Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

benimde beklenmeyen günüm pazartesi..17 ocak yani..aslında şöyle sanırım süreç başladı.. 12 ocakta bir kahverengi leke gelmişti..ama 3 gündür bidaha bişey gelmedi..sanırım yine 17 ocağı bekliyor..ama yinede umutlanıyorum ya..belkide gelmez diye..umut fakirin ekmeği işte...bugün birazda belim ağrıdı diye heyecanlandım..insanı kendni sürekli dinlemesi ne kötü dimi ((

benimde 18 ocak hemen hemen aynı 24. 25. ve 28. gün idrar testi yaptım malesef negatif çoktı 31 günde adet oluyorum erken diyorlar ama çok silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum umutsuzda olmak istiyorum ama olmaması beni bıktırdı artık sanki hiç olmayacak gibi geliyor.

arkadaşlar ben 2 gündür ınternete giremiyorum..betahcg min 25 den 70 e yükseldiği günün akşamı kahverengi akıntım oldu..bu düşük tehlikesi yada direkt düşük biliyosunuz..sabahı zor ettim..dr a gittim..dr bi daha beta hcg ye bakalım sonuca göre konuşalım dedi..test sonucunun çıkcağı yarım saat geçmek bilmedi valla..neyse ki Allah a şükür değerim düşmemiş 100 olmuş..fakat düşük tehlikem var o yüzden dr yat hiç kalkma dedi..sürekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum..ınternete giremiyorum bu ara pek..kusura bakmayın..iyileşince daha sık gircem eskisi gibi...
inanın sizlere çok dua ediyorum..sizlerde bana dua edin nolur..bebişim o kadar zor oldu ki..bunu en iyi bilen sizlersiniz..belki benim tek şansım..ben bol bol dua ediyorum hem kendime hem size..sizde bana edin nolur..
bu arada KİDY ben denemek için bugün idrar testi yaptım sabah ilk idrarla..dün kanda gebeliğim 100 olduğu halde bugün idrar testimde çift çizgi net değildi..2.çizgi silikti..hani derler ya kanda değer 100 ün üstüne çıktığı zaman idrarda da gebelik çıkar diye..düşün benimki bile net değildi..sen dert etme takılma kendini koşullama..idrar testi boşa yapmayın..canınızı sıkmayın..bunu daha öncede deneyen insan olarak söylüyorum..adetiniz 3-5 gün geçmeden idrarınıza bakmayın..çok istiyosanız direkt kan verin..yada bekleyin...sıkmayın canınızı boşa derim ben..

benide listeye alın arkadaslar. beklenmeyen adet tarihim 2 şubat klomen ve catlatma iğnesi kullandım. ilk ayım

bu arada hamile olan arkadasım Allah tamamına erdirsin bizede dua et olurmu?

saol arkadaşım..hep dua ediyorum inanın..sizlerde bana dua edin nolur..görüşmek üzere canlarım..
moral bozmak yokkkkkkkkk olana kadar devam..diğer topiğede yazdım şimdi..rahminiz alınmadı kanser değilsiniz (Allah korusun),sizin yumurtanız eşinizin spermi var neden olmasın?iyi düşüncez iyi olcak tamam mı canlar..geçen anlatmıştım dr un hormonların bitmiş dediği direkt tüp bebeğe gönderdiği tüp bebek yapıp tutmayan arkadaşım 2 ay sonra kendiğilinden hamile kaldı..bu hafta doğum yaptı..hayat mucizelerle dolu inanın buna..benim teyzemin kızı 7 cm çikolota kisti ile hamile kaldı ağrıdan yürüyemezken hemde (kistten)..bol bol dua edin ve sabredin..olucakkkkkk hepinizin sırayla olucak..inanıyorum ben buna..
çok öptüm sizleri..görüşürüz..

Son düzenleme:
ne ğüzel moral veriyorsun arkadışım ya..A.senden razı olsun..inşallah hamileliğinin tamamına erdirsin rabbim..sağlıkla sihhatle al bebeğini kucağına..Aman dikkat et kendine...benim yarın dı günüm ama kahverengi gelmeye başladı..ümit yine yok..hayırlısı bakalım..

