merhaba anatolya, benim de ikinci ayım klomenle ve bana da yumurta takibi yapılmadı. ilk ayda da yapılmamıştı. ben de çok kafama taktım, hatta doktoruma çok ısınmama rağmen değiştirsem mi diye de düşündüm. ama şunu öğrendim ki yumurta takibi yaptığı hastaları da var. demek ki bende buna gerek yok, demek ki ben yumurtalarımı çatlatabiliyorum dedim. bu tür ilaçları kullanmadan önce hormon değerlerimize bakılıyor sonuçta, bir problem olsaydı emin ol takibe alırdı.
sagol canım cektır bakalım fılmını ne cıkacak ben sorun olacagını sanmıyorum cunku 1 kez hamıle kaldın senslm kızlar ben sabah test yaptım tek çizgiyi görünce gönül rahatlığıyla gittim sporakaydirigubbakcemile2
artık rahim filmi beni bekler bu ay
sevdacım büyük geçmişler olsun Allahım şifalar versin inş.
revnada 2 aylık olmuş bugün sağlıklı uzun ömürlü olsun inş.
umutlum karşılaşamadık senle
çok ihmal ettin bizi kızıoruz bakkkkklava:
yeni tedavin sana uğurlu gelir inş. canımm
Maşallah miniğimiz büyüyor. Çok zor günler geçiriyorum bende canım, rahim ağzı yaram vardı ya yaktı drum , 1 hafta geçtikten sonra kanlı olarak akıntım başladı muayeneye gittim bazen kılcal damarlar akıntıdan dolayı kapanmayabilir dedi, aynen dediği gibi olmuş, cuma günü tekrar o kılcal damarların üzerini yaktı1 ay daha ilişki yasak dedi, yani anlayacağın hiçbi ilerleme yok bizde.:çok üzgünüm: Tamamen sağlığımıza kavuştuktan sonra da aşılama yapacak drumuz, ama psikolojik olarak çok etkilendim, her muayene de başka bişey çıktı, ya prolaktin im yüksek çıktı ya yara , derken böyle geçiyor günler:çok üzgünüm:
fatma kaç aydır deniyorsun?
benim klomen ve gulukofende 3. ayım,bu ay 17 mm ulaştı bir yumurta bekliyorum bakalım 10 gün sonra belli olscsk tutup tutmadığı
arkadaşlar cumartesi günü doktora gittim. klomen bittikten 2 gün sonra gel demişti. daha gelişmemişler salı yine gel dedi.
bugün gittim bir tane 17 mm olmuş. perşembe yeniden gel dedi. o arada başka da oluşur dedi. bana iğne aldırdı ama vurmuyor.
perşembe de vurmayacakmış. bu iğne ne zaman vuruluyor ki? ayrıca bu ay ilk defa tedavi görüyorum ben bu ay olmazsa gelecek
ay ilaçlı filim çekeriz dedi. bu filim ne filmi oluyor? rahim filmi ise daha 2.ayda çekilir mi? şu an folbiol, coraspine, glifor kullanıyorum.
benim kadar çok ilaç kullanan var mı? ayrıca bende pco var. kafam karıştı iyice.:1no2:
fatmacım lısteden sıldım yenı tarıhını bıldırırsın
bendede olmustu bıkere bole gecıkme stres ten olsa gereek dıorum ben
neyseee yenı ay yenı umuttttt morak bozmak yok dimi :)
ya kızlar bende klomen kullanıyorum bugün 21.günü doktora gittim 2 gün önce baya kasık ağrım oldu yani 19. günde kasık ağrın oldumu dedi evet dedim vajinal ultrasonla baktı herhangi bir yumurta görünmüyor gebelikte görünmüyor olsa görünürdü dedi ya daha adetin 21. günü bugün olsa görünürmü ki ben bir ay bi haftalık hamileyken bile görünmemişti ultrasonda ilginç yani söyledikleri :bbo: bide ben klomen sonrası kontrole gidemedim (şehir dışına çıkmak zorunda kaldık tayin dolayısıyla ev tutmak için) yani yumurta oluştumu bilmiyoruz bugün ultrasonda baktıgında yumurta filan görünmüyo dedi oluşmuşsada çatlamış sanırım şimdi benim asıl sormak istediğim biz tayin dolayısıyla şehir değikliği yapacaz vanda bi hastanede gebelik tedavisine devam etmem gerekecek dedim ben doktora doktorda gelecek ay orda bi doktora gitmene gerek yok klomen uzun süreli etkili bir ilaçtır yumurtaları uyarmak için veriyoruz zaten biz bu ilacı ikinci ayda da etkisi devam eder bu ilacın dedi size böyle bişey söyleyen oldumu ? gitmeyeyimmi şimdi ben doktora zaten bi sürü zaman kaybettik ya artık zaman kaybetmek istemiyorum ben :1no2:
