klomen etkısını ılac ıcmesende bırkac ay gosterıyorr sonrakı asamada asılama gobekten ıgne yapılıyor etkılı bı yontem dıye bılıyorum merak etme nasılsa hamıle kalabılıyormussun
bende klomen tedavisi oluyorum 3 ay kullandım bu ay 2 yumurta oldu hemen aşılama denedik sonucu göremiyoz henüz bekliyoruz. ama benimde tüp filmi çekmedi 6 ay deneriz bebek olmazsa tüp filmi çekeriz dedi.hatta tüp bebeğe yönlendiririm dedi.bu ilaçlarda çok uzun kullanılmıyormuş,klomenin etkisi devam etse bile bir ay önceki kullandığın ilaç ne kada etkili olabilr.ben günde 3 kez kullanmama rağmen bu ay 2 yumurta olmuş,yinede az dedi, doktorumun beklediği 3-4 yumurta olmalıki aşılama yapalım diyodu ama 2 taneyle yaptık.hayırlısıyla tutar inşallah .
doktorum çok tatlı bir bayan.erkek doktora gitmeye çok çekiniyorum zaten doktor değiştirmek zorunda kalmam.
canım kaçıncı gününde test yaptın,ben bu ay senin olur diye düşünmüştüm,acaba erkenmi test yaptın..bide hazır 3 tane yumurta olursa aşılama denesen daha fazla şansın olur belki
klo yüzünden 2 tane kistim olmuş daha 12.günümde 25 mm di iğne yapılmadı çatlamamışda bu ay kontrol hapı verdi onu kullanıcam adet ol gel dedi dediki demekki kendiliğinden çatlamıyo yumurtan bundan sonra iğneyle devam edicez kızlar ilaç yüzündenmi çatlamıyo yoksa normaldede mi çatlamıyo yani birde yumurtan 20 yada 22 mm olunca iğne olucaksın dedi çok büyük değilmi bu boyut
klo yüzünden 2 tane kistim olmuş daha 12.günümde 25 mm di iğne yapılmadı çatlamamışda bu ay kontrol hapı verdi onu kullanıcam adet ol gel dedi dediki demekki kendiliğinden çatlamıyo yumurtan bundan sonra iğneyle devam edicez kızlar ilaç yüzündenmi çatlamıyo yoksa normaldede mi çatlamıyo yani birde yumurtan 20 yada 22 mm olunca iğne olucaksın dedi çok büyük değilmi bu boyut
slm kızlar ben sabah test yaptım tek çizgiyi görünce gönül rahatlığıyla gittim sporakaydirigubbakcemile2
artık rahim filmi beni bekler bu ay
sevdacım büyük geçmişler olsun Allahım şifalar versin inş.
revnada 2 aylık olmuş bugün sağlıklı uzun ömürlü olsun inş.
umutlum karşılaşamadık senle
çok ihmal ettin bizi kızıoruz bakkkkklava:
yeni tedavin sana uğurlu gelir inş. canımm
Geçmiş olsun Canım. Diş ağrısı çok kötü oluyor evet katılıyorum sana. İnşallah tedavin başarılı olur Canım.. Rabbim yüzünü güldürür inşallah. opuyorumnanaktanselam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım ben bikaçgündür yoktum yine dişim ağrıyordu dolgu yaptırmıştım çok ağrım oldu hayatım kaydı resmen çok şükür ağrım sızım geçti gözümün önü açıldı dişçi serüvenimde bittiğine göre kırmızıları görmeyi bekliyorum artık doktora başlıyacaz aylar sonra çok heyecanlıyım inş. en kısa zamanda güzel sonuç alırım ...
Selam kızlar. Neler var burda bi bakiim dedim. Umarım herkes iyidir. Uzun zaman oldu gelmeyeli, özledim sizi bee Şeniz
Ben bu ay tedaviye başlayacağım inşallah. Yarın doktora gidecem. Ama ne ilaç vereceğini bilmiyorum. Adetinin 5. günü gel demişti.
