canlarımm hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim nisbhr cnm senindemi ilkinde tüplerin tıkalı çıkmıştı cnm çok kastım tabii kendimi nasıl acıo yaa o mengene gibi şeyin acısını geçtim havayla ilacı verince artık çığlığı bastım yaaarabbim kimsenin basına vermesin bu dert çok zor yaa aptal doktor o kadar ısrar etmese çekinmicektim gerizekalı yaa.bide bişe sorcam banyo filan yapma demedi bildgm kadarıyla banyo yapmamam lazım 1-2 gün demi.daha bide dioki manyak tüpler tıkalı biraz daha uğrasımmı 2 kere verdi ilacı bi 2 kere daha vercek asla dedim.sonra o zaman bekle dedi yarım saat sonra bidaha çekin rontgeni dedi karından sadece bekledim o çekildi.canlarım yaa eşim geldiki yanıma bembeyaz olmuş dioki kaçtane ayetel kürsi okudum bilemedim dio :18::18:
canım çokmu zor geçti rahim filmi ,ama çok şükür atlattın,evet banyo yapma,ağrı oluyor birde ilaç ban 2 gün yan etki yapmmıştı birgün midem bulandı 1 gün başım döndü öldüm
slm kızlar nasılsınız ben hiiççç ii deilim berbatım bugün gittim rahim filmine kendimi o kadar şartlandırmıştım ki anesteziye doktora dedim anestezi yoksa bende çekinmem dedim ama aldı beni yarım saat dil döktü 30 senedir 2 hastaya anestezi verdim biri şizofrendi hiiiççç acımıcak dedi tamam deyiverdim ama içimi zaten geceden korku almıştı migrenim tuttu o denli.derken aldılar beni odaya doktor konuşturuo beni soru filan soruo ama nerde çalışıorsunuz dio onu bile 3 dk düşündüm neyse batikondan sonra basladı o mengene gibi şeyleri sokmaya valla acımıo diyen arkadasları tebrik ediyorum iki hemşire ellerimi tuttu artık hala yazarken gözlerim doluo böle bi acı yok yok yani ben hiiçç ameliyat bile olmadım hiç dikiş atılmamış bi insanım resmen 26 senelik hayatımın en kötü günüydü neyse doktor baktı geldi tıkalı tüpler dedi zaten o arada ben acıdan ağlıorum buda üstüne tuzu biberi oldu,biraz daha zorlayımmı tıkalı çünkü dedi hayırrrr aslaaa dedimm o ilacın acısı o aletin acısı çekinmeyen arkadasları korkutmak gibi olmasın bi daha çekineceksemde mecbur kalırsam yani, asla anestezili çekinmem tıkalı büyük ihtimal ordanda bi yıkıma uğradım çoookk moralim bozuk kızlar ben napıcam şimdi yaa diyorum yumurtam 3 er 5 er gelişio çatlıo nie olmuo demekki bundanmış şimdi bundan sonra ne yol izlenecek bilmiorum tıkalı olunca direk tüp bebek die biliorum ama doktor sen bu ay korunma bi şansını dene dedi ama umudum herşeyim kırıldı kızlar kötüyüm yani
ayy sorma cnm Allah canımı aldı resmen can ne kadar tatlıymış sağlık ne kadar önemliymiş bi kez daha anladım da aklıma takılan bişe var bu tüplerin tıkanma sebebi ne acaba neden tıkanıolar atlattım ama sen gel bana sor ağlamaktan içim dışıma çıktı allah kimseye vermesin
sen anlatınca benim de yaptırdığım aklıma geldi o kadar ötelemişim ki beynimde anca hatırladım...annem bekliyordu beni de beni görünce dona kalmıştı iki büklüm olmuştum ağrıdan 2 gün yatmıştım...sana yazılan cevapları okudum daha herşey bitmiş değil bir sürü yol var sıkma canını...
