benimde beklenmeyen günüm pazartesi..17 ocak yani..aslında şöyle sanırım süreç başladı..12 ocakta bir kahverengi leke gelmişti..ama 3 gündür bidaha bişey gelmedi..sanırım yine 17 ocağı bekliyor..ama yinede umutlanıyorum ya..belkide gelmez diye..umut fakirin ekmeği işte...bugün birazda belim ağrıdı diye heyecanlandım..insanı kendni sürekli dinlemesi ne kötü dimi ((
kızlar bu klomeni 3 aydan fzla kullanan yok mu?
benimde 18 ocak hemen hemen aynı 24. 25. ve 28. gün idrar testi yaptım malesef negatif çoktı 31 günde adet oluyorum erken diyorlar ama çok silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum umutsuzda olmak istiyorum ama olmaması beni bıktırdı artık sanki hiç olmayacak gibi geliyor.
benide listeye alın arkadaslar. beklenmeyen adet tarihim 2 şubat klomen ve catlatma iğnesi kullandım. ilk ayım
bu arada hamile olan arkadasım Allah tamamına erdirsin bizede dua et olurmu?
benimde 18 ocak hemen hemen aynı 24. 25. ve 28. gün idrar testi yaptım malesef negatif çoktı 31 günde adet oluyorum erken diyorlar ama çok silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum umutsuzda olmak istiyorum ama olmaması beni bıktırdı artık sanki hiç olmayacak gibi geliyor.
merhaba arkadaşlar.Bende bugün itibariyle (adetimin 5.günü) klomene başladım.Yanlız korkuyorum biraz bu klomen kist yapıyormu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
adet günüme 4 gün kaldı... ama beklemek o kadar zorki eminim beni hepiniz anlyosunuzdur
inşallah gelmez inşallah hamileyimdir. dua edin kızlar benim için lütfenn
slm hanımlar. ben cuma günü klomene başladım. ayrıca folik asit kullanıyormusunuz diye sormak istedim size. bana doktorum bişey demedi. kullanan varmı acaba aranızda? beklenmeyen adet tarihim 11 şubat bu arada. beni alırmısnız listeye?
adet günüme 4 gün kaldı... ama beklemek o kadar zorki eminim beni hepiniz anlyosunuzdur
inşallah gelmez inşallah hamileyimdir. dua edin kızlar benim için lütfenn
kızlar bir yumurtam güzel büyümüş biri hç büyümemiş. onun çevresindeki polkstk yapıyı gördüm onlar engel tabi.. bugün çatlatma iğnemi oldum beklemedeym.. yarın ve dğer gün ilişki.. yapmam gereken başka???
slm hanımlar. ben cuma günü klomene başladım. ayrıca folik asit kullanıyormusunuz diye sormak istedim size. bana doktorum bişey demedi. kullanan varmı acaba aranızda? beklenmeyen adet tarihim 11 şubat bu arada. beni alırmısnız listeye?
sanırım bundan sonra yapılacak tek şey dualarla beklemek arkadaşım bende dün çat oldum,beklemek çok zor birde kafaya takmamak çok önemli stres çok etkiliyor ki bu elde değil malesef rüyalarım yine yön değiştirdi benimtakmıyorum desek bile bilinçaltımız sağolsun:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?