Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

9 aydır bekliyorum bende ama sonuç her ay hüsran...en son eylül ayında olmak üzere 4 ay günde bir kez klomen kullandım ama sonuç yok..bişey soracağım..bu yumurtalıkların büyüme capına bakarken ultrasonla mı bakılıyor yoksa bildiğimiz muayenemi...süreç sıkıntılı olduğu için gitmeye korkuyorum..catlama ya da aynı şekilde..yardımcı olursanız sevinirim..

Neyse kızlar size doyum olmaz Ama birazdan okuldaN kocişim gelcek biras onla ilgilenim dimi ama Ben cıkıyom yarın insallah okurum yazdıklarınızı by

Son düzenleme:

canını sıkma cnm öncelikle ins en kısa zamanda olur bebişin.evet yumurtaların boyutuna vajinal ultrasonla bakılıyor çatlama da aynı sekilde.Sen 4 kez kullanmısın klomen dr un sölemedimi kaç ml olduğunu Süreç sıkıntılı yalnız diilsin bizlerde aynı zorluklardan geçiyoruz ama dr takibi bence mutlaka gerekli erteleme hemen git doktora

ya haklısın aslında melekciğim doktorlarada cok takılmak istemiyorum bazen dıyorum çok sukur sorun sıkıntı yokk şimdilik bendede eşimdede buna ragmen olsun olsun diye gıdıyoruz aylardır acaba haşa Allahın işinemı karısıyoruz dıyorum:18: ayyy ne bılım ya herbişey dusunuyorum ısteee ne dogru ne yanlı bılemıyorum bakalım ama olmazsa bende doğal akısına bırakcam tabı esımı razı edersem ama olurrr ınsallahh Rabbım hepimize isteyen herkese hayırlı saglıklı sıhhatlı bebişler versınn
aminnn

saolasın canım benim...evet doktor söyleyemedi..cünki ankaradaydık..bayburt a taşındık..taşınma süreci felan derken gidemedim doktora..burdada doğru dürüst bakılabilirmi bilmiyorum..off..ama mecburen gideceğim artık...

Kızlar acillll cevap bekliyorummmmm...

Bugün araştırma hastanesine gittim.Daha önce 3 ay klomen kullandığımı söyledim.Eksik kalmış dedi.
Tekrar klomenle yumurta geliştikten sonra aşılama yapıcaz dedi.Bunu da 3 ay denicez .olmazsa Ondan sonra fsh iğneyle yumurta geliştiricez ve aşılama yapıcaz bunu da 2 kez denicez yine olmazsa tüp bebeke gönderiyoruz dedi.

Aranızda klomenden sonra aşılama yaptıran var mı????Kafam karıştı ben zaten 3 ay klomen kullandım ama doğal yolla olur diye bekledik.

selam bende bu ay beş gün boyunca sabah akşam klomen içtim.11.günümde doktora gidecem.çatlatma iğnesi verdi doktor.klomen bittikten sonra dört gün ilişki yok falan hiç bişey demedi doktor.birkere oldu bişey olurmu acaba ya.

olmaz merak etme zaten doktorun yönlendirir seni iğneden sonra

meraba arkadaşlar bundan önce bi kez daha yazmıştım bu foruma, en baştan itibaren yazılanlarınçoğunu okudum ve yalnız olmadığımı anladım.Ben kısaca hikayemi özetleyim; bende pcoluyum ve geçen yıl bebek yapmaya karar verdik günde 3 defa klomen+pregnly ve glukofen içerek ilk denememde 3 tane olgun yumoşum oldu veeee hamile kaldım...ama mutluluğum uzun sürmedi 10 haftalıkken kalp atışlarını duyamadık ve kürtaj oldum.Aradan 7 ay geçtikten sonra tekrar klomen kullanmaya başladım günde 3 tane fakat bu sefer tek yumurtam büyüdü neyse çat. iğnede oldum ama iğneden 19 gün sonra adet oldum.Bu ay günde 4 tane klomen içtim ama dün kontrolum vardı yine tek yumoş büyümüş cumartesi tekrar iğne olcam yani bu benim kürtajdan sonra ikinci klomen kullanışım ve çok tedirginim korkuyorum olmayacak diye sürekli kafama takıyorum

