Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Benimde bugün başladı adetim. 6 ocakta iğne olmuştum bugün 30. gündü biraz gecikti sanırım iğnenin etkisi bu. Kendimi hazırlamıştım adet olmaya kaç gündür karın ağrısı çekiyodum zaten. Umarım bu son adet olsun bi daha ki aya güzel haberler gelsin hepimize.

inşallh canım kendini üzmemene sevindim.

çatlatma iğnesine göre nasıl hesaplıyorsunuz adet tarihinizi anlamadım ben son adet tarihime göre hesaplıyorum 1 şubat çatlatma iğnesini 14. gün yaptırdım o zaman dahamı geç olacağım

hayır canım sen normal zamanında olacksın sanıyorum. çünkü 14.günü olmuşsun iğneyi. ben 21.günü olduğum için sanıyorum adet tarihm sarkacak. çatlatma iğnesinden 14 15 gün sonra olyormuş sanırım adet.. ben de toobe den öğrendim. normalde adetm 24 ocak tı ama yumurtam daha 16 17 ocak çatladığı çin mecburen sarkacak gibi. doktorum adetn gecikirse gel dedi çatlatmayla lgli bişey demedi.. ama ben garantye alıp iğneden sonraki 14.günümde gideceğim tabi adet olmazsam:)

canım özelden bişy sordum sana gördün mü?

anladım canım teşekkürler inşaallah adet olmazsın olmayız hayırlısıyla

canım herşeyin hayırlısı olsun bu kadar uğraştan sonra inşaallah bi an önce bebişine kavuşursun

inşaallah canım hepize ALLAH nasip etsin bu ay 40 kişiyede meryem suresi okuttum dua niyetine RABBİM dualarımıza hayırlı bir şekilde cevap verir inşaallah(herkes o kadar içten okuduki anlatamam tüm sevdiklerim dualarıyla bana destek oluyorlar ALLAH onlardanda razı olsun)

amin inş sanada bizlerede tez zamanda verır Rabbım bebıslerımızı.. meryem suresı nezaman okutuluyo nasıl oluyo 40 farklı kışımı okuyck

günaydın kızlar... herkese güzel bir hafta dliyorum. özellikle öğretmen olan arkadaşlarım,inşallah bu hafta çabucak geçer....

günaydın kızlar... herkese güzel bir hafta dliyorum. özellikle öğretmen olan arkadaşlarım,inşallah bu hafta çabucak geçer....

canım sanada günaydın.ben uçak biletimi yanlış tarihe aldığım için bugünden itibaren rapor alcam.erken tatil yanibu arada henüz kırmızıları görmedim ama belirtileri var.

bende adetimin 4.gününde klomen kullandım 5gün süreyle sonra ayın 19 zunda dr gittim yarın yumurtan çatlar dedi pazartesiye kadar gün verdi bu günden sonra saymaya başlıyoruz artık kaç gün sonra test yapsam acaba die düşünüyorum merakla bekliyorum RABBİM hayırlısıyla müjdeli haberi almak nasip etsin hepimize İNŞALLAH..:85:

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar! Ben dün kırmızları gördüm bu 3. klomen denemesiydi.. Tutmadı maalesef. Eşimle konuştuk ve tedaviye devam kararı aldık. Bundan sonraki tedavi aşılama olacak. Bakalım bu ay , bu ay olmasa da önümüzdeki ay yaptıracağız inşallah. Umarım bebişlerimiz gelir.

kızlar günaydın.ben idrar testi yaptım.veeeeee sanırım hamileyim.test yanlış değilse çift çizgi.birazdan da kan testi yapmaya gidecem

günaydın kızlar
bu ay çatlatma iğnesi olmuştum,olmadı yine maalesef
yaın kısmetse dr kontrolü var yine
artık haftaya da rahim filmi olur sanırım
filmden değil,çıkacak sonuçlardan korkuyorum

Rabbim dermansız dert vermesin

günaydınn kıslarr
daha öncede yazmıştım bı sorun yoktu testlerde yumurtalar için kontrole çağırmıştı gerekirse çatlama iğnesi vericekti. adetimin 11. günü gıttım yumurtalar çatlamış , erken çatlamış dedi stresden olabilir dedi dr um. ilişkiye girin dedi. bişey vermedi . adetliyken gel dedi 5 . günü.
peki bundan sonra nasıl devam edicek anlamadım . o heyecanlada soramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…