ümidini yitirme canım ya...biliyorum her ay gün saymak sabretmek ve sonunda hüsrana uğramak cok zor..aynı süreçleri defalarca yaşamak zor..her ay bir ümitle ya olursa diyoruz hep..ama ümidimizi asla tüketmeyelim..inşallah olacak..ben en son eylülde bırakmıştım klomeni..bu ay yine başlayacağım mecburen.. yok olmuyor çünki..salı günü bi doktora görüneyim de bakalım ne diyecek..:18: doktor muayenesi de ayrı bir sıkıntı ya...offfffffffffffffffffff

merhaba arkadaşlar bende bu ay seraphone kullandım ayın 15 inde çatlatma iğnesini yaptırdım bugün kasıklarım feci ağrıyo oturup kalkarken gülerken anlamadım yani yumurta çatladığı için mi acaba

merhaba arkadaşlar.Bende bugün itibariyle (adetimin 5.günü) klomene başladım.Yanlız korkuyorum biraz bu klomen kist yapıyormu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar.Bende bugün itibariyle (adetimin 5.günü) klomene başladım.Yanlız korkuyorum biraz bu klomen kist yapıyormu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

5 ay kullandım yapmadı bana tek doz kullandım...

adet günüme 4 gün kaldı... ama beklemek o kadar zorki eminim beni hepiniz anlyosunuzdur
inşallah gelmez inşallah hamileyimdir. dua edin kızlar benim için lütfenn

slm hanımlar. ben cuma günü klomene başladım. ayrıca folik asit kullanıyormusunuz diye sormak istedim size. bana doktorum bişey demedi. kullanan varmı acaba aranızda? beklenmeyen adet tarihim 11 şubat bu arada. beni alırmısnız listeye?

adet günüme 4 gün kaldı... ama beklemek o kadar zorki eminim beni hepiniz anlyosunuzdur

inşallah gelmez canım..anlamazmıyız..o günlerde günleri bırak saatler geçmiyor gibi geliyor bana...bu arada bişey merak ettim..hiç belirti yok mu..benim mesala şiddetli başım ağrıyor olmazdan bir kaç gün önce ben hemen anlıyorum geleceğini ve moralim bozuluyor..veya bacaklarım ağrıyor..sende böyle belirtiler yok mu?

benim doktorum da bana bişey dememişti ama ben kendim alıp kullanmaya başladım..hamile olan arkadaşlarımın tavsiyeleriyle...kan ve demir zaten cok düşüktü..aynı zamanda kan iğneleri de vuruluyorum

benımde 3-4gün kaldı dun ıdrar testı yaptım dayanamayıp tek çizgi çıktı tabiki biliyordumda öle cıkacagını olsada kesın çıkmıyo ztn üzüldüm yinede hissediyorum ama deılım hamıle gercekten beklemk zor:18:

kızlar bir yumurtam güzel büyümüş biri hç büyümemiş. onun çevresindeki polkstk yapıyı gördüm onlar engel tabi.. bugün çatlatma iğnemi oldum beklemedeym.. yarın ve dğer gün ilişki.. yapmam gereken başka???

sanırım bundan sonra yapılacak tek şey dualarla beklemek arkadaşım bende dün çat oldum,beklemek çok zor birde kafaya takmamak çok önemli stres çok etkiliyor ki bu elde değil malesef rüyalarım yine yön değiştirdi benim takmıyorum desek bile bilinçaltımız sağolsun:95:

ben 5. ayımda yeni başladım folik asit kullanmaya drum aşılama planlıyor önümüzdeki ay onun için verdi ben daha kararsızım...

canım benm hikayemi bilirsin belki. ben daha düşünmüyordum. aniden olunca çok sevindim. bu kadar sevindiğimize bile şaşırdık:) şimdi de doktorum şimdi başlayalım anca olur dedi dye başladık:) pcos var sonuçta. bu aralar kilo vermek için çabalıyorum. olursa da olmazsa sorun yok. hamile kalırsam sevinirim bebeğim olacağı için,kalmazsam biraz daha kilo verip sağlıklı kiloda hamile kalacağım için sevinirm gerçekten böyle düşünyorum.. yolun daha başında olduğum için belki de, çok rahatım..bu arada folik asit soran arkadaşım,doktorum bana folbiol yazdı. hamilelkten önce 3ay gebelğin 3.ayına kadar çok önemli. bebeğin sinir sistemi için..
Allahım önce uzun zamandır bekleyenlere yaş sınırı tehlikeye grmek üzere olanlara versin..Allahım kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin..beni de... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…