Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bugun ıgnemın 19. gunuydu ıyıden ıyıye umıtlenmıstım ama adet oldum:85::85:
canım ya...üzülme diyeceğim ama..biliyorum elde değil.son dakikaya kadar umutlanıyor insan...ve sonunda yaşanılan hayal kırıklığı...umud ediyorum ki bir iki güne kalmaz tekrar gücünü toparlayacak bir sonraki ay için yine mücadelene devam edeceksin...bekliyoruz..süreç sıkıntılı ama ypacak bişey yok...hayırlısı canım benim...gerginlik hat safhada bizdede...eşim bile strese giriyor ve nerdeyse kacıyor benden...psikolojimiz iyice bozuldu..Allah sonumuzu hayır etsin...

evt pazartesını beklıyodum bı umıtle ama napalım hayırlısı artık uzulmemek elde olmuyo Rabbım sabrımızı arttırsın ıns:85:

haklısın içimiz burkuluyo tabi ama psikolojini bozma üzme dememin sebebi o çok etkiliyo bidaha ki ay ki şansınızı azaltma çünkü ruhsal durumun çok etkisi oluyo aman bidaha ki ay olur de bi dene bakalım takmamayı belki faydası olur ben böyle yapan çok insan tanıyorum inan ki benimde ilk tedavim daha iğne vurulalı 5 gün oldu ne olcak bilmiyorum ama tek bildiğim stres yapmamam gerek bundan önce çok takıyodum doktora gittim ilk defa klomen verdi ve iğne aynı zamanda stres yapma dedi çok etkiliyomuş beyinde bi beze varmış kendimizi üzdüğümüzde bişey salgılıyomuş ilk önce guatra sonra böbreklere sonrada rahime etkisi oluyo ve biçok şeyi zorlaştırıp dengeyi bozuyo biraz takmamaya çalış bi dene üzülmemen için bi tavsiye söyleyim dedim canım

Son düzenleme:

amın canım her nekdr olumsuzu dusunmeye, böle hamıle oldugumu öğrendıgım anı hayal edıp sonra hemen kovmaya calıstıysamda genede umıtlenmısım işte ayy cok kötüyüm ya :85: pazartesıne randevu aldık gene adet olursan 2.gunu gel demıstı doktor bakalım gene aynı surec hakkımızda hayırlısı olsun artık

haklısın canım hersey beyınde bıtıyor ama napalım elınde olmuyor bıkac gune toparlarım ıns bende akışınamı bırksak dıyorum eşime bırakalım doktoru ılacı ıgneyı zaten Allah ısteyınce olacak dıye ama eşim kabul etmıyo böylede ben yıpranıyorum sureklı bı bekleyıs bı gergınlık dınlıyorum kendımı sureklı bakalım artık bu ayda gitcem olmazsa bırakcam herseyi

canım hakveriyorum sana zaten en çok yıpranan bizler oluyoruz eşlere göre onlarada hak vermek lazım istiyolar ama istenen kişi 2 kat daha yıpranıyo üzülmekten işte bende 1 yıllık evliyim 2-3 aydır doktora gitmeden denedim olmadı bu ay daha lk tedavim bakalım sonuç ne olcak. toparlarsın inş canım insan yinede takıyo hak veriyorum sana bakalım diğer ay inş olur umudunu yitirme

öyle cnm bızde 7-8 aydır dusunuyrz ama olmuyo işte:85: Allah tez zamnda bızede hayırlısını versın ıns

bugun ıgnemın 19. gunuydu ıyıden ıyıye umıtlenmıstım ama adet oldum:85::85:

hadi ya adet oldun demek hayırlısı olsun sende biliyorsun ki ilk kullanışta olmayabilir bu ilaçları bi kaç kere kullanmak gerekebilir canını sıkma gelecek aya inşaallah umutla bir gün olacak inşaallah canım

yaa cnm öle oldu maalesef bı dahakı ayıda bılmıyorum nasıl olacak tatıle gıdecez öbür pazartesı ıgne yumurtalara nasıl bakacak ıgneyı ona göre nasıl verecek bu ptesı gıtcm bı konusalım olmazsa dıger ay olsun amann bakalım ne dıyck doktor:18:

hakkında hayırlısı buymuş demek ki bu ay için.. önümüzdeki ay tutar belki hani bazen doktora gidemedikleri ay hamile kalanlar var ya.... herşeyin hayırlısı inşallah..

günaydın kızlar.. bugün yarın adet günüm .. inşallah kırmızıları görmeyiz..gelmezse cumartesi doktordayım.. bu arada gece bir rüya gördüm. doktora gitmişim doktorum diyor ki 3 gün sonra alırız artık.ben diyorum neyi??o da bebeği tabiki diyor. şaşırıyorum. 38 haftalık hamilesn diyor. ben de nasıl olur karnım şişmedi 1 kilo bile almadım. nerde bu çocuk falan sorular soruyorum.. sonra 3 gün sonra harbiden de güzel bir erkek bebek doğuruyorum. ben de dahil herkes şok tabi. bebeğin kıyafetleri yok.hiç birşey hazır değil. komşum veriyor battaniye falan.. tabii daha çooook uzun da rüyanın temeli bu.. ne diyorsunuz

cnm hayırdır ins erkek bebk mutlu hbr demek yalnız biz seninle aynı gün iğne vurdurmustuk adet tarihin nasıl bugün ya da yarın oluyor ben geçen ay iğneden sonraki 15.gün regl oldum doktorda tam vaktinde olmusun ne bigün fazla ne de eksik demişti.

