Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

senin yumurtaların ve rahim duvarının boyutları kaç mm oldu? kaç yumurtan oluştu?

3 yumurtam oluştu en büyüğü bile 18e zor geldi.rahim duvarıyla ilgli hiç brşey demedi. ama aralıkta hamile kaldığımda 7ydi.daha büyümeye devam edenler var dedi en son. 2 güne bir ilişki dedi. o 18 mm olanı baya bekledik işte.21. günde falan vuruldu sanırım. baya geç oldu.. 2 gün sonra adet tarihim ama çatlatmaya göre de haftaya cumartesiyi beklemem gerek. herkes için hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun.

KÜN FEYE KÜN" "Ol" der ve Olur.. O Zaman "Ümitsizlik" Niye ! O'na Dayan, Duaya Dur, İste..

facete gördum sımdı bize uygun dıye paylasmak ıstedım dua edelım ınş

çok teşekkürler Allah razı olsun
gerçekten bazen maalesef isyan sınırına gelebiliyor insan,tam sabır...
dermansız dert vermesin Rabbim

bugün dr sordumda kisti olanların adeti gecikebilir dedi. ne zaman gidiceksin d o zaman anlaşılır olup olmadığı arkadaşım inş. olmaz.

canım pazartesi gidecektim doktor yokmuş salı gideceğim.
benim adetim zaten hep gecikirdi. doktora ilk gitme sebebimde buydu inşallah kist yoktur.
inşallah kötü bişey çıkmaz

bende farlutal kullandım ardından adetin 5. gün klomene geçtim bgün baktılar sağ tarafta 5 yumurta var. biri 13.mn soldaki 9.mn pzartesi tekrar kontrol ve çetlatma iğnesi olcak.hepimize hayırlısı olur inşlh :)

arkadaşlar çatlıyorum meraktan bugün çatlatma iğnesini yapalı 9. gün adet tarihim 1 şubat kasıklarımda batmalar var iki taraftada göğüs uçlarım acıyo test yapsam çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkıyor meraktayım :18:

bende klomen kullandım bugün muayene oldum ve 5 yumurtam varmış.biri 13 mlm olmuş biri 9 mlm. pazartesiyi bekleyip çatlatma iğnesi yapacaklarmış. inşlh ilk denemede olur :)

bende klomen kullandım bugün muayene oldum ve 5 yumurtam varmış.biri 13 mlm olmuş biri 9 mlm. pazartesiyi bekleyip çatlatma iğnesi yapacaklarmış. inşlh ilk denemede olur :)

inş olur canım bende klomen kullandım 18 mm oldu yumurta çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün oldu inş ilk tedavide sonuç alırız hepimiz

inşallah cnm ya. birde düşünsene ben yuva öğretmeniyim ve 3 yaşından beri aldığım resmen büyüttüğüm öğrencilerim var. bütün gün çocukların içinde olupta kendin böyle çocuk için uğraşıyorsun ya çok ağır gelio bazen. birde merak ettiğim iğne olduktan sonra bir sıkıntı oluo mu? işe dönmeyim istirahat edeyim mi die merak ettim?

evet haklısın insan bazen sokak da görünce bile imreniyo içi gidiyo ki bide hep içinde olmak var inş olur ya en kısa zamanda bebişinin öğretmeni olursun iğne olduktan sonra çok büyük seni rahatsız etcek bi sıkıntı olmuyo sadece biraz şişlik kasıklarda bi hassasiyet oluyo ama işe gidebilirsin sanırım o kadar etkilemiyo ama tabi bünyenede bağlı bi bakarsın duruma iğne ne zaman vurulcaksın

pzartesi öğlen dedi doktor. şuan en büyüğü 13 diğeri 9 mm. eğer tutrsa bakarsın ikizin olur diye ümit verdi bide:) şakası bile güzel ama bakalım. sıksık gidip gelmeye başlayınca doktora öğrencilerimde ilgilenmeya başladı ama beni grip saanıyorlar. dün birisi evinden adaçayı almıuş gelmiş iyileşeyim diye:) senin 5. gün olmuş geriye kaldı 5 gün öğrenmek için. kalbim seninle .burası morel verio insana .umarım tutmuştur seninki:)))))

ayy ya yerim ben onu düşüncesine bak iyileş diye getirmiş yavrum yaa:)) inş canım güzel haberler alırız teşekkür ederim benimde kalbim seninle inş tutar iğneyi öğrendikten 10 gün sonramı belli oluyo biliyomusun ben tam bilmiyorum doktor adetin geçikince bak dedi ama herkes iğne vurulduktan 12-15 gün içinde belli oluyo diyolar inş seninde ikizlerin olur:))

Son düzenleme:
benm doktor sağolsun anlatıo herşeyi 10 gün dedi bana. ama bünyeye göre değişiomu bende bilmiyorum. ikiz sülalemde çok annemin teyzeleri teyzemin çocukları eşimin amca torunları var. bakalım :).sen yinede 10 günü geçir öğrenmek için

hiç belli olmaz belkide ikiz olur uğraşır durursun artık:)) benim doktor stres yapmayım diye illaki bi kaç gün geçiktirip baktırıyo hep şimdide adetimi bekletiyo yanılmayım diye herhalde akışına bıraktım bende 10 günü geçiririm biraz hayırlısı bakalım güzel haberler veririz inşallah

inşallah hayırlısı ne ise o olsun. üzülme adet oldum diye yaaaa belki bidahaki aya olur. insan neye üzülüo bilio musunuz okulda öyle anneler göürüyoruz ki anne demeye şahit ister. allahın işine karışılmaz ama üzüşüo insan

evet ya sokak da görüyorum bazen çıldıracak gibi oluyorum nasıl bi annelik yapıyolar anlamıyorum ki Allahım emanetlerini gerçekten isteyen hakedenlere versin doğurmuş olmak için doğuranlara değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…