Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende 29 ocakta hastalanınca klomene baslıcam drum gunde 3 defa ısıceksın 14 gun gelıceksın demıstı fakat kac gun kullancagımı hatırlayamadım.yarında yolcuyum sız ka gun kullandınız

ben serophene günde 3 tane içtim adetin besinci günü basladım 5 gün içtim 12. günü kontrole giittm

Son düzenleme:
off stres oldum iyice haftaya 19u gibi adet günüm klomen-iğne derken şartlanmış gibiyım bu ay olsun diye beklemek ne zormuş heleki benım gıbı sabırsızlar için

off stres oldum iyice haftaya 19u gibi adet günüm klomen-iğne derken şartlanmış gibiyım bu ay olsun diye beklemek ne zormuş heleki benım gıbı sabırsızlar için

normal aslında hepimiz bi ilaç içince dahi umutlanıyoz kendini sıkma bellimi olur belki göbişine bi melek konmustur

ha şöyle yüzünüz gülsün ya oooo siz böyle ağlayıp sızladıkca yumosda gelişmiyo bebik varsada etkileniyo ne demişler umut fakirin ekmegi nekadan cok konustum ya yeni gelenler hep böyle gevezemidir acep

Valla Melekçiğim çok cesursun. Ben böyle birşeye cesaret edemezdim herhalde. Demek ki doktorların bi bildiği var ki belirli günler dışında ilaç uygalamıyor.
Senin durumun çok normal Yeşimciğğim. Hepimiz her ay heyecanla bekliyoruz. Hele ki ilaç kullanınca illaki olacakmış gibi geliyor insana. Hatta ben adet olduğumda bile hamilelik belirtisi arardım. İnşallah sizler çook beklemeden kavuşursunuz yavrularınıza.

Arkadaşlar...
Benim dr. 5.gün klomen başla günde 2 defa 5 gün iç demişti yaa..
Şimdi bu 5 günden sonra mı gün aşırı ilişki olması lazım...
Ben hala netleştiremedim bu durumu.
Benim dr. ilaç bittikten sonra 4 gün ilişki yasak sonra gün aşırı demişti.
Lütfen bir akıl verin bana.

6 aylık evlıyken adet duzensızlıgınde olmuyor dıye dra gıttım klomen verdı sonra kontrole gıttım 17 olmus yumosum ve dr bısıler goruyorum hadı hayırlısı dedı eve geldım cok cok umıtlendım sevındım ve esımle bır kere bırlıkte olmustuk yumurtlama gunumde olcaktık tam dr gun verdıgı gun acıl tlf geldı babam komaya gırmıs bırlıkte olamadık memlekete gıttık.reglım 1 hafta gectı ama ben adet duzensızlıgıme verıyordum yengemın zoruyla gece test yaptık anında 2. Cızgı cıktı,allahım nasıp ederse sımdı 2.yı dusunuyoruz.ayrıca ben klomenın yanında ıgne vurulmamıstım

ben bebikimin ne zaman gelcegini yada olacagını bilsem keyfime bakarım kocişimle günümü gün ederim ama malesef ALLAHtan baska kimse bilemez o isteyince drların haddine mi düşmüş hamile bırakmak o doktorlarında dru bizide gör ALLAHIM haketmeyene verme lütfen

ha şöyle yüzünüz gülsün ya oooo siz böyle ağlayıp sızladıkca yumosda gelişmiyo bebik varsada etkileniyo ne demişler umut fakirin ekmegi nekadan cok konustum ya yeni gelenler hep böyle gevezemidir acep

konuş konuş güzel konusuyosun:81: kaç gundur buraya takıldım resmen benle aynı sıkıntıları yaşayıpta maşallah çok güçlü arkadasları görünce moral buluyorum burada iyiki varsınızzz:81:

ne güüzel bi tane varmış bizede bırak kıısssaka saka bak ALLAH VERİNCE VERİYO YUMURTAYA CATLAMAYA BAKMIYO

ne güüzel bi tane varmış bizede bırak kıısssaka saka bak ALLAH VERİNCE VERİYO YUMURTAYA CATLAMAYA BAKMIYO İNSALLAH OLUR