canımm çok guzel ruya Allah gercektede bebeğini kucagına almayı nasıp etsın sanada hepimizede

hakkında hayırlısı buymuş demek ki bu ay için.. önümüzdeki ay tutar belki hani bazen doktora gidemedikleri ay hamile kalanlar var ya.... herşeyin hayırlısı inşallah..

bakalım cnm ya hayırlısı olsun ıns bu arada nasıl adet oldum anlamadım dun akşam geldı az bıraz gece hıc gelmemıs sımdıde yok bısey kıst falanmı oluştu acaba anlamadım ki

canım son adetime göre 24 ocakta olmalıyım. ama çatlatmaya göre de 29-30 falan..benim çatlatma iğnem 14.günümde olamadı.çünkü 21 de büyüdüler. adetlerimin de çok düzenli olduğunu hesaba katarak 24 ocak dyorum. ama çatlatmayla hesap değişiyor işte.bu durumda çatlatma iğnesi benim adet günlerim değiştirmiş oluyor.. adet haftam diyeyim bari:) rüyam için yapılan güzel yorumlara da teşekkür ederim...

canım rüyalara pek itibar etme. bu bilinçaltı bizi mahvediyr ümitlendiriyor hep. bende adet omadan önce gördüm rüyamda hamilesn hemde erkek dedi biri ama erkenden adet oldum. ama senin rüyanda şu var bak sen hamilesin ve erkek çocuk doğurmuşun. seninkinin tsbiri bence erkek çocuk müjdeli haber kız olsa kızgın haber derler ama seninki erkek hemde doğmuş sıkıntın gitmiş. galiba sen müjdeli haber alıcan bu bebekde olmayabilir başka güzel bi haberde olabilir. ama inş. doğru çıkar rüyanda hamile olursun

daha önce görmüştüm ben de.. rüyalara pek itibar etmemek gerek dediğin gibi..hayır olsun dedim sadece.. ama baya da mutlu uyandım..geçenlerde kuzenimn 4 yaşında bir oğlu var demiş ki ablamın(ben oluyorum) 2 tane çocuğu olacak.. herkesin içinde. herkes te dönmüş anneme bakmış.annem de kalmış tabi..o bile bekliyor artık:))

inşaallah ,ama dr.a gittim maalesef 1 yumurta(16mm)olmuş bu ay gerek yok dedi birdahaki aya klomen yerine iğne tedavisi ile aşılama yapacaz bu ay böyle bekleyelim dedi....ah ah inşaallah hamile kalırımda bir daha tedavi için gitmem inanırmısınız insanın acizliğinin ne demek olduğunu bu tedavilerde gördüm RABBİM bize kendi rahmetinden göndersin diliyorum......hem kızdığım bir nokta var ben bu dr.a yeni gitmeye başladım kendisine durumumu (ben 10 aydan fazla klomen kullandığımı hatta 5 gün içerisinde 4 der adet kullandığı artık klomene vücudumun bağışıklık kazandığını 2. aşılamamda iğne kullandığımı )izah ettiğim halde siz ilkez yanıma geldiniz öncelikle durumunuza klomenle bakacam sonra dedi işte maalesef yumurta yeteri olgunluğa gelmediği için bu ay aşılama kaldı artık iş işten geçti ne yapacaz her şerde hayır var diyorum......o kadar tedavilerden çektim ki roman bile yazabilirim bu yüzden gerek burda gerek hastahanede bebek isteyenlere o kadar içten dua ediyorum ki ben çektim siz çekmessiniz inşaallah diyorum.ALLAH bizlere sabır'da ihsan etsin en kısa zamanda her birimizi istediğimize kavuştursun.AMİNNNNN AMİNNNNNNN

hepinizeee selammm arkadaşlar... ben bu ara sizlerden uzak kaldım çok sıkıcı günler geçiriyorum...bu ara tanıdıklarımın hemen hemen hepsi hamile herkes bendende böyle güzel bi haber bekliyor ama malesef benim kan tahlillerim günden güne dahada yükseliyor nedenini anlayamadım benim tek umudum dediğim tüp bebek şansımıda kaybetmekten korkuyorum düşünsenize şu anda tüp bebek şansım bile yok normal yolla zaten kalmadı tüp bebek yapma aşamasına getirilmeye çalışıyorum moralim çok bozuk biraz kendimi toparlamam lazım işte o zaman tekrar sizlerle birlikte burda olacam... umutlum sende kendine sağlığına dikkat et canım...sultanım aramıza dönmüşsün çok sevindim canım seninlede dönünce ayrıntılı görüşecem kuzum sanırım fazla uğramıyor ondanda güzel haberler bekliyorum inşşş.. zazez serselo ve adı aklıma gelmeyen bu yolda birlikte yürüdüğümüz kader arkadaşlarım şansınız bol olsun inş. en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz.... kendinizi üzmeyin içinize hiç birşeyi atmayın ben o dediklerimi yaptım ve kendi kendimi hasta ettim oysaki hiçbir sorunum yoktu....inş. görüşmek üzere

çatlatma iğnesine göre nasıl hesaplıyorsunuz adet tarihinizi anlamadım ben son adet tarihime göre hesaplıyorum 1 şubat çatlatma iğnesini 14. gün yaptırdım o zaman dahamı geç olacağım

canım herşeyin hayırlısı olsun bu kadar uğraştan sonra inşaallah bi an önce bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…