herkeste farklı olyuyor bende çok kormuştum işlem 1 dk sürdü üç defa ilaçı verdi cız cız arı sokmuş gibi bitti kalktım çok ağrımadı ama bir dah çektiremem şahsen banyo yapmadım ,o ay korunmadım ama 2 gün ilaç öldürdü beni
cnm işlem 15 dk falan sürdü benim başımda ağrıo suan bende sarhoş gibiyim
dinlen canım biraz bol su iç ilaçı at vücudundan herkeste farklı işte çok geçmiş olsun
canlarımm hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim nisbhr cnm senindemi ilkinde tüplerin tıkalı çıkmıştı cnm çok kastım tabii kendimi nasıl acıo yaa o mengene gibi şeyin acısını geçtim havayla ilacı verince artık çığlığı bastım yaaarabbim kimsenin basına vermesin bu dert çok zor yaa aptal doktor o kadar ısrar etmese çekinmicektim gerizekalı yaa.bide bişe sorcam banyo filan yapma demedi bildgm kadarıyla banyo yapmamam lazım 1-2 gün demi.daha bide dioki manyak tüpler tıkalı biraz daha uğrasımmı 2 kere verdi ilacı bi 2 kere daha vercek asla dedim.sonra o zaman bekle dedi yarım saat sonra bidaha çekin rontgeni dedi karından sadece bekledim o çekildi.canlarım yaa eşim geldiki yanıma bembeyaz olmuş dioki kaçtane ayetel kürsi okudum bilemedim dio :18::18:
iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :)
1 yıllık evliyim
bebek düşünmeye başladık önceden önlem almak amacıyla doktora gittik
en buyuk amacım folık asite başlamak bide hormonlarıma baktırmaktı
hemen folik asite başladım bir aydır kullanıyorum
adetimin 3.günü hormonlarıma bakıldı hepsi gayet normal hiç bir sıkıntı yok dedi
ama yumurtalarda biraz tembellik varmış
klomen başladım adetimin 5.günü bugun sondan bir öncekini içtim
yarın bitiyor
salı günüde kontrolüm var
çok büyük bir sıkıntımı acaba bilemiyorum
doktor sorun olmadıgını soyledi ama içime kurt düştü
birde ben bu ay kullandım ya bu ilacı hemen ilk deneme olması gerekiyor mu
yoksa önümüzdeki ayda etkisini sürdürüyormu yada bir kutu daha mı kullanıcam arkadaşlar?
canım aslında hsg okadar zor bir işlem değil ama iyi bir doktorun eline düşmek lazım.
bence senin doktorun seni en baştan kasmış.o aleti takarken seni zorlamasaydı eminim kendini kasmayacaktın.
benim doktorum çok sabırlıydı ben kendimi okadar çok kastımki kadın baya bekledi takmak için aslında en çok acıtan o alet gerisi çok acılı değildi benim
ama bende senin gibi o aletin acısıyla kendimi sıktım ilacı verdi ilaç gitmedi ilaç gitmiyor dedi eyvah dedim kapalı çıkacak.
sonra olan oldu 5dk daha dayanıcam dedim gözümü kapadım ve bütün vücudumu serbest bıraktım.ozaman ilaç çok güzel gitti.
kendini kasıysan ben senin tüplerinin kapalı olduğuna inanmıyorum.çünkü kasılınca direkt tüpler kapanıyor şimdi kendi kendinede bi dene istersen direkt orası kasılıyor
ama şuda var sana hsg yapmadan ağrıkesici iğne vurdumu ve sen kendin ağrıkesici aldınmı .ben evden çıkmadan önce apranax aldım oraya gidince bi tane minoset ve oradada ağrıkesici iğne yapıldı.spekulum haricinde hiç sancım ağrım olmadı.banyo konusuna gelince sadece hsg olan gün yapmasan yeterli bişey olmaz bu ay doktorunun dediği gibi normal dene canım.
ama ben senin yerinde olsam başka bi merkezde anestezili tekrar çektiririm eğer kapalıysa laroskopi yaptırırım çünkü tüp daha öncede dediğim gibi son şansımız öncesinde yapabileceğin bişeyler varken direkt sondan başlama ki ileriye dönük bi umudun daha kalsın.sonra belki kendiliğinden kalacaksın.bol şans diliyorum sana inşallah yakın zamanda bebişin gelir.
