Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bu arada evet bu ay yumurtam 24 ve 26 mm di..progesteronum da 19 . günde 40 çıktı..

bu işler belli olmaz..gebelik belirtileri adet belirtileriyle karışabiliyo..bu ay düzenli yumurtladıysan iğne falan vurulduysan (çatlatma iğnesi) adete 5 gün kala kanda gebeliğe baktırabilirsin..dr bana da daha belli olmaz demişti..olmaz dediği gün değerim 25 ti..ben bel ağrımdan hissettim hamileliliğimi..çünkü hi çağrım olmaz..normalde hiç oturan bi insan değilim hep ayaktayım yinede belim ağrımazdı..1 haftadır bel ağrısından ölüyodum..akıntıya dikkat edin kireç beyazı akıntı oluyo vajina girişinden bile belli oluyo bu..

cvbın için çok teşekkür benim pregesteron 16 çıktı malesef sanırım değilim

cvbın için çok teşekkür benim pregesteron 16 çıktı malesef sanırım değilim

canım öyle düşünme..benim progesteronum 2 yumurta çatladığı için 40 çıktı...40 ı 2 ye bölsen yumurta başına 20 düşer..bide benim yumurtalar çok büyüktü..onunda etkisi vardır progesteron yüksekliğinde..sen yazdığım belirtiler sende var mı ona bak..ama bazen belirti bile hissetmiyosun..yani üzülme şimdiden..çok merak ediyosan kan testi yaptır..idrarda gebelik daha çıkmaz..betahcg kanda 100 ün üzerine çıktığı an idrara geçiyor..idrara testi o zaman pozitif çıkıyor..mesela benim bugün 70 ya değerim..idrar testi yapsam negatif çıkcaktı..o yüzden üzülme şimdiden..ayrıca progesteronun hamilelikle alakası yok..benim geçen ayda 27 idi hiçbişey olmamıştı..

2 yumurta çatladığı zamn pregesteronun yükseldiğini bilmiyordum.akıntı var beyaz ama önceki aylardada vrdı göğüste çok sızı acı var oda klomen kullandığım her ay oldu.moral verdiğin için sağol...

selam arkadaşlar forumu okuyunca tek bir şey de takıldım kimileri 3. kimileri 5. gün başlıyor bu ilaca acaba dr. lar period uzunluğuna göre mi tedavi gününe karar veriyorlar ?

benımde klomenden sonra iki yumurtam gelişmiş doktorun dediğine göre iğnede oldu ama bilmiyorum artık catladımı :18: 3-4 gun önce sol kasıgın agrıyodu kramp gıbı batıyodu sankı şimdide göğüs uclarım acıyo akıntım oldukca var ama beyaz deıl normalde adetıme 5 gun var ama bu ayda adet olcam galıba korkuyorum test yapmaktanda deilsemde simdiden ögrenmeyeyım en ıısı beklıyım:18:

selam arkadaşlar forumu okuyunca tek bir şey de takıldım kimileri 3. kimileri 5. gün başlıyor bu ilaca acaba dr. lar period uzunluğuna göre mi tedavi gününe karar veriyorlar ?

ben 41 günde filan olyordum 4. gün klomene başlıyorum.şimdi çok düzenli tan 31 günde olyor.bence farketmiyor ben bi kere unuttum doktor 5. gün başla o zamn dedi...

arkadaşlar bende klomene başladım bugün ilk defa. bismillah deyip içtim hapımı. haftaya cuma ise kontrolum var. herşeyin hayırlısını Rabbimden istiyorum en başta. yanlız midemde bi rahatsızlık var ya haptan deildir umarım. benide listeye alırmısınız? sat:11 ocak...[/SIZE]

benide listeye alın arkadaslar. beklenmeyen adet tarihim 2 şubat klomen ve catlatma iğnesi kullandım. ilk ayım

bu arada hamile olan arkadasım Allah tamamına erdirsin bizede dua et olurmu?

günaydın kızlar bugün 3te doktora gideceğim.. bakalım ne olmuş.. adetimin 23. günü bugün artık büyüse de büyümese de birşey değişmez. yumurtlama geç olabilir,sanırım bendeki sorun bu..ama dölleme dönemi geldiğinde de adet olmuş olacağım.. neyse... ben çok kiloluyum ya.. kilo versem herşey düzelecek.. pcoslar ne zaman ideal kiloya inse hamile kalıyor.. en azından benim çevremde hep böyle oldu. şimdi diyet ve sporla uğraşıyorum.. bakalım artık...

tmm maddi olarak hepimiz uğraşıyoruz ama bu işin birde manevi yönü var değilmi? yani bu kadar uğraştımyazdım kimse görmedimi acaba :))))

bugün dr a gittim adetimin 12.günü,yumurtam 19 ml,rahim duvarı 7 ml yarın sabah çatlatma iğnemi vurdurcam

Son düzenleme:
tmm maddi olarak hepimiz uğraşıyoruz ama bu işin birde manevi yönü var değilmi? yani bu kadar uğraştımyazdım kimse görmedimi acaba :))))
canım paylaşımın cok güzel..katılıyorum tabiki işin manevi boyutu var..bizler tıbbın bize sunduğu imkanlardan yararlanıyor üstümüze düşeni yapıyoruz..sebepleri yerine getirmeye calışıyoruz yani..tabiki takdir Rabbimin..O "OL "demedikten sonra kim hangi kuvvet yerine getirebilirki dileğimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…