senin yumurtaların ve rahim duvarının boyutları kaç mm oldu? kaç yumurtan oluştu?
KÜN FEYE KÜN" "Ol" der ve Olur.. O Zaman "Ümitsizlik" Niye ! O'na Dayan, Duaya Dur, İste..
facete gördum sımdı bize uygun dıye paylasmak ıstedımdua edelım ınş
çok teşekkürler Allah razı olsun
gerçekten bazen maalesef isyan sınırına gelebiliyor insan,tam sabır...
dermansız dert vermesin Rabbim
bugün dr sordumda kisti olanların adeti gecikebilir dedi. ne zaman gidiceksin d o zaman anlaşılır olup olmadığı arkadaşım inş. olmaz.
canım pazartesi gidecektim doktor yokmuş salı gideceğim.
benim adetim zaten hep gecikirdi. doktora ilk gitme sebebimde buydu inşallah kist yoktur.
inşallah kötü bişey çıkmaz
bende klomen kullandım bugün muayene oldum ve 5 yumurtam varmış.biri 13 mlm olmuş biri 9 mlm. pazartesiyi bekleyip çatlatma iğnesi yapacaklarmış. inşlh ilk denemede olur :)
inşallah cnm ya. birde düşünsene ben yuva öğretmeniyim ve 3 yaşından beri aldığım resmen büyüttüğüm öğrencilerim var. bütün gün çocukların içinde olupta kendin böyle çocuk için uğraşıyorsun ya çok ağır gelio bazen. birde merak ettiğim iğne olduktan sonra bir sıkıntı oluo mu? işe dönmeyim istirahat edeyim mi die merak ettim?
pzartesi öğlen dedi doktor. şuan en büyüğü 13 diğeri 9 mm. eğer tutrsa bakarsın ikizin olur diye ümit verdi bide:) şakası bile güzel ama bakalım. sıksık gidip gelmeye başlayınca doktora öğrencilerimde ilgilenmeya başladı ama beni grip saanıyorlar. dün birisi evinden adaçayı almıuş gelmiş iyileşeyim diye:) senin 5. gün olmuş geriye kaldı 5 gün öğrenmek için. kalbim seninle .burası morel verio insana .umarım tutmuştur seninki:)))))
benm doktor sağolsun anlatıo herşeyi 10 gün dedi bana. ama bünyeye göre değişiomu bende bilmiyorum. ikiz sülalemde çok annemin teyzeleri teyzemin çocukları eşimin amca torunları var. bakalım :).sen yinede 10 günü geçir öğrenmek için
bugun ıgnemın 19. gunuydu ıyıden ıyıye umıtlenmıstım ama adet oldum:85::85:
inşallah hayırlısı ne ise o olsun. üzülme adet oldum diye yaaaa belki bidahaki aya olur. insan neye üzülüo bilio musunuz okulda öyle anneler göürüyoruz ki anne demeye şahit ister. allahın işine karışılmaz ama üzüşüo insan
test yaptırmaya gidicek olan senmiydin olsun canım ya bozma moralini hepimiz ümit bekliyoruz işte napalım sonuna kadar denicez kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?