Haklısın.. Hepimiz zaman zaman yorulduğumuzu hissediyoruz.
Ama havlu atmak yok.
Amacımıza ulaşmak için burda hep birlikte birbirimize güç vererek yolumuza devam edeceğiz.
maş. ne güzel yazmışsın,
arkadaşa yazmışsın ama benim bile okurken kalbim ferahladı :81:
bende aklıma bişey takıldığında geçmiş sayfalara bakarım,çoğu kişinin
bebekleri kucaklarında şimdi
canım ya inşallh en kısa zamanda bizlerinde yüzü güler.
ben yeni katıldım aranıza ve ikinci kez klomen kullanmaya başlayacağım ilkinde 5 yumrtam büyüyünce iğne yapmadılar morale ve beni anlayan aynı dilden konuştuğum insanlara ihtiyacım var ::18:
hayır kkullanma sadece parol alabilrsin geçen ay bende senin gibiydim..geçmiş olsun.
Bende bu ay günde 1 sefer içtim klomen iğne vermedi kendisi çatlasın dedi.12.gün usg ye girdim iki taraftada yumurta oluşmuştu.12. 13. 14. Gün peş peşe ilişkide bulunduk..suya girmekten bi hal oldum artık
bende ilk defa yazıyom buraya bende 2 aYDIR SEROPHENE KULLANIYOM GECEN AY SAG TARAFTA 1 TANE 12MM YUMOŞ OLMUSTU BU AY DA SOL TARAFTA 3 TANE OLDU 11 12 13 MM DR BUGÜN TEKRAR CAGIRDI 13 MM BÜYÜMÜŞ 15 OLMUS TABİ YETERLİ DGL DR İĞNE VERMEDİBENİM HİKAYEM BÖYLE BU ARADA 7 AYLIK EVLİYİM 3 AYDIR TEDAVİ OLUYORUZ
Kızlar bişi sorcam adetin 14 . Günü yumosum 15 mm olmus bundan sonra büyürmü sizce :26:gerzek dr.a dedim iğne ver yok dedi zorlamanın anlamı yok aptal drbenim gibi 14 gün yumosu 15mm olupta iğne olan varmı kestane kebap acele cvp yarın cvplara bakcam ona göre
Bundan sonra iğneye baslıcaz hadi bakem hayırlısıBen cokmu gevezeyim ya
Melekçiğim aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. Aslına bakarsan günde 2 mm büyüdğünü söylüyorlar yumurtaların. O halde senin 2 gün sonrra yumurtan yeterli olgunluğa ulaşacak. Ben 3 doktora gittim. İki tanesi taa 17. güne kadar kontrol ediyorlardı büyüyüp büyümediğini. Bir tanesi de iğne vurulduğum halde baştan çok gelişti yumurtalar diye dozajı azalttı, ardından büyümediğini görünce üç tane daha iğne yaptırdı. Adetimin 15. günü de gelişmediler maalesef deyip adetü söktürücü verip gönderdi. 2 gün içinde çalışmalara başla bence. Ve bool bool çalış.Uğurlu listemize ekliyorum seni de. Hadi tekrar hayırlısı olsuun.
Kızlar bişi sorcam adetin 14 . Günü yumosum 15 mm olmus bundan sonra büyürmü sizce :26:gerzek dr.a dedim iğne ver yok dedi zorlamanın anlamı yok aptal drbenim gibi 14 gün yumosu 15mm olupta iğne olan varmı kestane kebap acele cvp yarın cvplara bakcam ona göre
sen yinede gün aşırı ilişkiye gir cnm insallah kendiliğinden çatlar yumurtan ve bebişin olur
arkadaslar doktordan geldim şimdik.Bugün adetin 10.günü bikaç tane yumurta vardı en büyüğü 15 ml.Cumartesi tekrar gel dedi çatlatma iğnesiyle beraber.Rahim duvarı 5 ml miş.Sanırım 7 ml olması gerekiomus bebeğin tutunabilmesi için.Onun içinde ilaç verdi vajinadan uygulanan fitil tarzı birşey.Cumartesi bakcak rahim duvarı,ve yumurtalar büyümüşse çatlatma iğnesi vurcak.2 gün ilişki yasak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?