iyiakşamlar arkadaşlar.birşey sorucam çatlatma iğnesi nereden vuruluyor göbekten mi?????korkuyorum da
evt bnm göbekten olmustu ama agrımıyo kısa bır ıgne ztn benm agrı esiğim düşük olmasına ragmen acı hıssetmedım
ayy inşalah benimde acımaz ilk defa olucam.çok soru sordum ama göbeğin neresinden vuruyorlar canım
iyiakşamlar arkadaşlar.birşey sorucam çatlatma iğnesi nereden vuruluyor göbekten mi?????korkuyorum da
inşallah gelmez canım..anlamazmıyız..o günlerde günleri bırak saatler geçmiyor gibi geliyor bana...bu arada bişey merak ettim..hiç belirti yok mu..benim mesala şiddetli başım ağrıyor olmazdan bir kaç gün önce ben hemen anlıyorum geleceğini ve moralim bozuluyor..veya bacaklarım ağrıyor..sende böyle belirtiler yok mu?
benımde 3-4gün kaldı dun ıdrar testı yaptım dayanamayıp tek çizgi çıktı tabiki biliyordumda öle cıkacagını olsada kesın çıkmıyo ztn üzüldüm yinede hissediyorum ama deılım hamılegercekten beklemk zor:18:
Emineciğiim çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah hormonların en yakın zamanda düzene girer. Keşke daha evel gitseydin gülüm doktora. Ama insan da git gel bazen bunalıyor. Ne yapalım, senin ve eşinin canı sağolsun baştan. Allahım eninde sonunda bir yavru verecek inşallahh. Sonuçlarım şimdilik iyi görünüyor tatlm. Ama İstanbuldaki hastaneye götüreceğim kesin sonuç için. Çünkü önceki bilgilerim orada. Kendimi iyi hissediyorum gerçi. Sorun olsa belli ederdi kendini. İhmal etmek olur mu gülüüm, hiç öyle düşünme. Kalbimiz bir bizim. Biliyoruz yani birbirimizii. Ama seninle sohbet etmeyi de özledim yanii.slm arkadaşlar bu hafta sizlerden uzak kaldım biraz ama şimdi geldimmm... km0734 çok sevindim canım tebrikler darısı burdaki herkesin başına olsun... umutlum canım seni ihmal ettim bidenem farkındayım nasılsın hastane işlerin nasıl geçti canım sonuçların iyi çıkmıştır umarım buraya giremedim ama inan aklım sende kaldı... kuzumlada görüşemedik bayaaadır hamiş göbüşünden uykuya doyamıyooo kuzummm galibaikinizide öpüyorummmm... bu arada bende bu hafta doktora gittim ama malesef sonuçlar hiç iç açıcı değil hipotroid çok yüksek çıktı fsh da çok yüksek çıktı önce bunlar için tedavi olmam gerekiyormuş normal yolla hamiş kalma şansım hiç yok denecek kadar azmış bu değerlerim normale düşünce tüp bebek yaptıracaz hakkımızda hayırlısı olsun diyorum biraz mutsuz oldum ama eldende gelen bişey yok 5 yıldır üzülüyorum elde var sıfır biraz oluruna bırakacam sanırım neyse kızlar uzun oldu biraz ama herkesiii öpüyorummm
Yüce Rabbim yardımcın olsun inşallah arkadaşım. Hayırlısıyla sağ salim kavuş inşallah bebeğine. Doktorlar kalkma diyorsa aman sakın yorma kendini. Oğlumda benim de 3. ayımdan sonra düşük tehlikesi oluşmuştu ve doktorlar sadece wc ye gideceksin demişti. Bir-İki ay dayanabildim, kendimi iyi hissedince başladım koşturmaya, gezinmeye... Ama 7 aylık olduğunda doğum yaptım. Allahıma şükürler olsun yavrum şimdi çok iyi ama o zamanları nasıl atlattık gel bana sor. Allah hayırlısını versin sana ve hepimize. İnşallahh kolayca atlatacaksın bu zor günleri.arkadaşlar ben 2 gündür ınternete giremiyorum..betahcg min 25 den 70 e yükseldiği günün akşamı kahverengi akıntım oldu..bu düşük tehlikesi yada direkt düşük biliyosunuz..sabahı zor ettim..dr a gittim..dr bi daha beta hcg ye bakalım sonuca göre konuşalım dedi..test sonucunun çıkcağı yarım saat geçmek bilmedi valla..neyse ki Allah a şükür değerim düşmemiş 100 olmuş..fakat düşük tehlikem var o yüzden dr yat hiç kalkma dedi..sürekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum..ınternete giremiyorum bu ara pek..kusura bakmayın..iyileşince daha sık gircem eskisi gibi...
inanın sizlere çok dua ediyorum..sizlerde bana dua edin nolur..bebişim o kadar zor oldu ki..bunu en iyi bilen sizlersiniz..belki benim tek şansım..ben bol bol dua ediyorum hem kendime hem size..sizde bana edin nolur..
bu arada KİDY ben denemek için bugün idrar testi yaptım sabah ilk idrarla..dün kanda gebeliğim 100 olduğu halde bugün idrar testimde çift çizgi net değildi..2.çizgi silikti..hani derler ya kanda değer 100 ün üstüne çıktığı zaman idrarda da gebelik çıkar diye..düşün benimki bile net değildi..sen dert etme takılma kendini koşullama..idrar testi boşa yapmayın..canınızı sıkmayın..bunu daha öncede deneyen insan olarak söylüyorum..adetiniz 3-5 gün geçmeden idrarınıza bakmayın..çok istiyosanız direkt kan verin..yada bekleyin...sıkmayın canınızı boşa derim ben..
benim adetim geleceği gün hafif kasıklarım ağrır. dün belim çok ağrıdı ama bilmiyorum yaa herşeyide ona bağlamak istemiyorum.
ben kasım 24 de adet gördüm aralık 20de gördüm yani klomene başlayınca 4 gün önce adet gördüm doktor normal dedi.
bu ayda öyle olsaydım dün adet olmam gerekirdi acaba test yapsammı çıkarmı kii
GÜNAYDIN kıslar haftasonu nete giremedim kaynanam ve eltim bize misafirdiler.km0734 ccook gecmiş olsun ALLAHIM MELEĞİNİ SANA BAĞISLASIN İNSALLAH. YA Bİ de bişey sorcam kıslar ben 2 ay serophene kullandım 2 ay ara vercez tedaviye sonra yumurtaları iğne ile büyütücez sizce acelemi ediyom bi kac ay dahamı kullansam ilacı ama beklemekte istemiyorum ilac işe yaramıyo günde 3 tane kullandım sadece üc yumosum oldu adetin 14 günü 15 mm de kaldılar ne yapacamı bilmiyorum simdi topikte kimse yok diye cıkyom ama siz yazın ben gecmişi okurum by
Kızlar yarın rahim filmi çektiricem ...Biraz tırsmaya başladım...İnşallah bir şey çıkmaz ..
günaydın kızlar ben pcos hastasıyım. zor hamile kalırım diye çok üzülmüştüm. ama allahım isterse herşey oluyo. nasip etsin yeter. hamileymişim. listeden ismimi silebilirsiniz. allah sizlerdere tez zamanda nasip etsin sağlıkla.
kızlar bir yumurtam güzel büyümüş biri hç büyümemiş. onun çevresindeki polkstk yapıyı gördüm onlar engel tabi.. bugün çatlatma iğnemi oldum beklemedeym.. yarın ve dğer gün ilişki.. yapmam gereken başka???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?