canım ya...üzülme diyeceğim ama..biliyorum elde değil.son dakikaya kadar umutlanıyor insan...ve sonunda yaşanılan hayal kırıklığı...umud ediyorum ki bir iki güne kalmaz tekrar gücünü toparlayacak bir sonraki ay için yine mücadelene devam edeceksin...bekliyoruz..süreç sıkıntılı ama ypacak bişey yok...hayırlısı canım benim...gerginlik hat safhada bizdede...eşim bile strese giriyor ve nerdeyse kacıyor benden...psikolojimiz iyice bozuldubugun ıgnemın 19. gunuydu ıyıden ıyıye umıtlenmıstım ama adet oldum:85::85:
evt pazartesını beklıyodum bı umıtle ama napalım hayırlısı artık uzulmemek elde olmuyo Rabbım sabrımızı arttırsın ıns:85:
canım ya...üzülme diyeceğim ama..biliyorum elde değil.son dakikaya kadar umutlanıyor insan...ve sonunda yaşanılan hayal kırıklığı...umud ediyorum ki bir iki güne kalmaz tekrar gücünü toparlayacak bir sonraki ay için yine mücadelene devam edeceksin...bekliyoruz..süreç sıkıntılı ama ypacak bişey yok...hayırlısı canım benim...gerginlik hat safhada bizdede...eşim bile strese giriyor ve nerdeyse kacıyor benden...psikolojimiz iyice bozuldu..Allah sonumuzu hayır etsin...
haklısın içimiz burkuluyo tabi ama psikolojini bozma üzme dememin sebebi o çok etkiliyo bidaha ki ay ki şansınızı azaltma çünkü ruhsal durumun çok etkisi oluyo aman bidaha ki ay olur de bi dene bakalım takmamayı belki faydası olur ben böyle yapan çok insan tanıyorum inan ki benimde ilk tedavim daha iğne vurulalı 5 gün oldu ne olcak bilmiyorum ama tek bildiğim stres yapmamam gerek bundan önce çok takıyodum doktora gittim ilk defa klomen verdi ve iğne aynı zamanda stres yapma dedi çok etkiliyomuş beyinde bi beze varmış kendimizi üzdüğümüzde bişey salgılıyomuş ilk önce guatra sonra böbreklere sonrada rahime etkisi oluyo ve biçok şeyi zorlaştırıp dengeyi bozuyo biraz takmamaya çalış bi dene üzülmemen için bi tavsiye söyleyim dedim canım
haklısın canım hersey beyınde bıtıyor ama napalım elınde olmuyor bıkac gune toparlarım ınsbende akışınamı bırksak dıyorum eşime bırakalım doktoru ılacı ıgneyı zaten Allah ısteyınce olacak dıye ama eşim kabul etmıyo böylede ben yıpranıyorum sureklı bı bekleyıs bı gergınlık dınlıyorum kendımı sureklı bakalım artık bu ayda gitcem olmazsa bırakcam herseyi
canım hakveriyorum sana zaten en çok yıpranan bizler oluyoruz eşlere göre onlarada hak vermek lazım istiyolar ama istenen kişi 2 kat daha yıpranıyo üzülmekten işte bende 1 yıllık evliyim 2-3 aydır doktora gitmeden denedim olmadı bu ay daha lk tedavim bakalım sonuç ne olcak. toparlarsın inş canım insan yinede takıyo hak veriyorum sana bakalım diğer ay inş olur umudunu yitirme
bugun ıgnemın 19. gunuydu ıyıden ıyıye umıtlenmıstım ama adet oldum:85::85:
hadi ya adet oldun demek hayırlısı olsun sende biliyorsun ki ilk kullanışta olmayabilir bu ilaçları bi kaç kere kullanmak gerekebilir canını sıkma gelecek aya inşaallah umutla bir gün olacak inşaallah canım
yaa cnm öle oldu maalesef bı dahakı ayıda bılmıyorum nasıl olacak tatıle gıdecez öbür pazartesı ıgne yumurtalara nasıl bakacak ıgneyı ona göre nasıl verecek bu ptesı gıtcm bı konusalım olmazsa dıger ay olsun amann bakalım ne dıyck doktor:18:
günaydın kızlar.. bugün yarın adet günüm .. inşallah kırmızıları görmeyiz..gelmezse cumartesi doktordayım.. bu arada gece bir rüya gördüm. doktora gitmişim doktorum diyor ki 3 gün sonra alırız artık.ben diyorum neyi??o da bebeği tabiki diyor. şaşırıyorum. 38 haftalık hamilesn diyor. ben de nasıl olur karnım şişmedi 1 kilo bile almadım. nerde bu çocuk falan sorular soruyorum.. sonra 3 gün sonra harbiden de güzel bir erkek bebek doğuruyorum. ben de dahil herkes şok tabi. bebeğin kıyafetleri yok.hiç birşey hazır değil. komşum veriyor battaniye falan.. tabii daha çooook uzun da rüyanın temeli bu.. ne diyorsunuz
günaydın kızlar.. bugün yarın adet günüm .. inşallah kırmızıları görmeyiz..gelmezse cumartesi doktordayım.. bu arada gece bir rüya gördüm. doktora gitmişim doktorum diyor ki 3 gün sonra alırız artık.ben diyorum neyi??o da bebeği tabiki diyor. şaşırıyorum. 38 haftalık hamilesn diyor. ben de nasıl olur karnım şişmedi 1 kilo bile almadım. nerde bu çocuk falan sorular soruyorum.. sonra 3 gün sonra harbiden de güzel bir erkek bebek doğuruyorum. ben de dahil herkes şok tabi. bebeğin kıyafetleri yok.hiç birşey hazır değil. komşum veriyor battaniye falan.. tabii daha çooook uzun da rüyanın temeli bu.. ne diyorsunuz
hakkında hayırlısı buymuş demek ki bu ay için.. önümüzdeki ay tutar belki hani bazen doktora gidemedikleri ay hamile kalanlar var ya.... herşeyin hayırlısı inşallah..