çok uzun yazdım çenem düştü
durusel24 çok geçmiş olsun bende hsg çektirmeyi düşünüyordum anetezisiz ama sen yazınca biraz korktum ama benim ağrı eşim yüksek 24 kere ameliyat oldum çok fazla anastesi aldım şu işlem içinde anestezi almak istemiyorum eşime sordum kasınca tüpler tıkalı çıkarmı dedim yok dedi alakası yokmuş benim eşimde dr intörlüğünü kadın doğumda yapmış sen ciddiye al gereken neyse onu yap..kendini rahat bırak üzülme sende anne olacaksın en kısa zamanda........
hsg cektirecek arkadaşlar...durusel cim.....
anlamıyorum ben!!! neden kendinize acı cektiriyorsunuz boş yere...anestezili neden yaptırmıyorsunuz...cok hafif bir anesteziyle uyuyorsun uyandığında bitiyor herşey...yarım saatte bitiyor..hiç hissetmeden...zaten yeterince yıpranıyoruz tedavi sürecinde..bi de bu eziyeti neden cekelim..ben 2 kere cekildim..ikisindedi tartışmasız anesteziyle oldum..kaldı ki netteki yorumları okuyorsanız doktorlar bile anestezili öneriyorlar..herhangi bir kasılma durumunda tıkalı görülebiliyor..bu durumda bi sürü sıkıntı..ve tekrarlama oranı yüksek...200 tl ile bu işi sıkıntısız halledin...üzmeyin kendinizi..
cnm ya o masaya nasıl yattım bende bilmiorum çalıştığım için başka şehire gitmek güç geldi herhalde 1 ay daha ertelemeyim die doktorumda vermioruz anestezi dedi hiç vermemişler hiiiçç acımıcak 1 dklık bişe dedi ama bilemedim 350 lira verdim dediler anestezili olsa ücret artar die dedim 1000 lirada olsa veririm çekinirim dedim ama ikna etti doktor sonuç fiyasko allahın belası doktor öldürdü beni gerizekalı 30 senelik doktormuş ta sadece şizofren bi hastasına yapmış anestezi ne bileydim işte
canım doktorun tam salakmışşşşşşşşş
afedersın ama sen anestezılı ıstıyosan ne demek vermemek hadı kendıne guvenıyoda vermıyo desem aferın dıycem ama canını yakmış kkıyamam canım ya(( zaten o kadar sıkıntı cekıyoz bıde orda canın yandı canıım sıkıldım dedım ya su turkeyde cok az bılgılı tecrubelı vıcdanlı ahlaklı doktor bulmak cok zor ..
elınde son teknolojı alet avrsa bıde senı sakınlestırerk yaptıysa acıma dıye bısı olmuycaktı bıde 350 tl mı verdın
yuhh dıyorum hemö acı cek hem 350 uzuuldum canım neyse gectı bıttı kurtuldun sonuc ı dımı??
evet cnm bana yarım saat dil döktü benn hiiççç acıtmam falan çekindim işte.yok cnm kapalı görünüo tüpler dedi sonuç pazartesi belli olcak ben acımdan ağlıorum geldi bide öle söleyince iice bitirdi beni moralmen çöktüm sanki tüm umutlarım söndü gitti sanki hiç anne olamıcam gibi bi his geldi içime aynen öle cnm 350tl verdim diorum ya acımasaydı tek 1000de verirdim ama beni öldürdü kabus gibiydi((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?