Geçmiş olsun Canım. Diş ağrısı çok kötü oluyor evet katılıyorum sana. İnşallah tedavin başarılı olur Canım.. Rabbim yüzünü güldürür inşallah. opuyorumnanaktan
slm kızlarr gunlerdır sayfaya gıremıyordum meger tasınmıssınızzz ancak bulabıldımmm
ben ve kızım ıyıyız kızım yarın 2 aylık oluyorrr dr kontrolumuz varr asılarını olacakkk
esım yurtdısına gıttı yıne 15 gun yok kızımla basbasa kalıyoruzzz
epeydır gıremedım topıge esım cok rahatsız safrakesesınde tas varmıss dr apar topar amelıyat dedı kucagımda cocukla hastane koselerınde kaldıkk sasırdık ne yapsak seyahatı olunca amelıyatı erteledık o halde yola gıttı 22 saat ucus yolculugu vardı sımdı konustum cok sukur ınmıs aklım onda hep cok endıselıyım yabancı ulke hastalansa ne yapar ne eder dıye sureklı dua edıyorum valla( 10 kasımda amelıyat olacak enıstem yapacak ablamın kocası
Hiç bir değişiklik yok Canım. Geçen ay kullandığım Adet düzenleyiciyi bırakmıştım, adetim gecikti hemen. Yan etkileri çok fazla diye kullanmayayım demiştim. 47. günde Adet görünce tekrar başladım.teşekkür ederim canımm çok şükür geçti ağrım....tedaviyede bakalım başlıcaz inş. dediğin gibi güzel haber alırım...sen neler yapıyorsun zeynocum varmı bir değişiklik gelişme sende...
yumurta 20 mm olunca iğne veriyo doktor.Beim 24 mm olmuştu yine de 2 gün sonra vurulum iğneyi.
merhaba arkadaslar benım bugun ıgneden sonrakı 9. gunum valla test yapmak ıcın 14 . gunu beklıom bakalım hayırlısı ama cokk fena sancılarım oldu ptesı ve dun butun gun asıgımda batmlar kıvrandım resmen bıde belımden vurdu agrı
ınsallah kotu bısey yoktur dıyorum suan sadece
canım benım de 11. gun 4 yumurtam 14-15 mm di
1 yjmurtam 23 mm tu doktor hemen bugun ogne ol dedı oldum ptesı ve pers gunu catlamıstı yumurtam yanı 23 ken bıle catladı demekkı 20-22 buyuk sayılmaz
gunaydın kızlar
yazdıklarını tek tek okudum cok tesekkur ederım dün cvp yazamadım anaannemı dün kaybettık bugun cenazemız var Allahım kımseye yasatmasın kanser hastasıyı hastalıgını bılmıyodu cok cektı son gunlerınde( mekanın cennet olsun canım anaannem
benım küçük melegim yan yatıodu oyuden göremedık cınsıyetını yıne
dr pipi gördum sankı ama kesın degl yan yaatıo dedı yanı yıne ogrenemedık artık 1 ay sonra ya kaldı.s
hepınızı öpuyorum..lısteye aksam acak ekleyebılrım kızlar kusura bakmayın olurmu
Hiç bir değişiklik yok Canım. Geçen ay kullandığım Adet düzenleyiciyi bırakmıştım, adetim gecikti hemen. Yan etkileri çok fazla diye kullanmayayım demiştim. 47. günde Adet görünce tekrar başladım.
Hakkımızda hayırlısı olsun Canım. Ben inanıyorumki Bebişlerimiz hiç beklemediğimiz anda kapımızı çalacak.
Esemoşcum canım kendine iyi bak. Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah..Görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
Canım hayırlısı olsun. Rahim filmini de çektir iiçimiz iyice rahat etsin. benden ısrarla istemiyorlar gittiğim doktorlar. Vardır elbet bir bildikleri. Anladığım kadarıyla zayıflamaya karar vermişsin minnoşuum. Ben de bir ara karar verdim ama nolcek benim diyetimden, ikinci günü bozduum akannehir bundan sonra sizi hiçç ihmal etmeyecen gülüm. Ettiğim için de özür dilerim. Bi delilik ettim işte, siz affedin beni olumunekankayizsmileslm kızlar ben sabah test yaptım tek çizgiyi görünce gönül rahatlığıyla gittim sporakaydirigubbakcemile2
artık rahim filmi beni bekler bu ay
sevdacım büyük geçmişler olsun Allahım şifalar versin inş.
revnada 2 aylık olmuş bugün sağlıklı uzun ömürlü olsun inş.
umutlum karşılaşamadık senle
çok ihmal ettin bizi kızıoruz bakkkkklava:
yeni tedavin sana uğurlu gelir inş. canımm
hadi bakalım umutlummm bu yeni doktorun yeni umudun olsun inş. sana uğur getirir inş. hamiş haberini en kısa zamanda alırızx inşşşşşşşş:Saruboceq:bidahada bukadar özletme kendini tamam kafanı dinledin geldin bidaha gitmek yooooookkkkkkkkkklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?