Bide klomeni üç ay kullan gelecek aydan sonra üç aylık süreni doldur eğer ilaca cevap vermezsen başka bir tedavi yöntemi uygulanır dedi o tedavi yöntemi nedir dedim aşılama dedi :çok üzgünüm: ya ben zaten bir buçuk sene önce hamile kalabilmiştim aşılamaya kadar gidecekmi yani CADIARZU size de böylemi denildi klomeni kaç ay kullandınız ? klomenle gebe kalamayınca aşılamayamı geçtiniz kızlar biri cevap versin bana ya kafamçokkarıştı valla kafam karıştı
Bide ben birbuçuk sene kadar önce düşük yaptıgım için tüplerini açık kabul ediyoruz ve eşinden sperm tahlili istemiyoruz dedi acaba doğrumu yapıyoruz CADIARZU
bende klomen tedavisi oluyorum 3 ay kullandım bu ay 2 yumurta oldu hemen aşılama denedik sonucu göremiyoz henüz bekliyoruz. ama benimde tüp filmi çekmedi 6 ay deneriz bebek olmazsa tüp filmi çekeriz dedi.hatta tüp bebeğe yönlendiririm dedi.bu ilaçlarda çok uzun kullanılmıyormuş,klomenin etkisi devam etse bile bir ay önceki kullandığın ilaç ne kada etkili olabilr.ben günde 3 kez kullanmama rağmen bu ay 2 yumurta olmuş,yinede az dedi, doktorumun beklediği 3-4 yumurta olmalıki aşılama yapalım diyodu ama 2 taneyle yaptık.hayırlısıyla tutar inşallah .ya kızlar bende klomen kullanıyorum bugün 21.günü doktora gittim 2 gün önce baya kasık ağrım oldu yani 19. günde kasık ağrın oldumu dedi evet dedim vajinal ultrasonla baktı herhangi bir yumurta görünmüyor gebelikte görünmüyor olsa görünürdü dedi ya daha adetin 21. günü bugün olsa görünürmü ki ben bir ay bi haftalık hamileyken bile görünmemişti ultrasonda ilginç yani söyledikleri :bbo: bide ben klomen sonrası kontrole gidemedim (şehir dışına çıkmak zorunda kaldık tayin dolayısıyla ev tutmak için) yani yumurta oluştumu bilmiyoruz bugün ultrasonda baktıgında yumurta filan görünmüyo dedi oluşmuşsada çatlamış sanırım şimdi benim asıl sormak istediğim biz tayin dolayısıyla şehir değikliği yapacaz vanda bi hastanede gebelik tedavisine devam etmem gerekecek dedim ben doktora doktorda gelecek ay orda bi doktora gitmene gerek yok klomen uzun süreli etkili bir ilaçtır yumurtaları uyarmak için veriyoruz zaten biz bu ilacı ikinci ayda da etkisi devam eder bu ilacın dedi size böyle bişey söyleyen oldumu ? gitmeyeyimmi şimdi ben doktora zaten bi sürü zaman kaybettik ya artık zaman kaybetmek istemiyorum ben :1no2:
Bide klomeni üç ay kullan gelecek aydan sonra üç aylık süreni doldur eğer ilaca cevap vermezsen başka bir tedavi yöntemi uygulanır dedi o tedavi yöntemi nedir dedim aşılama dedi :çok üzgünüm: ya ben zaten bir buçuk sene önce hamile kalabilmiştim aşılamaya kadar gidecekmi yani CADIARZU size de böylemi denildi klomeni kaç ay kullandınız ? klomenle gebe kalamayınca aşılamayamı geçtiniz kızlar biri cevap versin bana ya kafamçokkarıştı valla kafam karıştı
Bide ben birbuçuk sene kadar önce düşük yaptıgım için tüplerini açık kabul ediyoruz ve eşinden sperm tahlili istemiyoruz dedi acaba doğrumu yapıyoruz CADIARZU
merhaba kızlar.ben cumartesı test yaptırdım.kan testi.0,5 cıktı.11. gunumde yaptırdım.yanı anlıcanız bende yok bırsey bu ayda((3 tane yumurtam vardı cok umutlanmıstım.artık adet olmayı beklıyorum.sanırım yarın olurum.moralım cok bozuk bu yuzden ((( barı 3 5 gıbı bır deger cıksaydı adet olana kadar bır umudum daha kalmıs olacaktı.ama 0,5 sıfır yanı benımde umutlar bıttı.esımın morali cok bozuldu. o kesın bu ay olur dıyordu.hatta soledım olmadı dıye ınanmadı.saka yapıyorsun bence sen dedı.yok dedım sana saka yapmak ıcın neler vermezdım dıyorum ama hala sole hadı kac dıyor ((baya bır zorladı sonra ınandı.com moralı bozuldu.benı tesellı ettı falan ama onun daha cok ıhtıyacı vardı sanırım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?