ESOMOS arkadaşım tebriğin için tşk ler..
kidy seninle adet günümüz geçen ayda bu ayda aynı gündü..benim 2 gün önce teste gittiğimde aşırı bel ağrım vardı..ve akıntım vardı bembeyaz..ordan anladım..10 günden fazla zamandır kireç beyazı kıvamlı akıntım var..bu hamileliğin en önemli belirtisi arkadaşlar..önce buna dikkat edin..ben çok acıkıyordum bide bu bel ağrısı başladığı günlerde..o kadar ki yemek yiyodum 2 saat sonra midem kıyılıyodu tekrar akşam yemeği gibi oturup aşırı derecede yemek yiyodum 2.defa..hala da öyle..göğüslerimde hiçbişey hissetmiyorum ben..bayanlar genelde göğüslerde acı renk değişikliği vb den anlarlar ama bende olmadı..bulantım da yok baş dönmem de yok..hafif kasık ağrım vardı özellikle sol tarafta o geçti gibi bu ara..kasığımda arada batma oluyo..bugün sabah mesela kasığım bi zonkladı ta kafamda hissettim zonklamayı..dediğim gibi akıntıya dikkat edin..akıntı bembeyaz olcak..
benim daha adetime 5 gün var ,deli gibi bir ağrı var karnımda, doktoru aradım öğlen 1 hafta daha bekle dedi o zaman kesin belli olur dedi.önce umutlandım sonrada doktor zaten 1 hafta içinde adet olur ben söylemeyim diye mi düşündü acaba.
kidy seninle adet günümüz geçen ayda bu ayda aynı gündü..benim 2 gün önce teste gittiğimde aşırı bel ağrım vardı..ve akıntım vardı bembeyaz..ordan anladım..10 günden fazla zamandır kireç beyazı kıvamlı akıntım var..bu hamileliğin en önemli belirtisi arkadaşlar..önce buna dikkat edin..ben çok acıkıyordum bide bu bel ağrısı başladığı günlerde..o kadar ki yemek yiyodum 2 saat sonra midem kıyılıyodu tekrar akşam yemeği gibi oturup aşırı derecede yemek yiyodum 2.defa..hala da öyle..göğüslerimde hiçbişey hissetmiyorum ben..bayanlar genelde göğüslerde acı renk değişikliği vb den anlarlar ama bende olmadı..bulantım da yok baş dönmem de yok..hafif kasık ağrım vardı özellikle sol tarafta o geçti gibi bu ara..kasığımda arada batma oluyo..bugün sabah mesela kasığım bi zonkladı ta kafamda hissettim zonklamayı..dediğim gibi akıntıya dikkat edin..akıntı bembeyaz olcak..
bu arada evet yumurtam bu ay 24 ve 26 mm di..progesteronum da 19.günde 40 tı..idrar testi yapmadım..çünkü çıkmaz..idrar testi adet gecikince çıkar..kan adete 5 gün kala çıkıyo..benim 5 gün kala 25 di..bugün 70 oldu..belli oluyo yani..bu ay 25 çıktığı günü geçen ayla karşılaştırdım o gün değerim 4 müş...hamile değildim o zaman zaten..
cnmmm tebrikler cok duygulandım ve mutlu oldumAllahım tamamına erdirsin vee mis kokulunu hemencecik kucağına al tebrikler tebriklerrr
cvbın için çok teşekkür benim pregesteron 16 çıktı malesef sanırım değilim
canım öyle düşünme..benim progesteronum 2 yumurta çatladığı için 40 çıktı...40 ı 2 ye bölsen yumurta başına 20 düşer..bide benim yumurtalar çok büyüktü..onunda etkisi vardır progesteron yüksekliğinde..sen yazdığım belirtiler sende var mı ona bak..ama bazen belirti bile hissetmiyosun..yani üzülme şimdiden..çok merak ediyosan kan testi yaptır..idrarda gebelik daha çıkmaz..betahcg kanda 100 ün üzerine çıktığı an idrara geçiyor..idrara testi o zaman pozitif çıkıyor..mesela benim bugün 70 ya değerim..idrar testi yapsam negatif çıkcaktı..o yüzden üzülme şimdiden..ayrıca progesteronun hamilelikle alakası yok..benim geçen ayda 27 idi hiçbişey olmamıştı..
bu arada evet yumurtam bu ay 24 ve 26 mm di..progesteronum da 19.günde 40 tı..idrar testi yapmadım..çünkü çıkmaz..idrar testi adet gecikince çıkar..kan adete 5 gün kala çıkıyo..benim 5 gün kala 25 di..bugün 70 oldu..belli oluyo yani..bu ay 25 çıktığı günü geçen ayla karşılaştırdım o gün değerim 4 müş...hamile değildim o zaman zaten..