bugün kan testi yaptırdım 3.86 çıktı aşılamamın 8. günü kadın doğum uzmanı olmadığı için kesin ce
vermediler sizce pozitif olma ihtimali var mı

bugün kan testi yaptırdım 3.86 çıktı aşılamamın 8. günü kadın doğum uzmanı olmadığı için kesin ce

canım benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşlar burda aktarmıştı.çatlatma iğnesi kandaki değeri yüksek gösterebiliyormuş.bence biraz daha bekle adet gününde test yaptr.inşallah hamilesindir

canım benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşlar burda aktarmıştı.çatlatma iğnesi kandaki değeri yüksek gösterebiliyormuş.bence biraz daha bekle adet gününde test yaptr.inşallah hamilesindir

evet o arkadaşlardan biri de benim :))) geçen ay çok acı bi deneyim yaşadım saolsun dr ların hataları yüzünden (3 ayrı dr un)..çatlatma iğnelerinin içinde HCG hormonu var..iğne olduğumuzda 8-9 gün boyunca bünyemiz iğneden dolayı gebe görünüyor..yani gebelik testi pozitif çıkıyor..ancak iğneden 10 gün sonra kandaki değeri çok az kalıyor testi yanıltmıycak kadar yanii..ve bunu kadın doğum dr larının bi çoğu bilmiyor..sadece tüp bebek uzmanları biliyor..aman dikkat edin..

bişey daha var..tabi döllenme gününe göre değişiyo bu ama eğer çatlatma iğnesini gününde vurulduysanız (normal adet döngüsünün normal olması gereken bi gününde) kanda gebelik testi adete 3-5 gün kala belli oluyor..döllenme olduğu an değer 5 in üstüne çıkıyor rahime tutunma olduğunda ise 2 kat artarak gidiyo..yani illa adet gününüzü beklemenize gerek yok bence..beklemek daha iyi tabi ama mesela ben sabredemiyorum :)) eğer varsa zaten çıkar diye gidip 3-5 gün önce kanda baktırıyorum..

Son düzenleme:
aynı şekilde banada verdi ben bugün çatşlatma iğneside vuruldum hayırlısı inşş

benim bildiğim kadarıyla sende cok önemli bi problem yoksa drlar normal yolla deniyolarmesela benim sadece yumrtlalrım biraz naslı tembel calışıyolar ama esinde bi problem varsa tübbebek öneriyolar mesela benim serophene ile yumoslar büyüyo ama 15 mm kalıyolar şimdi dr yumosları iğne ile büyütücek ama biz gene normal yolla deniycez senin drn cok hızlı ilerliyo sen iyisimi baska birine daha görün

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
142.EXORCİST_TREX................................. ............................serophene
143.SMALLANGEL.................................... ..............................AŞILAMA
144.MASAL800...................................... ...............................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

ÖZLEMNİSANDOĞAN........................9 OCAK
CESU..........................................11 OCAK
İLKNURR1984....................... .......12 OCAK
BERRANUR...................................13 OCAK
FATMA1986.................................14 OCAK
SERSELO.....................................14 OCAK
TARİORONAR................................14 OCAK
BELGİSEL.....................................14 OCAK
G.ERKL........................................17 OCAK
KİDY...........................................18 OCAK
AKTASOZLEM................................19 OCAK
PAPATYA_020...............................20 OCAK
PRETTY9217.................................23 OCAK
CİMEKA........................................24 OCAK
EMRİVAKİ.....................................25 OCAK
ELFİDA1789..................................25 OCAK
FİLİZİM........................................26 OCAK
SEKERKİZ67..................................26 OCAK
EDANURLU....................................28 OCAK
TİİN............................................31 OCAK

...................................ŞUBAT AYI LİSTEMİZ..............................

HULYA_41....................................1 ŞUBAT
MELEK04......................................3 ŞUBAT
TOOBE.........................................4 ŞUBAT
ESEMOS...................................... 5 ŞUBAT
UMUTLU22....................................5 ŞUBAT
HAYKOLİK.....................................5 ŞUBAT
GİDA_PİNAR..................................8 ŞUBAT
FATMA0000.................................11 ŞUBAT

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

benım bugun 24.günüm 10gun önce ıgne vuruldu kan testı deılde normal gebelık testınde belli olurmu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…