9 aydır bekliyorum bende ama sonuç her ay hüsran...en son eylül ayında olmak üzere 4 ay günde bir kez klomen kullandım ama sonuç yok..bişey soracağım..bu yumurtalıkların büyüme capına bakarken ultrasonla mı bakılıyor yoksa bildiğimiz muayenemi...süreç sıkıntılı olduğu için gitmeye korkuyorum..catlama ya da aynı şekilde..yardımcı olursanız sevinirim..
sen bakma benim böyle filozof gibi konustugumakelin merhemi olsa kendi kafasına sürer ama mecburuz kafaya takmamaya gercekten moral cok etkiliyo Yesimcim bide sana bunu anlatayım benim en büyük ablamın 2 kızı vardı 3.yü düsündüler ondada pko var biz 3 kızkardesiz 3müzdede lanet olası pko var neyse uzatmiim drlar ablama senin cocugun olmaz yumurtalıklarını hep kist kaplamış dediler Ablam pkolu oldugu için 85 kgydi kiloverdi 65 e düstü o ay hamile kaldı dediğim gibi allah isteyince olur insanı ayakta tutan duadır birbirimize ve kendimize dua edlim
saolasın canım benim...evet doktor söyleyemedi..cünki ankaradaydık..bayburt a taşındık..taşınma süreci felan derken gidemedim doktora..burdada doğru dürüst bakılabilirmi bilmiyorum..off..ama mecburen gideceğim artık...canını sıkma cnm öncelikle ins en kısa zamanda olur bebişin.evet yumurtaların boyutuna vajinal ultrasonla bakılıyor çatlama da aynı sekilde.Sen 4 kez kullanmısın klomen dr un sölemedimi kaç ml olduğunuSüreç sıkıntılı yalnız diilsin bizlerde aynı zorluklardan geçiyoruz ama dr takibi bence mutlaka gerekli erteleme hemen git doktora
selam bende bu ay beş gün boyunca sabah akşam klomen içtim.11.günümde doktora gidecem.çatlatma iğnesi verdi doktor.klomen bittikten sonra dört gün ilişki yok falan hiç bişey demedi doktor.birkere oldu bişey olurmu acaba ya.
bugün kan testi yaptırdım 3.86 çıktı aşılamamın 8. günü kadın doğum uzmanı olmadığı için kesin ce
vermediler sizce pozitif olma ihtimali var mı
canım benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşlar burda aktarmıştı.çatlatma iğnesi kandaki değeri yüksek gösterebiliyormuş.bence biraz daha bekle adet gününde test yaptr.inşallah hamilesindir
aynı şekilde banada verdi ben bugün çatşlatma iğneside vuruldum hayırlısı inşşArkadaşlar merhaba,
Bugün adetimin 1. günü. Az önce dr.umu aradım.
Klomene 5. günü başlayacağımı, Sabah 1 Akşam 1 olarak 5 gün içeceğimi söyledi. Hap bitince 4 gün ilişki yok. Sonra gün aşırı ilişki dedi.
Siz de bu şekilde mi uyguluyorsunuz.
Kızlar acillll cevap bekliyorummmmm...
Bugün araştırma hastanesine gittim.Daha önce 3 ay klomen kullandığımı söyledim.Eksik kalmış dedi.
Tekrar klomenle yumurta geliştikten sonra aşılama yapıcaz dedi.Bunu da 3 ay denicez .olmazsa Ondan sonra fsh iğneyle yumurta geliştiricez ve aşılama yapıcaz bunu da 2 kez denicez yine olmazsa tüp bebeke gönderiyoruz dedi.
Aranızda klomenden sonra aşılama yaptıran var mı????Kafam karıştı ben zaten 3 ay klomen kullandım ama doğal yolla olur diye bekledik.
evet o arkadaşlardan biri de benim :))) geçen ay çok acı bi deneyim yaşadım saolsun dr ların hataları yüzünden (3 ayrı dr un)..çatlatma iğnelerinin içinde HCG hormonu var..iğne olduğumuzda 8-9 gün boyunca bünyemiz iğneden dolayı gebe görünüyor..yani gebelik testi pozitif çıkıyor..ancak iğneden 10 gün sonra kandaki değeri çok az kalıyor testi yanıltmıycak kadar yanii..ve bunu kadın doğum dr larının bi çoğu bilmiyor..sadece tüp bebek uzmanları biliyor..aman dikkat edin..
bişey daha var..tabi döllenme gününe göre değişiyo bu ama eğer çatlatma iğnesini gününde vurulduysanız (normal adet döngüsünün normal olması gereken bi gününde) kanda gebelik testi adete 3-5 gün kala belli oluyor..döllenme olduğu an değer 5 in üstüne çıkıyor rahime tutunma olduğunda ise 2 kat artarak gidiyo..yani illa adet gününüzü beklemenize gerek yok bence..beklemek daha iyi tabi ama mesela ben sabredemiyorum :)) eğer varsa zaten çıkar diye gidip 3-5 gün önce kanda baktırıyorum..
günaydın kızzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?