Senin durumun çok normal Yeşimciğğim. Hepimiz her ay heyecanla bekliyoruz. Hele ki ilaç kullanınca illaki olacakmış gibi geliyor insana. Hatta ben adet olduğumda bile hamilelik belirtisi arardım. İnşallah sizler çook beklemeden kavuşursunuz yavrularınıza.[/QUOTE]

evet dıyorum ya sartlandım olcam dıye beklıyorum sımdı 2 ay öncede rahım fılmı cekılmıstım o fılmden sonra hamıle kalma olasılıgı cok yuksek oluyormus dıye okumustm bır hafta erken adet oldum fılmden sonra kuruyorum kafamda hamıle kaldımda düşük falanmı oluyorum dıye doktora koştum hemen düşükse ona bıle sevınecem nerdeyse hamıle kalabılıyorum dıye 1haftada olmazmıs öle düşük falan dedı doktor bende gerısın gerı eve donmustum

Rabbım ol diyince oluyor işte darısı basımıza ınsalllah

bu ilaclarin ikisinide kullanan birisiyim gonopeni iyinesiyle birlikte kullandim ama bebek sahibi olamadim cunku yanlis tedavi maduruydum hemen korkutmayim sizi ben ilaclari biraktiktan uc ay sonra hamile kaldim simdi iki oglum var
soleki ben tedavi icin gittigimde 18 yasimdaydim ve catlama olmadigindan tembellik dedi doktor 2sabah 2aksam 4gun gonopeni kullandim 5.gun ignesini vuruldum ama saglik ocagindan eve gelene dek icimde resmen firtina basladi kasiklarimda muthis bi sanci kendimi 1saat icinde acilde buldum ultrasona alan doktor tedaviyi uygulayana sok oldu bu doktorlukmu yaa dedi eger zamaninda gelmeyip kanamaniz baslasaydi ya sizi yada tuplerinizi kurtaramaya bilirdik dedi henuz 18 yasindasiniz yeterli doz sabah yarim aksam yarimken nasil bole tedavi vermisler bu ne vicdan dedi
halbuki gittigim doktar cok ehli ve tecrubeliydi nasil bole bi duruma dusurmustu beni inanamadim ilaclari biraktim iki ay dogum konrol hapi kullandim ve iliski kesinlikle yasakti 2 ay yattak istirihati verdi anca duzeldim ondanda 1ay sonra hamile kaldim
bu da benim hikayem sizi korkutmk degil niyetim ancak cok dikkatli olun

bu arada ilac klomende olabilir aradan 5yil gectigi icin ve ikisinide kullandigimda hangisini igneyle kullandim tam hatirlamiyorum ama digerlerinden kesinlikle eminim

böyle bı hatayı cok sukurkı hasarsız atlatmıssınız Allah size çoçuklarınıza saglık sıhhat versın
bende kac gundur eger bu ayda olmazsa doktora gıtmemeyı dusunuyorum Rabbım ne zmn nasıp ederse o zaman olacak zaten dıyorum ama bılmıyorum dogrumu dusunuyorum:18:

evet 5 günden sonra gün asırı bence 4 gün ilişki yasağı en verimli günlerde yanlıs gibi geldi ama sen gün asırı çalıs cnm nolur nolmaz dimi

sen bakma benim böyle filozof gibi konustugumakelin merhemi olsa kendi kafasına sürerama mecburuz kafaya takmamaya gercekten moral cok etkiliyo Yesimcim bide sana bunu anlatayım benim en büyük ablamın 2 kızı vardı 3.yü düsündüler ondada pko var biz 3 kızkardesiz 3müzdede lanet olası pko var neyse uzatmiim drlar ablama senin cocugun olmaz yumurtalıklarını hep kist kaplamış dediler Ablam pkolu oldugu için 85 kgydi kiloverdi 65 e düstü o ay hamile kaldı dediğim gibi allah isteyince olur insanı ayakta tutan duadır birbirimize ve kendimize dua edlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…