Benimde bugün başladı adetim. 6 ocakta iğne olmuştum bugün 30. gündü biraz gecikti sanırım iğnenin etkisi bu. Kendimi hazırlamıştım adet olmaya kaç gündür karın ağrısı çekiyodum zaten. Umarım bu son adet olsun bi daha ki aya güzel haberler gelsin hepimize.
çatlatma iğnesine göre nasıl hesaplıyorsunuz adet tarihinizi anlamadım ben son adet tarihime göre hesaplıyorum 1 şubat çatlatma iğnesini 14. gün yaptırdım o zaman dahamı geç olacağım
hayır canım sen normal zamanında olacksın sanıyorum. çünkü 14.günü olmuşsun iğneyi. ben 21.günü olduğum için sanıyorum adet tarihm sarkacak. çatlatma iğnesinden 14 15 gün sonra olyormuş sanırım adet.. ben de toobe den öğrendim. normalde adetm 24 ocak tı ama yumurtam daha 16 17 ocak çatladığı çin mecburen sarkacak gibi. doktorum adetn gecikirse gel dedi çatlatmayla lgli bişey demedi.. ama ben garantye alıp iğneden sonraki 14.günümde gideceğim tabi adet olmazsam:)
sen deyince farkettim kusura bakma...canım özelden bişy sordum sana gördün mü?
sen deyince farkettim kusura bakma...
hayır canım sen normal zamanında olacksın sanıyorum. çünkü 14.günü olmuşsun iğneyi. ben 21.günü olduğum için sanıyorum adet tarihm sarkacak. çatlatma iğnesinden 14 15 gün sonra olyormuş sanırım adet.. ben de toobe den öğrendim. normalde adetm 24 ocak tı ama yumurtam daha 16 17 ocak çatladığı çin mecburen sarkacak gibi. doktorum adetn gecikirse gel dedi çatlatmayla lgli bişey demedi.. ama ben garantye alıp iğneden sonraki 14.günümde gideceğim tabi adet olmazsam:)
canım herşeyin hayırlısı olsun bu kadar uğraştan sonra inşaallah bi an önce bebişine kavuşursun
inşaallah canım hepize ALLAH nasip etsin bu ay 40 kişiyede meryem suresi okuttum dua niyetine RABBİM dualarımıza hayırlı bir şekilde cevap verir inşaallah(herkes o kadar içten okuduki anlatamam tüm sevdiklerim dualarıyla bana destek oluyorlar ALLAH onlardanda razı olsun)
amin inş sanada bizlerede tez zamanda verır Rabbım bebıslerımızı.. meryem suresı nezaman okutuluyo nasıl oluyo 40 farklı kışımı okuyck
bunu da ilk defa duydum benim bildiğim ara vermeden 41 gün suya okunuyo.tabi farklı farklı dua şekilleri var. bu da etkili olabilir çünkü 40 ağızdan dua ediliyor. Rabbim hayırlısını versin. herkeseevet canım 40 farklı kişi bir defa meryem süresi okuyor ve adına dua ediyor.
günaydın kızlar... herkese güzel bir hafta dliyorum. özellikle öğretmen olan arkadaşlarım,inşallah bu hafta çabucak geçer....
kızlar günaydın.ben idrar testi yaptım.veeeeee sanırım hamileyim.test yanlış değilse çift çizgi.birazdan da kan testi yapmaya gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?