2.testi yaptım onda da çıktı canm=) saatın 9 olmasını beklıyorum saglık ocagına gıdecegım...
Gözün aydı arkadaşım. Allahım tamamına erdirsin, sağ salim kucağına al inşallah bebeğini. Rabbim uzun ömür, sağlık, mutluluk versin yavruna. Listeye de ekledim seni. Hayırlısı olsuun.yarın yapacaktım fakat dayanamadım eşimi işe kaldırmak için uyandığımda test yaptım silik te olsa 2 çizgi var=)))) ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN benı de listeye ekleyin artık=) ALLAHIM her isteyene versin inşaallah.beklemek çok zor ama hep hayırlısını dileyin bazen üzülsem de ''ALLAH'IM AFFET SEN NE ZAMAN UYGUN GÖRÜYORSAN O ZAMAN VER YARABBİM'' diyerek dua ettim.tedavinin yanısıra çok dua lazım.bu arada kızlar bardak vurdurmuştum bu ay ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama zararı yok.denemek de fayda war=) öpüyorum hepiniziiii...
eeşime söylemedim.akşama geldiğinde süpriz olacak inşallah=)
Günaydın canım. Kendine iyi bak. Gelince kendinden haber et.canlarım günaydın.memlekete geldim ondan 2 gündür size yazamadım.10 gün daha burdayım.yani yazamamhaftaya cuma dönecem ozamana kadar bir kaç hamiş haberi daha veririrsiniz inşallh.sizlere hep dua ediyorum.
.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................
TARİORONAR................................14 OCAK
AKTASOZLEM................................19 OCAK
PAPATYA_020...............................20 OCAK
EMRİVAKİ.....................................25 OCAK
FİLİZİM........................................26 OCAK
SEKERKİZ67..................................26 OCAK
Kızlar durumlarınızdan haber verseniz iyi olacak. Merak ediyoruz, hamile misiniz adet gördünüz mü? İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.
benim yeni tarihim 21 şubat diyeyim
kesin değil yinede
bırazdan çıkıyorum canm..donuce haber verecegım.senın ptesı mı bellı olacak ????ya ben her ay heyecan yapıp umutlandım.bu ay umutlanmadımm kendımı kaptırmadım.dua cnm her kapıyı acıyor.hep dua et cuma gunu dua edecegım ben de sızın ıcın...
.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................
TARİORONAR................................14 OCAK
AKTASOZLEM................................19 OCAK
PAPATYA_020...............................20 OCAK
EMRİVAKİ.....................................25 OCAK
FİLİZİM........................................26 OCAK
SEKERKİZ67..................................26 OCAK
Kızlar durumlarınızdan haber verseniz iyi olacak. Merak ediyoruz, hamile misiniz adet gördünüz mü? İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.
bugun ıgnemın 19. gunuydu ıyıden ıyıye umıtlenmıstım ama adet oldum:85::85:
inşallah hayırlısı ne ise o olsun. üzülme adet oldum diye yaaaa belki bidahaki aya olur. insan neye üzülüo bilio musunuz okulda öyle anneler göürüyoruz ki anne demeye şahit ister. allahın işine karışılmaz ama üzüşüo insan
günaydın kızlar.. bugün yarın adet günüm .. inşallah kırmızıları görmeyiz..gelmezse cumartesi doktordayım.. bu arada gece bir rüya gördüm. doktora gitmişim doktorum diyor ki 3 gün sonra alırız artık.ben diyorum neyi??o da bebeği tabiki diyor. şaşırıyorum. 38 haftalık hamilesn diyor. ben de nasıl olur karnım şişmedi 1 kilo bile almadım. nerde bu çocuk falan sorular soruyorum.. sonra 3 gün sonra harbiden de güzel bir erkek bebek doğuruyorum. ben de dahil herkes şok tabi. bebeğin kıyafetleri yok.hiç birşey hazır değil. komşum veriyor battaniye falan.. tabii daha çooook uzun da rüyanın temeli bu.. ne diyorsunuz
böyle üst üste hamiş haberleri ne güzel değil mi ya....motive ve moral oluyor bizede...inşallah ardı ardına gelir...
Bana bu doktor niye catlatma iğnesi vermedi ya...kafama takılıyor..
2 ay önce bende bu sitede klomen tedavisiolanların mesajlarını okuyordum. çatlatma iğnesi doktor banada vermedi.çok üzüldüm ilgilenmemiş benle diye ama. şu anda 8 haftalık hamileyim. neyin ne olacağı hiç belli olmuyor, doktor vermediyse gerek yoktur canını sıkma.
hayırlısı olsun. :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?