekten acıyolar tuplerını acıyolar ayrıca rahmını daha ı ıncelııyolarr...
Canım eger sorunun yoksa senın ve esının benım gıbı oda cok kotu bısı sorun yok bebekte yok...
Yanı tedavısı yoksa derdının o zaman uzul canını hıc sıkma benım bı cok arkadasım gırdı lakoroskopı sonrası catır catır dogurudlar iş yeterkı tup kapalı olsunn hıc canını sıkmaa
slm kızlar nasılsınız ben hiiççç ii deilim berbatım bugün gittim rahim filmine kendimi o kadar şartlandırmıştım ki anesteziye doktora dedim anestezi yoksa bende çekinmem dedim ama aldı beni yarım saat dil döktü 30 senedir 2 hastaya anestezi verdim biri şizofrendi hiiiççç acımıcak dedi tamam deyiverdim ama içimi zaten geceden korku almıştı migrenim tuttu o denli.derken aldılar beni odaya doktor konuşturuo beni soru filan soruo ama nerde çalışıorsunuz dio onu bile 3 dk düşündüm neyse batikondan sonra basladı o mengene gibi şeyleri sokmaya valla acımıo diyen arkadasları tebrik ediyorum iki hemşire ellerimi tuttu artık hala yazarken gözlerim doluo böle bi acı yok yok yani ben hiiçç ameliyat bile olmadım hiç dikiş atılmamış bi insanım resmen 26 senelik hayatımın en kötü günüydü neyse doktor baktı geldi tıkalı tüpler dedi zaten o arada ben acıdan ağlıorum buda üstüne tuzu biberi oldu,biraz daha zorlayımmı tıkalı çünkü dedi hayırrrr aslaaa dedimm o ilacın acısı o aletin acısı çekinmeyen arkadasları korkutmak gibi olmasın bi daha çekineceksemde mecbur kalırsam yani, asla anestezili çekinmem tıkalı büyük ihtimal ordanda bi yıkıma uğradım çoookk moralim bozuk kızlar ben napıcam şimdi yaa diyorum yumurtam 3 er 5 er gelişio çatlıo nie olmuo demekki bundanmış şimdi bundan sonra ne yol izlenecek bilmiorum tıkalı olunca direk tüp bebek die biliorum ama doktor sen bu ay korunma bi şansını dene dedi ama umudum herşeyim kırıldı kızlar kötüyüm yani
Günaydınlar. Nasılsınız kızlar? Moreller nasıll? Benim klomen ve iğnemde son tedavimdi şimdiki aşama rahim rontgeni ama beni çekinmek istemiyorum. Doktor rahim rontgeninden sonra önümüze net bir tablo koyucaz ve ona göre tedaviye devam edicez dedi.. Sanki herşeey bitmiş gibi konuştum halaa adet günümü beklemekteyim her ay gibi kasıklarımda sızılar çekilmeler,mide bulantısı var ama psikolojik. O kadar berbat bir durumdaydım ki tam ortadayım %50 var , %50 yok gibi geliyorBugun iğneden sonra 11 günüm kan vercem ya artk duramıyorum çatlıcam bi şimdi veriyim diyorum sonuç net çıkmazsa bide 15 den sonra adet gunum ayın sonunda beklemeye hal yok inanın Dua edin kızlarr, rahim rontgeni bir yana ara vermeyi düşünüyorum tedaviye. Çünkü kendimi maf ettim.
canım iletini yeni gördüm dün hiç giremedim nete.rabbim bi daha aynı acıları yaşamanı nasip etmesin.umarım herşey daha iyi olur.bakalım işte bu ay da hamile kalamazsam dokor muhtemelen önümüzdeki ay benden de isteyecek rahim filmi.ağrıya toleransım hiç yok.öyle çabuk acı çekerim ki.kaşlarımı aldırırken bile ağlarım yani o denli.
Allah hiçbirimizin kuağını boş bırakmasın.....
amin cnm benim çok saol sanada inşallah gerek kalmaz ama çekinirsende muhakkak anestezi al kanma doktorun dediklerine benim gibi( bende öle azcık elim yansa sabaha kadr suyun içine tutarım ama bu acıdan öte bişe ağrı öldürdü beni yaa acıdan bağırdım ağladım (( rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ne deyim ona sığınmaktan başka bişe gelmio elimizden bugün eşim allah nasip ederde çocugum olursa die başlayan bi cümle söledi nasıl üzüldüm demekki olmama ihtimalini hep düşünüo oda belli etmesede rabbim mübarek aylar gelirken kucaklarımızı doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?