selam arkadaşlar forumu okuyunca tek bir şey de takıldım kimileri 3. kimileri 5. gün başlıyor bu ilaca acaba dr. lar period uzunluğuna göre mi tedavi gününe karar veriyorlar ?
kızlar elime bi kitap geçti adı "her anneye lazım " adı bu ama bunun içinde yok yok yani. çocuğu olmayan için reçeteler maddi manevi. hamilelik esnasında okunacak dualar süreler, yenecek şeyler, bitkisel olarakda, çocyk doğduktan sonra yapılacak yenecek şeyler yani anlıcanız süper bi kitap. çocuğu olmayana manevi reçetelerden biraz yazmak istiyorum
İlk başta çok istiğfar kısırlığa sebep olan en büyük etken günahlardır.herkes günah işliyor demeyin herkesin imtihanuı farklıdır. en az günde 818 istiğfar etmelidir.
--7 ayrı kişi bir elmaya İbrahim süresi 34. ayetten 42.ayet dahil okur ve üfler. elmaın yarısı erkek, yarısını kadınb kabukve çekirdekleriyle yer.
--başka rivayet ise 7 elmaya 7 defa ibrahim süresi okunur. her elmanın yarısını erkek yarısını kadın kabuk ve çekirekleriyle yer.
---bir başkası 7 gün kırmızı tatlı elmaya ibrahim süresinin 34. ayetten 44.ayet dahil okunup üflenir. yine aynı şekilde erkek ve kadın yer.
--meryem süresi hergün 1 defa suya okunup içilir. buna 41 gün ara vermeden devam edilir.
--evladı olmayan yada yaşamayan besmeleyi 100 defa yazıp üzerinde taşır.
---yumurtalıkların şifası için şura süresi 22. ayet okunur.
---kadın 7 gün oruç tutup iftar anında21 defaya musavvir ismin okur. erkek ise 3 gün tutup ya musavvir ismi şerifini 21 defa bir bardak suya okur ve onunla iftar eder. bu günler içerisinde dua edip birleşirlerse inşaallah evlatları olur.
--ya vacid ismi hegün 14 defa okunmaya devam edilirse bu zikir hürmetine çocuğu olur.. bunu yapan kimse eşiyle beraber olmaya geçmeden evvel bu ismi şerifin okunduğu sudan bir miktar içer. hanımı ise inzal sırasında içer.8inzal meninin geldiği an)
--- ya macid ismi şerifi 48 kere suya okunup su taraflarca içilir.
----çocuk kadın yada erkek kim tarafından olmuyosa o kişi 7 gece teheccüt namazı arkasından saffat süresinin 100. ayetiniş okur.
bir hadis: efendimize biri çocuğunun azlığından yakındı. efendimizde ona yumurta yemesini söyledi.
kadının belinden hacamat yaptırmasıda kısırlığa iyi gelir. tecrübe edilmiştir.
aytaşı isimli taşı taşımakta kısırlığa iyi gelir.
bir kadının haberi olmadan kadına at sütü çirilip kocası onla beraber olursa kadın hemen hamile kalır.
bunlar kitapta yazanlar. aslında daha çokşeyler var ama hepsini yazamıcam. bilginize belki yapıp hamile kalan olur. bana da dua edersiniz :)))
cnm 3 aydan sorna kullanma artık aşılamaya gec vakit kaybetme daha fazlakızlar bu klomeni 3 aydan fzla kullanan yok mu?
cnm 3 aydan sorna kullanma artık aşılamaya gec vakit kaybetme daha fazla
ben 41 günde filan olyordum 4. gün klomene başlıyorum.şimdi çok düzenli tan 31 günde olyor.bence farketmiyor ben bi kere unuttum doktor 5. gün başla o zamn dedi...
bugün dr a gittim adetimin 12.günü,yumurtam 19 ml,rahim duvarı 7 ml yarın sabah çatlatma iğnemi vurdurcam
canım paylaşımın cok güzel..katılıyorum tabiki işin manevi boyutu var..bizler tıbbın bize sunduğu imkanlardan yararlanıyor üstümüze düşeni yapıyoruz..sebepleri yerine getirmeye calışıyoruz yani..tabiki takdir Rabbimin..O "OL "demedikten sonra kim hangi kuvvet yerine getirebilirki dileğimizi...tmm maddi olarak hepimiz uğraşıyoruz ama bu işin birde manevi yönü var değilmi? yani bu kadar uğraştımyazdım kimse görmedimi acaba :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?