bende 29 ocakta hastalanınca klomene baslıcam drum gunde 3 defa ısıceksın 14 gun gelıceksın demıstı fakat kac gun kullancagımı hatırlayamadım.yarında yolcuyum sız ka gun kullandınız
off stres oldum iyice haftaya 19u gibi adet günüm klomen-iğne derken şartlanmış gibiyım bu ay olsun diye beklemek ne zormuş heleki benım gıbı sabırsızlar için
normal aslında hepimiz bi ilaç içince dahi umutlanıyoz kendini sıkma bellimi olur belki göbişine bi melek konmustur
ben bişey anlatmak istiyom günde üç serophene kullandım ama ancak 14 . gün 15 mm olmuslardı dr dan sonra ablama oturmaya giittm oda 7 aylık hamile oda tedaviyle hamile kaldı 4 senelik evli neyse uzatmiim yumosum 13 mm di ablama anlattım üzülme dedi neyse sonra onun tedavisinden kalan gonalf iğnesi vardı atacağıma gel sana yapalım dedi tabi bende herseyi göze aldım yumoslarım solda oldugu için sol tarafa 150 ml göbegin altınada 150 ml iğne yaptıtoplam 1 günde 300 ml iğne yaptı ertesi gün dr giittim tabi dr bişi söylemedim benim 11 12 13 mm olan yumoşlar 121315 olmuşlardı neticede işe yaramadı ama anlatmak isyedim aman ha ben deliyim denedim ama siz dra sormada n yapmayın :76:canlar
Senin durumun çok normal Yeşimciğğim. Hepimiz her ay heyecanla bekliyoruz. Hele ki ilaç kullanınca illaki olacakmış gibi geliyor insana. Hatta ben adet olduğumda bile hamilelik belirtisi arardım.off stres oldum iyice haftaya 19u gibi adet günüm klomen-iğne derken şartlanmış gibiyım bu ay olsun diye beklemek ne zormuş heleki benım gıbı sabırsızlar için
ha şöyle yüzünüz gülsün yaoooo siz böyle ağlayıp sızladıkca yumosda gelişmiyo bebik varsada etkileniyo ne demişler umut fakirin ekmegi nekadan cok konustum ya yeni gelenler hep böyle gevezemidir acep
6 aylık evlıyken adet duzensızlıgınde olmuyor dıye dra gıttım klomen verdı sonra kontrole gıttım 17 olmus yumosum ve dr bısıler goruyorum hadı hayırlısı dedı eve geldım cok cok umıtlendım sevındım ve esımle bır kere bırlıkte olmustuk yumurtlama gunumde olcaktık tam dr gun verdıgı gun acıl tlf geldı babam komaya gırmıs bırlıkte olamadık memlekete gıttık.reglım 1 hafta gectı ama ben adet duzensızlıgıme verıyordum yengemın zoruyla gece test yaptık anında 2. Cızgı cıktı,allahım nasıp ederse sımdı 2.yı dusunuyoruz.ayrıca ben klomenın yanında ıgne vurulmamıstım
6 aylık evlıyken adet duzensızlıgınde olmuyor dıye dra gıttım klomen verdı sonra kontrole gıttım 17 olmus yumosum ve dr bısıler goruyorum hadı hayırlısı dedı eve geldım cok cok umıtlendım sevındım ve esımle bır kere bırlıkte olmustuk yumurtlama gunumde olcaktık tam dr gun verdıgı gun acıl tlf geldı babam komaya gırmıs bırlıkte olamadık memlekete gıttık.reglım 1 hafta gectı ama ben adet duzensızlıgıme verıyordum yengemın zoruyla gece test yaptık anında 2. Cızgı cıktı,allahım nasıp ederse sımdı 2.yı dusunuyoruz.ayrıca ben klomenın yanında ıgne vurulmamıstım
Valla Melekçiğim çok cesursun. Ben böyle birşeye cesaret edemezdim herhalde. Demek ki doktorların bi bildiği var ki belirli günler dışında ilaç uygalamıyor.
BEN HEP HAYAL KIRIKLIĞI YASADIĞIM İÇİN ARTIK HERSEYİ KENDİMDEN BEKLERİMDEDİM YA Bİ UMUT İŞTE BENDE BU AY İĞNEYE BASLICAM İNSALLAH
bu ilaclarin ikisinide kullanan birisiyim gonopeni iyinesiyle birlikte kullandim ama bebek sahibi olamadim cunku yanlis tedavi maduruydum hemen korkutmayim sizi ben ilaclari biraktiktan uc ay sonra hamile kaldim simdi iki oglum var
soleki ben tedavi icin gittigimde 18 yasimdaydim ve catlama olmadigindan tembellik dedi doktor 2sabah 2aksam 4gun gonopeni kullandim 5.gun ignesini vuruldum ama saglik ocagindan eve gelene dek icimde resmen firtina basladi kasiklarimda muthis bi sanci kendimi 1saat icinde acilde buldum ultrasona alan doktor tedaviyi uygulayana sok oldu bu doktorlukmu yaa dedi eger zamaninda gelmeyip kanamaniz baslasaydi ya sizi yada tuplerinizi kurtaramaya bilirdik dedi henuz 18 yasindasiniz yeterli doz sabah yarim aksam yarimken nasil bole tedavi vermisler bu ne vicdan dedi
halbuki gittigim doktar cok ehli ve tecrubeliydi nasil bole bi duruma dusurmustu beni inanamadim ilaclari biraktim iki ay dogum konrol hapi kullandim ve iliski kesinlikle yasakti 2 ay yattak istirihati verdi anca duzeldim ondanda 1ay sonra hamile kaldim
bu da benim hikayem sizi korkutmk degil niyetim ancak cok dikkatli olun
Arkadaşlar...
Benim dr. 5.gün klomen başla günde 2 defa 5 gün iç demişti yaa..
Şimdi bu 5 günden sonra mı gün aşırı ilişki olması lazım...
Ben hala netleştiremedim bu durumu.
Benim dr. ilaç bittikten sonra 4 gün ilişki yasak sonra gün aşırı demişti.
Lütfen bir akıl verin bana.
konuş konuş güzel konusuyosun:81: Kaç gundur buraya takıldım resmen benle aynı sıkıntıları yaşayıpta maşallah çok güçlü arkadasları görünce moral buluyorum buradaIyiki varsınızzz:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?