cnm hayırdır ins erkek bebk mutlu hbr demekyalnız biz seninle aynı gün iğne vurdurmustuk adet tarihin nasıl bugün ya da yarın oluyor ben geçen ay iğneden sonraki 15.gün regl oldum doktorda tam vaktinde olmusun ne bigün fazla ne de eksik demişti.
canım rüyalara pek itibar etme. bu bilinçaltı bizi mahvediyr ümitlendiriyor hep. bende adet omadan önce gördüm rüyamda hamilesn hemde erkek dedi biri ama erkenden adet oldum. ama senin rüyanda şu var bak sen hamilesin ve erkek çocuk doğurmuşun. seninkinin tsbiri bence erkek çocuk müjdeli haber kız olsa kızgın haber derler ama seninki erkek hemde doğmuş sıkıntın gitmiş. galiba sen müjdeli haber alıcan bu bebekde olmayabilir başka güzel bi haberde olabilir. ama inş. doğru çıkar rüyanda hamile olursun
allah işinizi rrast getirsin inşallah.çevreye hesap vermekte bi dert insanlar sorunca terslemeyim diye cevap veriyorum.sonrada akıl veriyorlar bana yok daha erken yok sen çok üstüne düştün 4.5 yıllık evliyiz.heralde iş işten geçince yapmaya uğraşmamı istiyorlar, her kafadan bi ses .
umarım bu ay hamile kalırsın ve bebeğine kavuşursun artık beta hcg peşinde koşmayı bırakıp bebeğine kavuşursun, kavuşuruz hepimiz inşalah.
canım son adetime göre 24 ocakta olmalıyım. ama çatlatmaya göre de 29-30 falan..benim çatlatma iğnem 14.günümde olamadı.çünkü 21 de büyüdüler. adetlerimin de çok düzenli olduğunu hesaba katarak 24 ocak dyorum. ama çatlatmayla hesap değişiyor işte.bu durumda çatlatma iğnesi benim adet günlerim değiştirmiş oluyor.. adet haftam diyeyim bari:) rüyam için yapılan güzel yorumlara da teşekkür ederim...
inşaallah ,ama dr.a gittim maalesef 1 yumurta(16mm)olmuş bu ay gerek yok dedi birdahaki aya klomen yerine iğne tedavisi ile aşılama yapacaz bu ay böyle bekleyelim dedi....ah ah inşaallah hamile kalırımda bir daha tedavi için gitmem inanırmısınız insanın acizliğinin ne demek olduğunu bu tedavilerde gördüm RABBİM bize kendi rahmetinden göndersin diliyorum......hem kızdığım bir nokta var ben bu dr.a yeni gitmeye başladım kendisine durumumu (ben 10 aydan fazla klomen kullandığımı hatta 5 gün içerisinde 4 der adet kullandığı artık klomene vücudumun bağışıklık kazandığını 2. aşılamamda iğne kullandığımı )izah ettiğim halde siz ilkez yanıma geldiniz öncelikle durumunuza klomenle bakacam sonra dedi işte maalesef yumurta yeteri olgunluğa gelmediği için bu ay aşılama kaldı artık iş işten geçti ne yapacaz her şerde hayır var diyorum......o kadar tedavilerden çektim ki roman bile yazabilirim bu yüzden gerek burda gerek hastahanede bebek isteyenlere o kadar içten dua ediyorum ki ben çektim siz çekmessiniz inşaallah diyorum.ALLAH bizlere sabır'da ihsan etsin en kısa zamanda her birimizi istediğimize kavuştursun.AMİNNNNN AMİNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?