Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

herkezler kaçmış.canım çatlama iğnesi olduktan sonra ilişki nezaman oluyo?bide kaç mm iken vurdu iğneyi?bende bugün yada yarın olacam sanırım.inşallah tutunmuştur bebeğin.

canım bana iğneyi olduğum gün dahil üç gün üst üste olcak demişti. benimkini tahmini hesapladı doktor sanırım 19 mm de falan vurdum tekrar kontrol bayrama denk geldiği için tekrar gidemeden iğnemi yaptım kendimm

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutmuştur.bakalım sabredip görcez :)

Bugün çatlatma iğnemden sonraki 15. gün. Test yapsam çıkar mı acaba? doktorum 31 ine kadar bekleyelim dedi ama çok merak ediyorm. Kasıklarım ve belimde de çok ağrı var birkaç gündür.

Bugün çatlatma iğnemden sonraki 15. gün. Test yapsam çıkar mı acaba? doktorum 31 ine kadar bekleyelim dedi ama çok merak ediyorm. Kasıklarım ve belimde de çok ağrı var birkaç gündür.

canım test yapsan çıkar.ben iğneden sonraki 15.gün hastalanmıştım.sen yarın sabaha kadar hastalanmazsan test yap inşallah olumlu sonuç alırsın.sanırım ilk iğnen.

Evet ilk iğnem, BAT da 28-29 Ağt, cesaret edemiyorum bir türlü. Olmazsa yarın yapim, hayal kırıklığı olmaz inşallah.

inşallah canım olumlu sonuç alırsın yüreğini ferah tut.eğer olmazsada üzülme ilkinde olmazsa 2. de olma ihtimali çok yüksekmiş.ama inşallah gerek kalmaz senin.canım iğneden sonra ilişki saati için doktor bişi dedimi?ben çarşamba günü iğne olcam bi aksilik olmazsa.

Hayırlısı, beklemedeyiz canım 36 saat sonrasına ayarla dedi. 12 ağt iğne oldum, 13 ağt (36 saat sonra) ilişki oldu 14 ağt doktora gittim. yumurtalar çatlamış, bugün de birlikte olun sonra karışmıyorum dedi.

anladım hadi bakalım oldu galiba içime öle bi his doğdu sen bizi sevindircen inşallah.bende 36 saat ve ertesi günü yapmayı planlıyom ama doktor ne dicek bilmiyom çarşamba günü söyler artık.ama doktorun güzel ilgilenmiş demekki iğneden sonrada çağırılıyo çatlamışmı diye bakmak için bakalım bizimki ne dicek hakkımızda hayırlısı.

Umarım öyledir doktorumdan memnunum, sağolsun ilgileniyor, hızlıca ve net bi şekilde de herşeyi anlatıyo sonra paket :)

Umarım öyledir doktorumdan memnunum, sağolsun ilgileniyor, hızlıca ve net bi şekilde de herşeyi anlatıyo sonra paket :)

sen sorularına cevap alda aman muhabbet etmesine gerek yok canım yada pohpohlamasına işini iyi yapsın iyi sonuçlar versin inşallah.

kızlar iğne olup da yumurtası çatlamayan var mı?

valla canım ilk iğnemi geçen ay oldum ama iğneden sonra kontrole gitmediğim için hemen çatladımı bilmiyorum ama 15.gün hasta oldum demekki çatladı.bu hafta gene iğne olcam ama bu sefer iğneden sonra kontrole gitcem çatlamışmı diye.hayırdır canım senin sorunun ne iğneye rağmen çatlamıyolarmı yoksa çatlamıcak diye mi korkuyon benim gibi:) bana doktorun iğnelere rağmen çatlamazsa 2-3 denemeden sonra tüp bebek yapılıyo demişti.ama saçma değilmi aşılama yapılması gerek.bilemedimki.

ramazandan önceki ay klomensiz takip yaptı dr, güzel büyüyünce de iğne yapalım fırsat kaçmasın dedi, ama iğneye rağmen çatlamadı. bir kez de başka dr.da klomen düşük dozda kullandıktan sonra iğne yapıldı o zaman da 3 yumurtanın sadece 1 tanesi çatlamıştı. bu ay klomeni günde 2 tane olarak içiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla gebe kalırım bugün 3.klomen günü...
tüp bebeğe ne olursa olsun koşa koşa gidilmeme taraftarıyım, biraz oluruna bırakmakta fayda var :)

çatlar canım çatlar inşallah sen fazla takma kafaya güzelce büyüsünler sonrada iğne sonrada ilişki hayırlısıyla gelecek bizim bebeişler.doğrusu 2 yılı devirdim hala gelmedi ama demekki biraz nazlı olacak:)

sıkıntıları biz çekelim nazı onlar yapsın :) annelik işte :)

sıkıntıları biz çekelim nazı onlar yapsın :) annelik işte :)

aynen öle canım ama vakti zamanı var uygun zamanı bekliyor rabbim biliyorum da yaş da 29 olcak hayırlısıyla olsa.önümüzdeki ay tam doğum günümde hasta olma tarihim ama inşallah olmam ve rabbim hediyemizi göndermiş olur.

28imin tam ortasındayım ben de :) inşallah hediyen gelir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…